Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna_XyX

Opycham się jak prosie!

Polecane posty

Gość Martyna_XyX

Witam, chciałam opisać mój problem związany z jedzeniem. Otóż chodzi o to, że nie potrafię powstrzymać się od jedzenia. Nie mam nadwagi, ważę 59kg przy wzroście 171cm, w tym sporo mięśni, bo 5 razy w tygodniu trenuję na siłowni. Jeszcze rok temu przez 3 lata trenowałam lekkoatletykę, wtedy ważyłam 54kg, miałam piękny brzuch, fajne ciało. Nadal podobam się facetom, mam spore powodzenie, ale co z tego skoro... nie podobam się sobie. Ale nie ważne. Problem polega na tym, że jem bez przerwy. Np. dziś na śniadanie zjadłam 10 grzanek, mimo tego, że już po 2 czułam względną sytość, musiałam napchać się do końca, bo czułam jakie są mięciutkie i pachnące. Najgorzej jest ze słodyczami. Kpię sobie batona i gdy poczuję ten uzależniający smak czekolady t muszę wejść do sklepu i dokupić jeszcze 5 batonów. NIGDY nie zadowole się jednym. Tracę na to mnóstwo kasy. Chciałabym schudnąć, ale wiem, że najpierw musiałabym pozbyć się tego problemu, który tkwi w mojej psychice. Obżerania się aż do momentu zrobienia za swojego brzuch pełnego balona. Czy jest ktoś kto ma taki sam problem?

Gość hghjf
Pomysl o dzieciach z Somalii, juz pol miliona zmarlo w ciagu ostatnich dni z glodu. Jak ci nie wstyd samolubie? Opanuj sie!

Gość Martyna_XyX
Ma ktoś jakąś sensowną radę?

Gość hghjf
ojej chyba nikt nie ma takiego problemu, mowie ci jedz do Afryki, powinno pomoc

Gość kolezanko
po prostu przestan tyle myslec o jedzeniu, na moje oko to masz natrectwo, moze pogadaj z jakims psychologiem, :D ps.poczytaj o bulimii i anoreksji ..