Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.

SŁUCHAJCIE...O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość Francuskie pudelki psia mać
Ja nie wiem, brzydzą się nagle swojego gówna, a jak będziecie mieć dzieci, to też będziecie się brzydziły się je podcierać ? Aha zapomniałabym: JAK UŻYWACIE CHUSTECZEK TO KONIECZNIE MUSICIE UŻYWAĆ PO NICH TALKU LUB MAKI ZIEMNIACZANEJ, A WIECIE DLACZEGO ? BO WAM SIĘ DUPA ODPARZY OD TYCH CHUSTECZEK !!! :) Nie macie dzieci, więc nie wiecie jeszcze o tym ;)

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
Opisze jak to jest z tą umywalką: gdy umieszcze swoją osraną dupe w wyżej wymienionej umywalce jak by nie było to trochę schodzi, to najpierw robię lewatywe;nie lada sztuka aby wsadzić to sztywną rurke a gdy już zrobię lewatywe to tre dupsko berłem tak mocno że aż krew idzie. Po wykonanym zabiegu dokładnie czyszcze umywalkę i wychodzę. A gdy na przykład jestem z kimś w barze albo gdzie indziej to już mam ścieme przygotowaną bo to czasem trwa nawet dobra godzinę to mówię w tedy że byłam przypudrować nosek

Gość A JAK MI PASUJE
A JA SIĘ NICZYM NIE PODCIERAM I ŻYJĘ :)

Gość kjhy
ale się uśmiałam!!! super topik

Gość słonecznik w słońcu
Wszyscy piszą ,że używanie chusteczek nawilżanych jest takie naturalne , a jakoś nie widziałam nigdy w sklepie chusteczek do podcierania dupy, z wyjątkiem tych dla niemowląt gdzie jest wyraźnie napisane dla dzieci! Skoro to takie powszechne to dlaczego nie widzę w sklepach takich rzeczy z zdjęciem= uśmiechniętego faceta na opakowaniu , tylko bobasa? Sama mam w domu zarówno chusteczki do demakijażu jak i te dla dzieci, ale nie udawajcie ,że to takie powszechne. I w podmyciu się "po "przy umywalce też nie widzę nic złego, ja mam bidet do tego przeznaczony ale jak ktoś nie ma to chyba dobrze,że chce się umyć?! A może wy po zrobieniu kupy od razu ściągacie wszystko i wskakujecie pod prysznic? śmieszne.

Gość do słonecznik w słońcu
człowieku wejdź chociażby do rossmanna a znajdziesz tam od cholery papierów nawilżanych toaletowych dla DOROSŁYCH, bo są też i dla dzieci (tak - PAPIER TOALETOWY NAWILŻANY, nie mówię tu o chusteczkach nawilżanych), a ile jest chusteczek do higieny intymnej nawilżanych... ludzie, gdzie wy się uchowaliście, że użycie chusteczek nawilżanych po skorzystaniu z toalety jest dla was taką nowością???:O

Gość do słonecznik w słońcu
i właśnie dlatego, że mało kto ma bidet w domu (niestety, ale w Polsce mało kto) używa się chusteczek nawilżanych nie wyobrażam sobie zrobić dwójki i podetrzeć się tylko papierem:O

