Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość Obserwatorka forum kafe...
Zgadzam si, że nie widz w gościach u ludzi, żeby używali Chusteczki, wic pewnie ludzie też tutaj nie używaj, ale wstydz si przyznać do tego faktu. Jedynie autorka ma ikr. POPIERAM !

Gość jugo
jak widać wszyscy grzebią ludziom po szafkach jak idą w gości ;)

Gość ANONIMOWY KAFETERIANIN
NIE CHODZI O TO, ŻE GRZEBIE SIĘ PO SZAFKACH W GOŚCIACH, ALE JA TEŻ WIDZIAŁAM, ŻE NIE UŻYWAJĄ LUDZIE CHUSTECZEK, BO NIE LEŻĄ ONE KOŁO PAPIERU, A WIELE LUDZI UŻWA JESZCZE SZORSTKI SZARY PAPIER ZWANY - STAJTAŚMĄ :) SĄDZĘ, ŻE WIELE WYPOWIEDZI KONTRA AUTORKI JEST ZWYKŁYM ZAKŁAMANIEM, BO LEPIEJ NALEŻEĆ DO GRONA CHUSTECZKOWYCH PANIEN NIŻ ODSTAWAĆ Z GRUPY BRYDNYCH DUP. DUPA MUSI BYĆ CZYSTA I TO RZECZ OCZYWISTA, A JAK Ą CZYŚCIMY TO NIE POWINNO NAS INTERESOWAĆ, SKAD TAKIE ZAINTERESOWANIE CZYJAĆ DUPĄ ?! CZY NIE JESTEŚCIE ZA BARDZO CZEPLIWI ?! POPATRZCIE LEPIEJ W SWOJE ŻYCIE, A POTEM OBGADUJCIE INNYCH, JESLI NIE ZNAJDZIECIE W SOBIE NIC ZŁEGO. TAKI NARÓD POLSKI JEST, ŻE WYSZYDZA BARDZIEJ NIŻ AKCEPTUJE, WYNIKA TO Z PRZYJEMNOŚCI ATAKOWANIA LUDZI I UBLIŻANIA IM. WIWAT AUTORKO - TAK TRZYMAJ I NIE DAJ SIĘ TYM ZDZIROM !!!

Gość jugo
i co z tego, że nie leżą koło papieru? u mnie leżą w szafce za kiblem, tak jak podpaski, tampony, zapasowe rolki papieru toaletowego, płyn i kostki do dezynfekcji, itp. czy to oznacza, że nic z tych rzeczy nie używam? :O mam malutką ubikację, jeśli wszystko leżałoby na wierzchu to byśmy się nie ruszyli...

Gość 100%HigienyWHigienie
Brawo post!"Pupa powinna być czysta i to jest rzecz oczywista!"-to jest kurka czysta poezja!:classic_cool: Hip Hip hurra i niech nam sto lat żyją Ci co w zlewie pupy swe myją!:classic_cool:

Gość Lider czystości
Podbijam!:classic_cool:

Gość abecadlooooo
a nie slyszałaś wariatko, że istnieją wilgotne papiery do pupy dokladnie na wzór chusteczek nawilzanych dla niemowląt ??? i są one dla ludzi z wrażliwszymi miejscami intymnymi, i to że facet takiego czegoś używa wcale nie oznacza że na pewno musi być ciota czy gejem

Gość słoneczniczka
bo tak się kończą niedyskretne pytania ;) mi by do głowy nie przyszło pytać, dlaczego ktoś ma cos tam w łazience - skoro ma, to znaczy że używa, a skoro używa w łazience - to musi być intymna sprawa i nie powinno się dopytywać. Wyobraźcie sobie, widzicie u kogoś np zestaw do lewatywy, i co wypalicie z pytaniem: co, analek się uprawia? ;D a co chusteczek, ja nie używam, ale raczej zacznę :)

Gość katarina1155
nie znudziło sie wam to, dalej głupi temat ciągiecie?

