Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DorisHolden

Mam dosc samotności ;(

Polecane posty

Praca, dom.. niby ładna , atrakcyjna a ciągle wolne chwile spędzam przed komputem albo z książka.. tęsknie za spotkaniami z ludźmi...jak nawiązywać kontakty.. ?? nikt nie ma czasu :(

Gość martynezja
mam to samo tyle, ze nie pracuje :( czyli jeszcze wieksza tragedia.

Gość Dlaczego!!!!!
ja tez mam dość:(

myślicie że to problem z porozumiewaniem się ?? przecież widzę ludzi jak spotykają się całymi grupami , chodzą na grila, koleżanki po sklepach :) bez pracy to bym chyba już całkiem zwariowała ...

Gość lulusiasdr
tez tak mam, tylko że moja samotnosc wynika z tego ze nie mam czasu na znajomosci i pielegnowanie znajomych, kolezanek itd. Najzwyczajniej w swiecie nie mam czasu na koleżanki , spotkania towarzyskie. D

a może kupić jakiś poradnik ?? czy to prawdomówność odsuwa ludzi ... jak mówić aby ich do siebie przyciągnąć ??

No to dlaczego nie zorganizujesz jakies grila czy party chocby dla ludzi z pracy? Ktos musi zaczac.

Gość Doktorrrr
Doris ile masz lat?:) i skąd jesteś

38 lat... nie mają czasu :( standard... dzieci, mężowie,- moje dzieci to już nastolatki :-) chyba jednak to ze mną jest problem...

"Praca, dom.. niby ładna , atrakcyjna" ... jesli to chodzi o dom, to powinno byc - niby ladny, atrakcyjny ... jesli jednak mialas na mysli, iz Twoja praca jest niby ladna, atrakcyjna - to oczywiscie zwracam honor ;) Dale Carnegie - Jak zdobyc przyjaciol i zjednac sobie ludzi ... smialo mozesz przeczytac, bedziesz nimi pozniej wysmienicie manipulowala, beda Tobie "jesc z reki" ... ale czy tak naprawde o to Tobie chodzi?

Gość Sama jak palec
Też jestem samotna. Męża nie mam, przyjaciół ani nawet 1 koleżanki też nie.

:) DeMorai - Ja jestem niby ładna , atrakcyjna :P nie lubię manipulantów i nie mam ochoty nikim manipulować ani wykorzystywać.. pragnę towarzystwa,pogaduszek,porady przy kupnie cieni do powiek :D, książki .. i takie tam :P

DorisHolden DorisHolden@tlen.pl'; Praca, dom.. niby ładna , atrakcyjna a ciągle wolne chwile spędzam przed komputem albo z książka.. tęsknie za spotkaniami z ludźmi...jak nawiązywać kontakty.. ?? nikt nie ma czasu Zasadnicze pytanie. Skąd jesteś? Bo przecież nikt z tobą nie będzie chodził na imprezy i na spacer mieszkając na drugim końcu Polski.

Ja też już nie mam koleżanek i nie jestem ładny. Alew nie czuję się samotny i jakbym się zmusił, to bym pewnie jakies koileżanki poznał. Jak ktoś jest z Warszawy i nie ma z kim pogadać, albo gdzieś wyjść, to wpisujcie się.

Oj, ale jak mozesz pisac o sobie, ze jestes "niby"? Gdzie wplywanie na wlasna podswiadomosc?!?! Skad sie bierze przekonanie, ze atrakcyjnosc fizyczna wplywa na grono osob, ktore nas otacza? Jesli by podejsc do tego psychologicznie, to raczej moze ona przeszkadzac, bo wiadomo, ze ludzie to "konkurencyjne" istoty. Zatem moze wcale nie jestes "niby" ladna, atrakcyjna ... a jestes 100% seksbomba, w towarzystwie ktorej inni czuja sie nieswojo, sa oniesmieleni, przez co minimaliza konktakty ;) No to smialo mozesz przeczytac te ksiazke ... z nastawieniem na "samorozwoj" :)