Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina, Studentka otykologii

Czy upiacie sie do nieprzytomnosci ze swoimi facetami/znajomymi? Wymiotujecie

Polecane posty

Gość Ewelina, Studentka otykologii

na czworakach? Zdazalo sie wam oddac sie komus po pijaku, komus zupelnie obcemu? Ja jestem na wakacjach i w sumie codziennie sie upijam ze znajomymi w domku.

Gość adfsfsfsa
Kilka razy zdarzyło mi się upić, ale to były domowe imprezy. A tak to nic. Na wakacje natomiast nigdy nie jeżdżę po to, żeby chodzić pijana.

Gość ty chyba żartujesz
mam swoją godność!

O matko:(. Dziewczyny, a co by było, gdybyście zaszły w ciążę? Nie myślicie źle o sobie po takich 'akcjach'? Ja nigdy czegoś takiego nie zrobiłam, bo chyba straciłabym szacunek do samej siebie (mówię tutaj o tym przypadkowym seksie). Upić też się upijałam, jak jeszcze nie umiałam kulturalnie pić:).

Gość piszcie piszcie, ewa lubi
tematy :D:D

Gość dfgdhdgd
raz się naprawdę upiłam, z koleżankami ale nad wszystkim czuwał mój mąż nigdy więcej czułam się na drugi dzień tak fatalnie, że nigdy więcej nie upiję się koniec kropka :D

nigdy mi sie nie zdarzylo puscic sie z kims znajomym lub nie po alkoholu. pic oczywiscie tak ale sa pewne granice ku przestrogi - tu nie chodzi tylko o ciaze (nawet tabletki nie daja 100% zabepzieczenia) ale o choroby przenoszone droga plciowa, ze o szacunku do osoby nie wspomne;)