Gość katarina1155
Heh co za ludzie. Ja tam wolę ciągnąć COŚ innego:classic_cool:

Gość Nie ma to jak dobre mydło
Jaki mokry papier do dupy ? O czym Ty kobieto mówisz ? A ja wiem, że płyny intymne to nic innego jak rozwodnione mydła w płynie, a ludzie myją się, jak by im tam odkażało :) Ja to powiem zwięzle i krótko: Dupę trza myć przez pszesady, ale zawsze od parady !!! Czy to we dnie, czy to w nocy, myj się kobito, bo inaczej biada Ci biada, gdy Cie chłop z posranymi majtkami nakryje w nocy :)

Gość masakrejszyyyn
przeważnie robię kupę przed poranną toaletą. ale czy mam zrozumieć, że po każdym siusianiu lecicie się podmywać.?? czasem zdarzyło mi się kupę w ciągu dnia zrobić i mi papier wystarczył. nie leciałam od razu pod prysznic a jakoś nic nie śmierdzi ode mnie. nie chce mi się wierzyć w Wasze historie. nie przesadzacie?

Gość masakrejszyyyn
szczerze to już bym wolała nic nie robić niż takimi mokrymi chusteczkami po kupie się wycierać.. takie chusteczki to na okres są dobre.

Gość Sinior Gomezz
masakrejszyyyn przeważnie robię kupę przed poranną toaletą. ale czy mam zrozumieć, że po każdym siusianiu lecicie się podmywać.?? Moja droga.:classic_cool: Pupą nie robimu siku.Czy Tak? Proszę czytać uważnie temat a wszelkie wątpliwości rozwieją się niczym gwiezdny pył w kosmicznym wietrze:classic_cool:

ja tez uzywam mokrych chusteczek i znam wiele osob co tez tak robia nie widze w tym nic dziwnego

Gość gibbon istka
ja używam liści z lasu i uważam że to najlepsza metoda higieniczna, chusteczkami wcieracie sobie kupe w pupe a woda rozchlapujecie kupsko na okoliczne czesci ciala jedynie liść z lasu ma takie właściwości, że jest w stanie higienicznie załatwić sprawę, ot co

Gość ale mnie dziwi podmywanie
w umywalce...no dziwne to ja zawsze rano prysznic bieżąca woda ofkors i wieczorem to samo jakbym miała się podmywać w ciągu dnia (nie robię tego chyba że mam okres, więc jakimś trolem jestem) to tylko i wyłącznie prysznic, jak to się umyć w umywalce i tak na tyłku i na ręku zarazki zostaną nie ma mowy to tak jak średniowieczne podmywanie się w misce :( okropność a potem resztę w ręcznik fuj

Gość Agrocooltowy
Super! Mam zamiar wkrótce rozkręcić zorganizowaną wielkohektarową i sezonowe oszkloną hodowlę Łopianu:classic_cool: Między jego liśćmi kryje się jak tu widzę bowiem kokosowy interes.:classic_cool: Co więcej-w świetle tego temat widzę też iż nie wszystko do "doopne"musi zaraz być nieopłacalne:classic_cool:

Gość REKLAMA WIERSZEM PISANA
Z DEDYKACJĄ DLA AUTORKI NAJLEPSZEGO TOPIKU MIESIĄCA :) Tytuł: " BRUDNA PUPKA" "WLAZŁAM DZISIAJ NA DRABINĘ, BOM MYŚLAŁA, ŻE BRUD MINIE, LECZ NIE MINĄŁ MÓJ KOCHANY, ODRAPAŁAM WSZYSTKIE ŚCIANY. WNET ŻEM POSZŁA DO DOKTORA I MU MÓWIĘ: JA ŻEM CHORA, DOKTOR PATRZY...DOKTOR RZECZE: TY ŻEŚ ZDROWA MOJE DZIECIĘ !!! TAKIŚ MĄDRY, TAKIŚ CWANY ?! ROZPIE**OLE WSZYSTKIE ŚCIANY !!! JAK NIE TRZASNĘ O KANT BUTA, JAK NIE PIZGNĘ MU O FIUTA, SK**WISYNIE, TY BARANIE !!! JA ŻEM BRUDNA NIESŁYCHANIE !!! MOTYW BAJKI JEST WNET KRÓTKI: CHCESZ BYĆ CZYSTA, MYJ SIĘ CHUSTECZKAMI DO PUPKI :) KONIEC

