Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Życie życie jest nowelą... :P

Polecane posty

A jak tak tylko się pożalić muszę, a anonimowo zawsze najłatwiej ;p Więc żalę się, że doszłam do momentu kiedy zdalam sobie sprawę, że zdecydowanie lepiej byłoby mi samej. Daleko mi jeszcze do decyzji o rozstaniu, ale sama ta świadomość jest dosyć dołująca. Ech... Niby zawsze w każdym związku są wzloty i upadki, ale czemu tutaj te gorsze dni muszę "przetrawiać" sama, a ten dupek nawet nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że robi coś nie tak? Ech.... No zobaczymy co to jeszcze z tego wyjdzie.

są momenty , ze każdy tylko w sobie znosi złe dni i żaden inny człowiek nie jest w stanie nic z tym zrobić....nawet jeśli jest winny...bo każdy ma swoją walkę wewnętrzną opartą tylko i wyłącznie na sobie...

Tja. Akurat ten inny czlowiek doskonale wie jak mogłby coś z tym zrobić, tylko nie widzi takiej konieczności. Ale nic to. Na pocieszenie się dowiedziałam, że ostatnie 3 tygodnie, które spędzilismy osobno(bo wyjechał do rodzinnego miasta), były super i chyba częściej będzie takiego czasu potrzebował. To by tłumaczyło czemu nie spieszno mu do szukania tu pracy. Wszak z wzięciem kilkutygodniowego urlopu, zwłaszcza na początku kariery, raczje mialby problem. A najgorsze jest to, że niedawno wrocił i teraz muszę siedzieć przed kompem, chociaż wcale mi się już nie chce, ale tak trzeba, żeby zrobić mu na złość. Bo jego glównym zajęciem jest siedzenie przy kompie. A ja jestem wredna baba i postanowiłam odebrać mu tę rozrywkę ^^

skoro nie widzi takiej konieczności , to nic z tym nie zrobi....skoro wie co mógłby naprawić i nie robi tego , to widocznie tak mu odpowiada ....skoro mu tak odpowiada , to tak mają wyglądać teraz wasze relacje... a robienie na złość - piękności szkodzi

Hehe. No w sumie na to wychodzi. Przynajmniej na chwilę obecną ;) No i już - wstałam na chwilę, żeby zdjąć ręcznik z włosów i odwiesić go w łazience, to natychmiast zasiadł.

Gość kojarze twoj nick,czy jestes
zagranica?on jest Polakiem? jeszcze jakis czas temu mialam wrazenie,ze jestes w szczesliwym zwiazku

odważne posunięcie - wziąć sobie na głowę dołującego faceta, amatora komputera, który nie planuje na razie powiększania swoich zasobów finansowych :)

odważne posunięcie - wziąć sobie na głowę dołującego faceta, amatora komputera, który nie planuje na razie powiększania swoich zasobów finansowych podobno wy kochacie za nic....:P

Oj tam oj tam. Nic się nie stanie, jak mi trochę ubędzie lubisz być na ciśnieniu? super...przynajmniej jest urozmaicenie...;)

Jesteśmy w Polsce, ale po 2 latach ganiania do niego wreszcie udało mi się go ściągnąć do siebie (300km). No bo ogolnie jestem w szczęśliwym związku, ale czasem ma ochotę mu łeb ukręcić i wyrzucić przez okno. Niestety on jakoś tak dziala falowo. Znaczy przez kilka miesięcy jest super, a nagle co kilka dni odwala jakieś takie akcje, że zastanawiam się po co mi to. "odważne posunięcie - wziąć sobie na głowę dołującego faceta, amatora komputera, który nie planuje na razie powiększania swoich zasobów finansowych " ...i któremu jeszcze muszę dokładać "do interesu", czyli do składania motocykla, który ma iść na sprzedaż. Ale jestem blondynką i wolnomi być głupią ;p

"lubisz być na ciśnieniu? super...przynajmniej jest urozmaicenie..." Zaraz zacznę podejrzewać, że faktycznie coś w tym jest, bo on też uważa, że mnie wkurwia, bo wie, że ja się lubię denerwować :P

w PL mamy dorodne tradycje kobiecego poświęcenia w związku, a widać, ze i na Ciebie można w ich podtrzymywaniu liczyć :D

Zaraz zacznę podejrzewać, że faktycznie coś w tym jest, bo on też uważa, że mnie wk**wia, bo wie, że ja się lubię denerwować sama widzisz...odłącz mu net lub spal coś w kompie i dostaniesz więcej ekstremalnych scen...:)

revolver - nie mogę tego zrobić, bo to mój komp! wydzielaj więc godziny korzystania - zmieniajcie się co 1 i każdy na godzinę zablokuje drugiego

To też bez sensu. Bo on swoja normę wyrobi w czasie, kiedy ja siedzę w robocie, a i ja po 8 godzinach przed kompem w pracy ni bardzo mam ochotę zasiadać przed tym w domu. Aaaaaale będzie burza!

"Tylko, że ta "miiiiilość ci wszyyyystko wybaaaaczyyyy". Ech." nie rozumiem, nie ogarniam, nie pojmuję. ja chyba inaczej rozumiem związek. dla mnie chłód z jednej strony to zimno między nami. zimno jest, miłość wygasa, nic nie ma. i nie ma czego zbierać.

właściwie wszystko jest bez sensu ...pozostaje się pomodlić... a poważnie - zróbcie sobie przerwę od neta oboje...chociaż to pewnie tez bez sensu...

o taaaa. Tylko pisałam już, że on tak falami. Generalnie jest super, ale jak już postanowi podpaść, to zawsze się do tego zadania solidnie przykłada ;)

Oj revolver. Żeś się przyczepił do tego jednego apsektu. Akurat to, że siedzi przed kompem, to nie jest problem, bo ja sobie wtedy robię inne rzeczy. A też nie jest to główny sens jego życia i do uzależnienia mu jeszcze daleko. Teraz o tym napisałam, bo odcinając go od komputera postanowilam się zemścić.

"Generalnie jest super" czyli założyłaś topik jak setki innych kafeterianek :P chcesz się pożalić, ale jest super. noga ogarnij się !!!

noga pewnie ma za dobrze z tym dokładaniem do materialnego trwania swojego faceta, wiec logiczne, ze dla równowagi musiała trochę ponarzekać ;-)

Ale przecież napisałam, że chcęsie pożalić ;] Jak znam życie, to dzisiaj nie będziemy się do siebie odzywać, a jak jutro wrocę z pracy, to już będzie milusi i rozkoszniusi i będzie sobie robił żarciki z tej awantury. No i kurna - dawno nie padało :/

"noga pewnie ma za dobrze z tym dokładaniem do materialnego trwania swojego faceta, wiec logiczne, ze dla równowagi musiała trochę ponarzekać " Hihihihi. Dokładnie tak. My, baby, po prostu lubimy sobie ponarzekać ;)

baba nie wie co ze sobą zrobić , to zaczyna narzekać , wymyślać i myśleć o samotności...