Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anQa hthlodfokhgf

podoba mi się... ale on uwielbia disco polo :( CO ZA WSTYD!!!

Polecane posty

Gość anQa hthlodfokhgf

disco polo na dzwonek w telefonie, disco polo w aucie (i jeszcze te ciemne podłużne okulary;(), jesteśmy na zakupach, idzie sobie ulicą i puszcza disco polo z tel no porażka... wszyscy moi znajomi się z niego śmieją i wyzywają od wieśniaków. nie wiem co robić. Z jednej strony bym chciała. Ale z drugiej się go wstydzę ;( i ciągle chce mnie zabierać na te wiejskie festyny!!!!

Gość a co w tym dziwnego?
Że lubi disco polo?? Każdy ma inny gust. A jeżeli ci to przeszkadza ze znajomi sie z niego śmieją.. To po co sobie dxxe zawracasz?? jeśli ci sie podoba i chciala byś z nim coś wiecej to nie patrzna to co mowia inni..

Gość jakby kto pytał to mnie tu
to poszukaj łysola co słucha hip hopa

Gość kamilcio bez jaj
jakby każdy miał takie problemy... powiedz niech słucha ale w domu! publicznie daj mu zakaz i tyle :D

Gość anQa hthlodfokhgf
ale mnie to też wkurwia jak można być na tak niskim poziomie :o ehhh chociaż oprócz tego wszystko jest ok.. i tak nie wiem, ale um,ieram ze wstydu przy nim :(

A ma włosy postawione na żelu? Jakim autem jeździ, czyżby to był golf II, III, lub Civic z kartonem na zderzakach i mrocznie przyciemnionych szybach? :D

Gość anQa hthlodfokhgf
haha nie stawia włosów na żelu i ma golfa... ale IV :D

Gość gruby czarny kot
czy gust muzyczny to jedyne co ci w nim nie odpowiada? bo szkoda rezygnować z niego jezeli oprócz tego jest fajny

Eeee to golfem IV to na disko już można zajechać że hej! Jeszcze alusy do tego... :D

Gość groszki i róże
ja mam bardzo fajne faceta, ale fakt lubi disco polo :( ...poza tym to wartościowy facet, bedę sie go trzymać

Gość anQa hthlodfokhgf
on ma jakąś ulubioną piosenkę o jakiś malinach... ciało to malina i sie wygina czy coś ;(

Miałem kiedyś kumpelę, ładną, fajną. Jak bym zabawił się w aktora i udawał kogoś zupełnie innego to zapewne chodziłbym z nią. Do rzeczy miała koszmarny gust muzyczny. Słuchała disco polo i w jej zachowaniu widoczne były lekkie wpływy tej muzyki. Okropność. No ale ładna była :D

Gość ffgfffgfff
ugygjgjjgjg

Gość heh, a mój
słucha Snoop Dogga, też wiocha ;/

Gość taka sobieeee
tak to juz jest niby nikt nie słucha tego i sie z niego śmieją ale jak przyjdzie co do czego to kazdy zna teksy :classic_cool:

komu zdarzyło się oglądać na Vivie "Disco ponad wszystko"? :D

Gość fjjpofdpopodfidi
Sama słuchasz pewnie Hands up typu master blaster, wię słuchasz importowanego disco polo i komercji typu RMF FM a także Davida Guety, więc się nie udzielaj w sprawie gustów muzycznych chłopaka, skoro z nim jesteś to też jesteś wiejska

Gość Original
. Ale pustaki sie wypowiadają ! Oceniać ludzi po tym jakiej muzyki słucha jakim autem jeździ i jak sie ubiera a zapomniałabym co ma na głowie:-D!A JA ZAWSZE MYŚLAŁAM,ŻE ocenia sie ludzi po tym co mają W GŁOWIE a tu jednak kafeteryjni geniusze obalili ta mądrość hahaha:-P

" [zgłoś do usunięcia] fjjpofdpopodfidi Sama słuchasz pewnie Hands up typu master blaster, wię słuchasz importowanego disco polo i komercji typu RMF FM a także Davida Guety, więc się nie udzielaj w sprawie gustów muzycznych chłopaka, skoro z nim jesteś to też jesteś wiejska" To nie jewst disco polo:P.Gdzie tam jest język polski:P?

Jaa, no chłop lubi sobie zahulać do disco, co w tym złego. :D Jakbym ja się miała tym kierować, czego kto słucha, to moje grono znajomych by się mocno zredukowało. A kto z was mówi, że nigdy nie tańczył do disco, ten kłamie. :classic_cool: