Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda o życiu

Częściej ładne dziewczyny mają brzydkich chłopaków niż ładni chłopcy mają...

Polecane posty

Gość taka prawda o życiu

brzydkie dziewczyny Zauważyłam to obserwując ludzi, często na podstawie niektórych koleżanek- te naprawdę ładne, albo zupełnie o siebie dbające i zawsze "trendy" mające powodzenie u wielu chłopaków często wybierają sobie na partnerów jakiś niezaatrakcyjnych chłopaków, no zupełnie takich przeciętnych ginących w tłumie. natomiast jeśli chłopak jest ładny to już bardzo rzadko zdarza się że ma dziewczynę która np. nie przywiązuje wagi do tendów i częstej zmiany wizerunku, albo takiej przeciętnej, tacy chłopcy z reguły wybierają sobie dziewczyny które są oblegane przez rzesze innych fanów za sprawą swojej atrakcyjności. Cóz dla mnie jako dla dzieczyny dość zwykłej, o aparycji może miłej ale normalnej, nie posiadającej ust a'la Adriana lima czy kocich oczu, biustu rozmiar C nie jest to zbyt pociesZające :D

Gość taka prawda o życiu
Quis leget haec?- to ja bym się cieszyła, to chyba tym lepiej im ładniejszy jest twój partner? Bumbumshoko- w sumie prawdą jest że przeciętna dziewczyna o rysach niezwracającyh uwagi jak się odpicuje u kosmetyczki makijaż fryzjer manicure, to już wygląda atrakcyjniej, a mężczyznie raczej takiej drastycznej metamorfozy nie zafundujesz :D

Gość errf13f
1. Przecietni faceci nie ogladaja sie za ladnymi kobietami, a za szczuplymi, zgrabnymi i "zrobionymi". 2. Ja jestem srednio ladna z twarzy, mam blizny, kiepska prace, slabe wlosy, hirsutyzm, pryszcze, obwisle cycki, 27kg nadwagi - i zajebisty charakter. Oraz cudownego faceta, ktory jest baaardzo atrakcyjny, sporo zarabia i poznal mnie juz taka paskudna :)

Gość taka prawda o życiu
a ile ważysz przy jakim wzrosćie, że akurat 27?

Gość errf13f
165cm, 84 kg tak rzucilam, mniej wiecej przy tej wadze wygladalam dobrze

[zgłoś do usunięcia] taka prawda o życiu Quis leget haec?- to ja bym się cieszyła, to chyba tym lepiej im ładniejszy jest twój partner? niby tak, ale czasami czuje sie jak brzydkie kaczatko. nie jestem znowu taka brzydka, ale kurva mac on jest ladniejszy :P

Gość Jaroban
to prawda . Ja jestem ładny i nie umówiłbym sie z laską której uroda mi nie odpowiada .. Kobietom nie przeszkadza brak urody u faceta na przyklad Lopez nie miałą urodziwego męża

Gość Jaroban
Kobietom nie przeszkadza brak urody u faceta na przyklad Jennifer Lopez nie miała urodziwego męża Marka Anthonego , a sama przeciez była ładna

Gość Jaroban
Anna Mucha rowniez nie ma atrakcyjnego faceta .. To normalne i jest tak na całym swiecie ze kobiety mniej zwracaja uwage na wygląd .

Gość Olo izi
Potwierdzam. To jest regułą od której co najwyżej są pewne wyjątki. Z reguły ładne prowadzają się z ogrami lub brzuchatymi wypierdkami.......jedyne co mającymi nie od parady to portfel-od Prady:classic_cool::classic_cool:

Gość gość
Jeżeli zauważacie w szkołach lub na podwórzu, e atrakcyjna wizualnie dziewczyna ma chłopaka brzydkiego lub nawet szkaradnego, to na bank ma on powiązania z handlarzami narkotyków (pigułki i prochy), bo generalnie imprezy są na 1 miejscu. Dziewczyna jest uzależniła się od narkotyków i jest ze swoim źródełkiem i naćpana zrobi mu wszystko, by dawał jej troszkę za darmo. Warto by było przyjrzeć się na osobności czy dziewczyna fascynuje się w rozmowie o nim, byle jakimi sprawami, które nic nie znaczą. Rozmiar penisa czy swoista istota seksu jest ściemą. Każdy przystojny młody mężczyzna jest świetny w łóżku a jak nie, to zapewne zabrakło narkotyków. Jeżeli są podejrzenia, to warto aby przyjrzała się temu policja, bo dziewczyna będzie mieć z czasem więcej kłopotów. Zajdzie w ciążę lub skończy za granicą w burdelu a on zgarnie kasę za dostarczenie jej jakiemuś gangowi. Taka dziewczyna nie ma później życia i traci czas w niewoli.