Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rottana

temat dobry na sam koniec:)

Polecane posty

Gość rottana

hej dziewczęta. temat ten zakładam bo zapewne nie jedna z nas jest przy końcówce ciąży (ja osobiście jestem w 34tc) i nie jedna z nas nie wie czego się spodziewać, co się teraz może wydarzyć, jakie bóle są normalne a co może niepokoić. Niestety ja nie mam kogo się podpytać na temat ciąży bo już nikt nie pamięta jak to jest:D zachęcam wszystkie panie do przyłączenia się a na pewno przez tą końcówkę razem przebrniemy:) Ja tak jak już wyżej wspominałam jestem w 34tc, i jestem pewna że ciąży do końca nie donoszę, mała już od 32tc jest główka w dół, szyjkę też mam bardzo króciutką, brzuch twardnieje mi po kilka razy dziennie...

moze odchodzic czop-galaretowaty,krwisty... jak wody odejdą to wiadomo,ze juz sie zaczelo pierwsze skurcze nie są bolesne-ja mialam uczucie takiego hmm "podniecenia" nie wiem jak to nazwać,ale jak czasami czegos nie potrafimy sie doczekac,np.jak stoimy w kolejce w toto lotku po 6mln :D to czujemy takie napiecie w brzuchu czasami :P tak wyglądaja pierwsze skurcze u niektórych kobiet. Silny rozrywający ból wewnątrz to skurcze otwierajace szyjkę ;) ja w dniu porodu siedziałam z rana na wc z rozwolnieniem ;) nie miałam apetytu,syn mało się ruszał Napinanie się brzucha jest normalne,wiec tu nie bede nic pisac,chociaz sa koebity ktore wcale nie mialy tego

Gość rottana
saleminkaa8---> niestety nigdy nie stałam w kolejce po 6mln:D:D:D:D