Gość ZDZIWIONA MAGDA B.
WITAM WSZYSTKICH, JAKO AUTORKA TOPICU CHCIAŁABYM PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKIE KOMENTARZE ORAZ PODSZYWY - ALE TO NIE JA PISAŁAM... KONKRETNIE MÓWIĄC DZIWIĘ SIĘ, ŻE AŻ TAK WIELKA LICZBA CZYTELNICZEK/KÓW STERYLNIE DBA O SWOJĄ DUPE. GDYBY TAK DBALI TO NIE BYŁOBY PRZYPADKÓW NP. W AUTOBUSIE ŻE LUDZIE ŚMIERDZĄ POTEM I BRUDEM, NORMALNIE JAKBY SIĘ NIE MYLI !!! TYM BARDZIEJ DZIWIĘ SIĘ WAM, ŻE BRZYDZICIE SIĘ PODMYĆ W UMYWALCE A NIE BRZYDZICIE SIĘ BRAĆ KĄPIEL W WANNIE, GDZIE ZARAZKI Z DUPY NA GŁOWĘ SIĘ PRZENOSZĄ. O WANNĘ SIĘ TAK NIE BRZYDZICIE. ZADAJCIE SOBIE PYTANIE CO LEPIEJ MYJE: -CIEPŁA WODA Z MYDŁEM CZY CHUSTECZKI, KTÓRE NAWET NIE WIECIE CZYM SĄ TAK NA PRAWDĘ NAWILŻANE. HUJ WIE CO W NIEJ SIEDZI. ALE NAJLEPIEJ PÓJŚĆ NA ŁATWIZNĘ I PODETRZEĆ SIĘ CHUSTECZKĄ I PO PROBLEMIE. A CO Z ZAPACHEM ? BO CHUSTECZKA NIE ZABIJA ZAPACHU. A NIE SPOTKAŁAM TEŻ, ŻEBY CHUSTECZKI MIAŁY NAPIS: " DLA DOROSŁYCH " TO WY SAME SOBIE UBZDURAŁYŚCIE, ŻE JAK DZIECI MOGĄ TO WY TEŻ MOŻECIE UŻYWAĆ TEGO CO DZIECI. OBUDŹCIE SIĘ W KOŃCU MALOWANE PANNY, ŻE TRZEBA SIĘ MYĆ, A NIE PODCIERAĆ. NAWET PO MAKIJAŻU NALEŻY PRZED SNEM UMYĆ TWARZ, A ROZETRZEĆ PUDER NA TWARZY. NIE MÓWIĘ JUŻ O TYM, ŻE CHUSTECZKI NIE SĄ ANTYBAKTERYJNE, A JA OD LAT UŻYWAM MYDŁA - PROTEX - KTÓRE DOSKONALE ZABIJA ZAPACH O ODKAŻA. MNIE TO ŚMIESZY, ŻE DOROSŁE PANNY UŻYWAJĄ ŚCIERECZEK DO PUPY. NO ALE JA WAM DO MAJTEK NIE BĘDĘ ZAGLĄDAŁA TYLKO WSPÓŁCZUJE WASZYM CHŁOPAKOM I MĘŻOM, ŻE MUSZĄ WAS POTEM WĄCHAĆ, A NA PEWNO ŻADEN Z NICH NIE POWIEDZIAŁ, ŻE PIEKNIE PACHNIECIE, NO CHYBA ŻE DUPE PERFUMUJECIE - BO TAK ŁATWIEJ. OJ WSTYD ZA WAS, WIELKI WSTYD... CHUSTECZKOWE PANNY...BUAHAHAHA :) POZDRAWIAM M.;)

Gość niezorientowana totalnie
haha ja tez uzywam tych dzieciecych bo sa tansze niz intymne a dziecka nie mam

Gość lmvksdks
ha ha , kazdy kogo znam po sraniu nie myje dupska kurwa jaki wy musicie miec smolisty kał skoro uważacie ze sie rozmazuje ? :D wystarczy dokładnie wytrzec dupsko papierem i tyle . albo musicie srac raz na tydzien albo nie macie w chałupie co robic tylko po kazdym sraniu dupska myjecie nie znam nikogo kto myje dupsko od razu po sraniu a tu na kafe sama śmietanka :D:D

Gość Nie wierzę, nie wierzę
że kobiety wycierają się tylko chusteczkami zamiast się myć przed seksem. Już nigdy nie zrobię kobiecie minetki - a FUJ :/

Gość Ni w dupe, Ni w oko
Nie ma to jak temat o gównie - zawsze dobrze się sprzeda :)

Gość ja bym chciała żeby one
99% moich najomych uzywa tylko papieru, zadnego podmywania.... czy wys racie lepem na muchy??? poza tym dupa to dupa, nbie popadajmy w paranoje, doemstosem sobie moze wtymyjcie odbyty.

