Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość we3trwefgt

Zaraz się wyhatuję, pomóżcie !!!!

Polecane posty

Gość we3trwefgt

Właśnie się obudziłem po wieczornej imprezie, już nie pamiętam kiedy ostatni raz tak dużo wypiłem a do tego się najadłem.Mam wszystko pod gardłem i chyba zaraz rzygnę.Znacie jakieś sposoby na szybkie trawienie ?, co zjeść albo wypić żeby mnie przestał boleć brzuch i żebym nie haftował ?

Gość we3trwefgt
kurde nie mam sody nigdzie :( a czy herbata bez cukru z małym sokiem i cytryną coś da bo właśnie zrobiłem i piję

Gość we3trwefgt
Głowa mnie masakrycznie boli, w brzuchu mi się przewraca i wszystko podchodzi do gardła.Ja pierdole już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem w takim stanie, chyba dobre parę lat temu.

Gość we3trwefgt
Właśnie się wyhawtowałem na całego :) kiedy zrobiłem ostatni łyk herbaty z cytryną ,naciągnęło mnie i skończyłem z głową w wiadrze :D Masaaaaakrrraaaaaaa, od razu lepiej i mam nadzieję że to był ostatni raz w życiu kiedy wymiotowałem.Potworne uczucie ale już lepiej się czuję.Można teraz coś pić żeby się lepiej poczuć ?

Gość przeciez ci laska napisala
-rosol -zupy chinskie -cola -moze byc tez kostka rosolowa albo zwykla woda ale cukrem nie przesadzaj z herbata i wodagazowana bo mozesz znowu rzyganie zaliczyc

Gość piwo wypijj
i lulu

Gość sen i smieciowe zarelko
zupki,kebaby pizza

Gość mi pomaga sok pomidorowy
albo pepsi lub coca cola