Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

test na supermężczyzna - podsumowanie

Polecane posty

Wnioski: mężczyźni na forum są mądrzy, inteligentni, mają plany na przyszłość, aspiracje marzenia. Około 3/4 nie posiada oraz w najbliższej perspektywie nie zdobędzie wykształcenia wyższego. Ponadto większość nie uważa się za osobę ciepłą, troskliwą ani ciekawa świata. Mężczyźni w znacznej mierze nie określiliby się sami jako przystojni. Naturalnie, trafiły się też 2 przypadki 'panów idealnych' oraz jeden przypadek Pani niespełniającej żadnego z wymogów idealnego mężczyzny :D

Gość IMO13850
Wybrałaś coś dla siebie? :classic_cool:

Badane były osobniki na wolności ;) Dane zostały zgromadzone w obszernej bazie danych i przeanalizowane przez najnowocześniejsze komputery.

Gość refforma_..
Słabo to wygląda :(

Metedologia - dobrowolne wysłanie formularza, losowa próba mężczyzn z kafeterii. "Wybrałaś coś dla siebie?" - pytanie retoryczne :D P.S.: Dziękuję za uroczą ilustrację mojej skromnej osoby w towarzystwie kotów :)

Gość belerofront
fiku, znowu się walnęłaś w obliczeniach, pisałem ten twoj test i akurat mam wyższe wykształcenie i uważam się za przystojnego (może nie ładnego), ciepłego, troskliwego faceta i jestem bardzo ciekawy świata i nie jest to tylko moja opinia ale również moich znajomych :P

Gość refforma_..
To ja teraz proszę o dane osobowe, celem wykluczenia ewentualnej porażki w zawieraniu znajomości :classic_cool:

"czytaj ze zrozumieniem! większość, nie wszyscy" --> było do belerofront Światowa Organizacja Zdrowia --> Formularz jest w stopce.

Gość belerofront
właśnie czytam ze zrozumieniem, napisałaś, że tylko dwoch spełniło kryteria i jakoś nie czuję, żeby chodzilo o mnie, chyba że nie masz zamiaru odzywać się do wybranych apsztyfikantów :P

Gość refforma_..
fiku a korupcja wchodzi w grę? :) Mam czekoladę z orzechami :classic_cool:

"Z całym szacunkiem... ale nieszczególnie ambitny ten test" --> dostosowałam się do ogólnego poziomu :D belerofront - Żadnemu z tych dwóch nie odpisałam :)

"fiku a korupcja wchodzi w grę? Mam czekoladę z orzechami " ejjjj to moja ulubiona łapówka ;) chociaz nie, w sprawie tak wysokiej wagi nie schodze ponizej truskawkowej milki :)

Gość belerofront
a może poziom testu jest odzwierciedleniem poziomu autorki owego i jej oczekiwań?

Gość refforma_..
Takaś :D to ja przeprowadzę badania na własną rękę :D. Jednego idealnego już znam (trochę mało skromny) ale fałszywa skromność jest nie na miejscu.

"a może poziom testu jest odzwierciedleniem poziomu autorki owego i jej oczekiwań?" - rozgryzłeś mnie, jestem wredną babą a sama oczekuję cudów od faceta ;) refforma - im więcej badaczy, tym szersza wiedza ;) Powodzenia!

Gość belerofront
czy wredna, to nie wiem ale na pewno odrobinę zarozumiała z lekką nutką przesadnej asertywności :P