Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciawa1992

noc poslubna a ja nie jestem dziewica

Polecane posty

Gość przeiez
a co zrobisz z przescieradlem. przeciez to dowod twojego dziewictwa?

Gość trzeba się było nie
wiązać z islamem albo moherowym beretem :classic_cool:

Gość dekoldcsx
a co zrobisz z przescieradlem. przeciez to dowod twojego dziewictwa?" to mnie rozjebalo :D:D:D a co to kurwa 18 w. i przescieradlo wywiesza sie nad glowami gosci weselnych?:D:D:D i czy musi pierdolic sie w noc poslubna w lozku :D? oj dzieci dzieci:D

Gość przeiez
zwyczaj cyganski nakazuje w noc poslubna poscielic lozko bialym przescieradlem. po pierwszym wspolzyciu para mloda wola kobiety rodu do sypialni i na dowod dziewictwa pokazuje przescieradlo. pozniej wracaja na wesele i w radosci rzucaja talerze o ziemie i spiewaja piesni. jesli dzeiwczyna nie byla dzeiwica ( przescieradlo bylo czyste ) wracaja ze spuszczona glowa. slub moze stac sie nie wazny Ps. Przedwczoraj lecial akurat program dokumentalny o cyganach! :)

Gość asdfghmjhmj,
obije jej morde i wytrze przescieradlem a tak w ogole caly watej jest 1/10

no tak bylo teraz ale jezeli cygan przychodzi po twoja renke czyli na swaty jeszcze tak jest a jesli razemu uciekacie jest inaczej a przeciez nie wszystkim musi leciec krew prawda

Gość ejbisi1986
Bzdura z tym prześcieradłem. Ja np. przy swoim pierwszym razie w ogóle nie miałam krwi na prześcieradle, bo często błona u kobiet pęka sama, np.przy wykonywaniu jakichś ćwiczeń, szpagatów itp. Możesz mu to powiedzieć gdyby pytał.

eh juz sama nie wiem co zrobic fakt ze sie boje bardzo... wiem jedynie ze mimo ze go kocham nie moge wyznac prawdy...

bo często błona u kobiet pęka sama, np.przy wykonywaniu jakichś ćwiczeń, szpagatów itp. Możesz mu to powiedzieć gdyby pytał" a jak łyknie to zerwij z nim bo po co ci taki idiota przy boku:P

ze bym chociaz umiala szpagat hehe no ale wiadomo ze nie musi leciec krew.. ja to zrobilam 3 razy a nie wiem jak sie powstrzymac mam wrazieczego od podniecenia..

może ktoś złapał literówkę i chodziło o nerkę!

u nas nie ma tak ze ja sie podjelam z nim byc a teraz go zostawie ja nawet nie chcialabym go zostawiac

a nie wiem jak sie powstrzymac mam wrazieczego od podniecenia.. utkaj sobie majtki z pokrzyw bedzie sielsko i anielsko

Gość tygrysiatko regresiatko
Renka Tylko ma byc najtańszy!

Gość asdfghmjhmj,
to od razu idz powies sie i po problemie

gdzies czytalam ze dziewczyna podlozyla sobie pod tylek torebeczke z krwia kurczaka- byl l kekki trzaski pelno krwi of cors- a pan byl zadowolony moze dopracujesz ten watek :D

Gość no to wiemy skąd temat
-> "s. Przedwczoraj lecial akurat program dokumentalny o cyganach" :classic_cool:

ja byłam dziewica......tzn nigdy nie uprawialam seksu z innym mezczyzna, tylko z jednym i o dziwo ja wogole tak owej blony dziewiczej nie posiadalam...moj chlopak bardzo sie zdziwil i myslal ze go oklamalam ze juz wspolzylam z innym..a ja naprawde nie mialam blony...