Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba pechowa księgowa

krótkie umowy, zarobki ok 2tys.netto - a ile Wy zarabiacie?

Polecane posty

jestem po 30ce, każdą pracę znalazłam sama, po studiach. Zarobki takie jak wyzej, niedlugo znow pewnie będę szukać pracy, bo kończy mi się umowa (znów krótka umowa). Dodam, że często zarabiałam ostatnio 1,5netto i gdyby nie pomoc z domu to po prostu bym nie przeżyła, bo między kolejnymi pracami pracy nie miałam 3-12mies.(zależy kiedy). :(

Gość Mam 32 lata, umowy moze
i na lata, ale nigdzie nie awansowalam, 1 praca - staz 460, potem 1000zl, druga praca - na probnym 1300, po probnym 1800,ale pozniej to samo 3 lata bez podwyzki, odeszlam bo nie wytrzymalam nadgodzin, pozniej umowa zlecenie 1500, teraz umowa zlecenie 1800

Ja mam ok. 7300zl (po przeliczeniu) netto za 37h godzin pracy, ot co - zadne kokosy, idzie normalnie sobie zyc, ale to nie w PL. Zatem ... to raczej nie chodzi o to, ze Ty jestes pechowa, ale w pechowym miejscu przebywasz.

skonczylam m.in.za własne pieniądze kurs, który kończyłą moja kierowniczka i który obiecywano mi w kilku pracach a i tak mi się z zarobków nie do końca zwraca :/ Co to za kraj cholera, że trzeba ciągle pracować za mniejszą kasę a na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzenie ile sie chce zarabiać traktowane jest jako nietakt :(

Mam 32laya..-oj współczuję :( DeMorai--miejsce nie tak łatwo zmienic. Mieszkam w mieście, gdzie praca jest podobno zawsze tyle tylko, że bez znajomości i kwalifkacjami jak osoba, któej sie jest podwładnym to się zarobi 60% tego, co ktoś, kto tu się zatrudnił, bo miał plecy/.. ech:(

Ech..ja pracę zaczynam w tym tygodniu. Jak zarobię 1500 to będzie dooobrzeeeeeee ...A to Wawa..

Pierwsza praca- MC Donalds. Zenada. Praca tylko przez 3 tygodnie, wyplaty ok.800 zl Druga praca- umowa zlecenie: od 600 do 1200 Trzecia praca- umowa zlecenie od 900 do 1800 I od 4 miesiecy stala umowa o prace, na reke dostaje 2300 ale jak sie obronie to podwyzka. Mimo wszystko szukam dalej bo taka pensja to za malo na warunki stolicy.

Dżelusia to mnie załamałaś do reszty :(

po co ja te studia konczylam, robilam kursy...;(

Gość kkkjhggfhfh
ja mam ok 800-1000zl dziennie. Prowadzę samodzielnie firmę, nie zatrudniam nikogo.

Gość gulgulgul ,,,,,,,,,
a co ty robisz ze tyle zarabiasz

Gość kkkjhggfhfh
improtuje z chin akcesoria erotyczne i sprzedaje na allegro :classic_cool:

Kurcze, ja również myslę nad czymś swoim. I również najlepiej jednoosobowym.. A z tym zarobkiem to ściema na pewno:D że tygodniowo tyle - uwierzę. Ale, że jednoosobowa działalnośc i taki zysk - nieeee:)

Dżelusia- a jak Ty te pracę znajdujesz? Chyba jako studentka na zlecenie, czy na etat Ci tyle płacą?

czy pracujesz w jakiejs technicznej dziedzinie?

samo zycie_ slodka dżelusia która robi mgr zarabia więcej niz księgowa z kilkuletnim stażem, specjalistycznymi kursami i studiami. :(

Gość First Mate
4800euro na morzu 2400 euro na ladzie lacznie ok 175 000zl rocznie na reke jestem marynarzem oficerem jakby kto nie wiedzial

Nadia-no jajeszcze mialam nadzieje, ze zdobede uprawnienia, czegos sie jeszcze naucze i dopiero wtedy... ech.. a tu wystarczy aby szefostwo mialo zobowiazania wobec kogos, albo spodziewalo sie wdziecznosci i kto inny dostanie wiecej za samo to, ze ma plecy

Gość Kasieńka55
Praca w szkole, umowa od 6 lat na czas określony, co roku nerwówka: przedłużą czy nie? W okolicy brakuje pracy. W tym roku groźba redukcji do 1/2 etatu. Decyzja zapadnie pod koniec sierpnia :( Zarobki: po studiach staż: ok 500zl netto, teraz 1564 zl netto.

oj Kasieńka...no to u Ciebie to już zupełnie słabo. A moze szukaj czegoś innego?

Gość Kasieńka55
Szukam, ale niestety taka beznadziejna okolica. Jak tylko coś sie nadaży to zwiewam.

Cieszcie się, że w ogóle macie pracę... Moja mama właśnie straciła i ciężko. A mazowieckie. Praca jest i jej nie ma jednocześnie. Tylko dla znajomych..cięzko się wgryźć:P

Gość słodka pomaranczka....
1 praca umowa zlecenia 650 zł 2 praca umowa o prace 1200 zł po 2 latach zmiana stanowiska w tej samej firmie 2400,00 zł 3 praca umowa o prace okres próbny (3 miesieczny)2950,00 zł po okresie próbnym 3400 zł

wykształecenie: 1. studium pomaturalne (rach i fin) 2. studia magisterskie "rach i fin), 3. Studia podyplomowe " audyt i kontrola finansowa" jestem na trakcie zdobywania licencji moze wtedy znajde prace zgodna z moimi oczekiwaniami:)

Gość co się odwlecze to nie uciecze
księgowa, jeśli jesteś dobra, masz już jakieś doświadczenie, to nie lepiej założyć własne biuro rozrachunkowe? Wiele do tego nie trzeba, możesz we własnym domowym pokoju to robic, a kasa na pewno bedzie większa. Nie rozumiem jak można w księgowości takie pieniądze zarabiać jak ty? Gdzie ty tej pracy szukasz?

takich biur jest jak mrówków i wiekszosc z nich gloduja.... nie warto:)

do zalozenia biura trzeba miec licencje