Gość REDAKCJA Kafeteria.pl
* * * * * NINIEJSZYM OGŁASZAMY TEMAT: " SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ" - ZA NAJLEPSZY TOPIK TEGO MIESIĄCA. WYGRANA USTALONA NA PODSTAWIE LICZBY ODDANYCH ORYGINALNYCH WYPOWIEDZI CZYTELNICZEK ORAZ ZEBRANYCH GŁOSÓW. NAGRODĘ UFUNDOWANĄ PRZEZ REDAKCJĘ KAFETERIA.PL JEST ZAPAS CHUSTECZEK NAWILŻANYCH NA CAŁY MIESIĄC. NAGRODĘ PRZEŚLEMY POCZTĄ . Z SERDECZNYMI POZDROWIENIAMI Redakcja Kafeteria.pl * * * * *

Gość o ja ciezzz
z tymi chusteczkami dla dzieci to jest tak, że te "dla doroslych" do higieny intymnej kosztuja ok 15 zł za 15 sztuk, a takie dla dzieci to masz 100 sztuk za ok 5-10zł, a to jest jedno i to samo! ja tez uzywam tych dla dzieci, bo sie po prostu bardziej oplaca.. no i dokladnie uklon w strone tego faceta, ze dba o higiene

Gość REDAKCJA Kafeteria.pl
OCZYWIŚCIE POWYŻSZA WYPOWIEDZ JEST TYLKO ŻARTEM :) PS. UŻYWAJMY CHUSTECZEK NAWILŻANYCH ;)

Gość kotka74-81
a dla mnie jest normalne mycie sie ...tradycyjne i chusteczkami ...a dlaczego dla niemowlat,poniweaz sa delikatniejsze i nie uczlaja ...proste .Jeden myje gary w zmywarce i zlewie ...inny tylko w zlewie

Gość vckzdodfbg
moze i dupa ma byc czysta to fakt wiadomy, ale myc ja w zlewie? :O to jest ohydne :O

Gość kotka74-81
vckzdodfbg a ty to sie chyba strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nudzisz idz ramolu lepiej spac ....heeee

Gość o ja ciezzz
jezu juz nie przesadzajmy? co w tym ohydnego? :o zlew sie myje.. ani tez po zlewie szczoteczka do zebow nie szoruje, a jak myje sie twarz to pod woda bieżącą, a nie sie tam napuszcza wody i wsadza twarz... mnie z kolei smiesza takie pieseczki francuskie co sie boja wlasnej cipki czy odbytu w ogole dotknąć... porazka.. nawet jak troche kupy na palcu zostanie.. nic przyjemnego wiadomo, ale to tylko kupa i sie od tego nie umiera i mozna sie po tym umyć!!! dziwne jest, że po sraniu, jak sie juz nawycieracie papierem czy tam husteczkami sie do wanny nie krepujecie wejsc.. bo przeciez bedziecie miec cialo i odbyt zanurzone w tej samej wodzie! straszne! nieraz wam chlop z zapedu jezykiem po odbycie przejedzie, albo i wsadzi do srodka, to potem nie brzydzicie sie juz ich calowac? :D

Gość uhhehehehej
naskoczylyscie na autorke, bo podciera sie papierem, a wy wielkie czyscioszki jakimis chusteczkami. wtf? chusteczka, papier? jeden i ten sam shit!!!! po sransku to dopsko trzeba umyć! koniec kropka.. kółko chusteczkowych gospodyn jestescie takie same brudasy jak autorka. pozdro :) 🖐️

Gość gronostaj-bitch
ja to mojej starej jezykem anusa czyszcze .... jednak chusteczki niemowlece w kibelku tez mamy...