Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia.25

nie chce już życ,chyba skoncze te meke

Polecane posty

Gość nulindka....
sluchaj, teraz się prześpij :) I nie dołuj się. Co do okularów-istnieją soczewki plastiowe, pocieiane -ja nosze pocieniane z indeksem 1,7 i nie widac, jakie mam denka od butelek :D :o a do tego mam astygmatyzm :o:P dobranoc.ide już spać. Spróbuję zajrzeć jutro. Rozumiem Cię, bo miałam identycznie aż w końcu miała depresję i musiałam iść na terapię grpową a wcześniej na mityngi DDA tu poszukaj www.dda.pl, bo to jest problem podony jak w rodzinie, gdzie jest alkoholik. Tu też rodzice nie akceptują Cię i to jest podłożę Twojego stanu. Trzymaj się :)

Więc jak widzę masz życie do dupy nie pozostaje Ci nic innego jak zacząć ćpać olać wszystko i iść na całość piecem do końca niczego sobie nie odmawiać i próbować się w każdym wyzwaniu i tak jesteś schorowana i nie chce ci się żyć więc nie masz nic do stracenia

Gość TakaSobieHistoria
Aha rozumiem, że autorka ma sobie te narkotyki i alko z renty kupić?;-) Dziecko jak nie wnosisz nic wartościowego do dyskusji to lepiej idź spać! Miejmy nadzieję, że twoje życie nigdy nie będzie do dupy! Ale może właśnie jest i stąd w tobie taka bezwzględność i brak uczuć wyższych?!

Gość TakaSobieHistoria
Aha rozumiem, że autorka ma sobie te narkotyki i alko z renty kupić?;-) Dziecko jak nie wnosisz nic wartościowego do dyskusji to lepiej idź spać! Miejmy nadzieję, że twoje życie nigdy nie będzie do dupy! Ale może właśnie jest i stąd w tobie taka bezwzględność i brak uczuć wyższych?!

Gość prrpr
to jest niemożliwe żeby pełna kuracja roccuatane Ciebie nie wyleczyła. nie znam takich przyapdków, zeby nie zredukowała trądzików przynajmniej do poziomu ponizej przecietnej

Gość sylwia.25
byly dsie kuracje.pierwsza nie pomogla wcale-wrocilo zaraz.trwalo 3 miesiace bo bolala mnie gloa starsznie i odstawilam druga pomogla dosc na 2 latata ale bardzo zle mialam skutki uboczne.koszmarne bole glowy,suchosc wszystkiego.kolejna zniszczy mi watrobe,nie dam rady.poza tym wypadla mi polowa wlosow,mam od kuracja czylui od paru lat nieznosne suche oczy po co mi to po raz kolejny jak tradzik wroci za 2 lata i tak a namecze sie

sylwia możesz mieć endometriozę, ale wielu ginekologom nie chce się w to wgłębiać, zresztą jest ciężka do jednoznacznego zdiagnozowania bez laparoskopii poza tym... nie łam się :)

Gość elwe07
Sylwia a ja jestem niepełnosprawna ruchowo,nie mam pracy,chłopak mnie rzucił,mieszkam na wsi bez perspektyw,ale sie tak nie użalam nad sobą...zawsze jest cos co nas trzymie przy życiu tylko Ty nie umiesz albo nie chcesz tego widzieć!

Gość sylwia.25
endometrioze??????

Gość sylwia.25
boli mnie tylko seks,nie mam bolowych dolegliwosci normalnie zadnych

Gość Marilen
Mi na tradzik pomogl krem Vichy Norma Derm i nie mialam efektow ubocznych. Atakie pytanie do autorki mam: A co mogloby Cie uszczesliwic? A co z tego co mogloby Ciebie uszczesliwic mozemy zrobic?

Gość sylwia.25
nic nie mzoecie zorib,piniedzy na podroze mi nie dacie :P a kosmetyki na tradizk i wieksozsc lekow moge sobie w dupe wsadzic,nie cierpie takich niepwoaznych osob co mysla ze ich tradzik dwa pryszcze na tydzien rowna sie moj ciezki tradzik

Sylwia. Dal każdego człowieka jego problemy są największymi problemami na świecie. Nikt z nas nie jest Tobą i nie wie co czujesz. Tak już jest - nie możemy wejść w skórę drugiego człowieka. P.S. Jaka u Ciebie pogoda ? U mnie normalnie jakieś oberwanie chmury jakby tsunami miało nadejść :)

Gość prrpr
substancją czynną roacutanne jest Izotretynoina, której przyjmowanie moze skutkowac obajwami o których mowisz, ale skutki kuracji sa fenomenalne, a co wiecej trwałe jezeli kuracja byłą doporwoadzona do konca. pozatym Izotretynoina jest także w masciach i daje miejscowo taki sam efekt jak tabletki

Gość sylwia.25
nie daje bo stosowalam miejscowo jak napisalam juz-bralam w tabletkach i to dlugo,pomoglo na pewien czas z pewnymi przykrymi skutkami ubocznymi