Gość hahhahahahaahahahaaaa
lmvksdks - DOKŁADNIE!! DOSKONALE TO UJĄŁEŚ/UJĘŁAŚ :DDD

Gość do czego to dochodzi
niedlugo juz bedziecie brac prysznic 3 razy dziennie a doope po sraniu szorowac ostra szczotka do butelek na kijy, nasączona domestosem, a moze od razu karcherem? tyle jest alergii i problemów (zwlaszcza u kobiet - grzybica pochwy) z nadmiaru higieny.... po co sie pozbywac naturalnej ochrony, narazac sie na ataki drobnoustrojow?

Gość lkijhgf
hahaha:) dobry temat...

Gość OD WASZEGO TEMATU
DZIŚ MI SIĘ ŚNIŁO, ŻE GÓWNO PO ŚCIANIE MNIE GONIŁO :/ BOJĘ SIĘ JUŻ SPAĆ :9

Gość Zlękniona Mariolka
Dziś wypróbowałam też Was mokry papier i nie wiem w czym on był nasączony, ale całą dupę mi obczszypał :/ Wracam do swoich szmatek do pupki :)

Gość I JAK TAM ŻYJĄ PANNY
CHUSTECZKOWE? DALEJ SIĘ POCIERACIE SZMATKAMI? BĘDZIECIE MIAŁY PRYSZCZE NA DUPIE :)

Gość a ja jestem laską
i po kupie, podcieram się papierem tylko dopiero niedawno usłyszałam, że to za mało, ale skoro do tej pory tak było, nie chcę przeznaczać kolejnych minut dziennie na higienę osobistą. Bo tak na prawdę gdybym chciała być w 100% pachnąca, steryna i higieniczna, to o niczym innym bym już nie myślała, tylko o bakteriach wirusach, tudzież grzybach.

Gość Typowy Niebiesooki
SZOK!!! Kobiety robią kupę!!! Mój świat się awalił :-o

Gość tosieporobilo
MAGDA PRZECIEZ TY DUPY NIE MYJESZ, W PIERWSZYM POŚCIE NAPISAŁAŚ, ŻE WYMYŚLIŁAŚ TĘ UMYWALKĘ TO PO CO TERAZ UDAJESZ CZYŚCIOSZKE, TY MAŁY BRUDASKU-KŁAMCZUSZKU ??? 🖐️

Gość AGOSTO .
Niestety naszym narodowym problemem jest brak bidetu w lazience. Ja, chociaz lazienki mialam gruntownie remontowane kilka lat temu - jedna w 2002 a druga w 2003, nie posiadam u siebie bidetu. mamy wanne, mamy umywalke, w drugiej lazience prysznic, wszystkie inne potrzebne dodatki ale bidetu wlasnie nie. Bardzo nad tym ubolewam bo miejsce bylo ale jakos nikt rodzicom nie poradzil, a sami na to nie wpadli. nie wiem czy wynika to z naszej kultury (z moich znajomych tylko jedna kolezanka ma bidet w domu) czy nawykow.. Nie sadze zeby byla to oznaka braku higieny bo np mozna sobie radzic uzywajac chusteczek nawilzanych badz kapac sie pod prysznicem, ale jednak bidet bardzo ulatwia sprawe. wiekszosc z nas nas wyciera sie papierem do czysta i na tym koniec. niektorzy od razu po biora prysznic ( o ile nie jest to w toalecie publ hehe), inni przecieraja sie nawilzonyum papierem.. odkad mam chlopaka wlocha, zaczelam zwracac na to szczegolna uwage..po pierwsze pamietam jego szok jak mylismy rece przed pierwszym obaidem u mnie w domu a on sie rozgladal i nagle mowi: sluchaj, a gdzue wy macie bidet?? ja mowie , ze nie mamy.. a on: to jak wy sie myjecie po kupie?? a ja na to , ze w wannie albo pod prysznicem. ale wiem, ze nie zadowolila go ta odp. pewnie uwaza to za bardzo dziwne i niehigieniczne.. odkrylam tez ze mozna kupic zestawy recznikow wielki (do ciala) , sredni (do rak) i malutki (wlasnie do powieszenia przy bidecie..)

Gość AGOSTO .
To fakt. Całkowicie się zgadzam z Twoją wypowiedzią. Nasza Polska jest jeszcze daleko za murzynami i takie rzeczy jak bidet to coś zupełnie nowego i trudno spotkać to w polskich domach. Po maturze wyjechałam z rodzicami do Hiszpanii na stałe (moja matka to Hiszpanka) i tam kontynuowałam naukę. W moim środowisku akurat każda koleżanka i kazdy kolega ma bidet. To jest coś zupełnie normalnego wręcz niezbędnego w toalecie u nas. Chociaż w tych "biedniejszych rejonach" już tego nie ma. W Polsce to w ogóle mało kto go posiada. Zauważyłam również że autorka po prostu kłamie. Najpierw pisze, że wymyśliła to mycie na poczekaniu a teraz próbuje się tłumaczyć, że robi tak od zawsze. Wcale dziewczyno się nie myjesz po zrobieniu kupy, a że tutaj cie wyśmiali to chcesz jakoś wybrnąc z tej kłopotliwej sytuacji. U mnie w domu poza bidetem są też chusteczki nawilżane do miejsc intymnych np. po oddaniu moczu się nimi przecierem, żeby czuć się świeżo. Bidetu używam po zrobieniu grubszej sprawy. Dla mnie to rzecz zupełnie normalna bo od małego byłam tego uczona. Ten Twój facet to faktycznie dba o higienę i bardzo dobrze bo zawsze to lepiej bardziej niż mniej. Jak widać to Ty tu jesteś trochę ograniczona bo te chusteczki własnie do tego służą aby odświeżyć się w ciągu dnia. Ci którzy nie mają bidetu załatwiają sprawę chusteczkami w ciągu dnia a wieczorem czy tam rano kąpią sie normalnie. i nie mów że tyłek po chusteczkach nie jest czysty bo ewidentnie widać, że szukasz tylko czegoś na swoją obronę i czegoś do czego mogłabyś się przyczepić. Prawda jest taka, że głupio ci się zrobiło iż facet bardziej dbał o swoją czystość niż Ty.

Gość Bidet Agenda.
Za Wikipedią-Bidet urządzenie z ceramiki sanitarnej służące do podmywania się. Jest częścią wyposażenia łazienek. Wyglądem i wielkością przypomina z jednej strony muszlę klozetową, z drugiej zaś umywalkę umieszczoną nad podłogą. Mocowany jest tak samo może być stojący na podłodze lub wiszący na ścianie. Sposób podłączenia do instalacji wody i kanalizacji jest analogiczny jak podłączenie umywalki (jest też wyposażony w przelew chroniący pomieszczenie przed zalaniem). Bateria montowana na bidecie zazwyczaj wyposażana jest w odpływ lekko zadarty do góry lub z ruchomą końcówką umożliwiającą regulację kierunku wypływu wody. Bateria może być wyposażona także w elastyczny przewód wysuwany z wylewki. Bidet umożliwia umycie okolic krocza, bez konieczności rozbierania się do naga, w wygodnej, siedzącej pozycji.

Gość Zniesmaczony aż boli
Musisz być nieźle brzydka... piękne kobiety nie srają i takie są fakty, a jak wiadomo, z faktami się nie dyskutuje :o

Gość inna alternatywa jeszcze
jak byłam na wczasach w Turcji to mieli w kiblu taki malutki kranik nakierowany na odbyt - naciskało się guziczek i elegancko leciała woda pod ciśnieniem. to był dopiero wypas :D

Gość ale pierdolicie
kazdy nagle sie podmywa po kazdym kiblu smieszni jestescie z tą swoją pozą nieskazitelności ja sram, podcieram się i tyla w dupie mam co ktoś o tym mysli

Gość psychol do kwadratu
To niesamowite. To wprost niewiarygodne iż tak wspaniały temat już wcześniej nie powstał. Autorko. Bardzo pilnie i przez prawie całą dobę monitoruje twe tematy. To wspaniałe.

Gość jugo
mnie najbardziej ciekawi, czy ten facet po akcji z chusteczkami zaproponował autorce kolejną randkę :D