Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumpelka

Co zrobić żeby chłopcy zaczęli widzieć we mnie dziewczynę a nie kumla?

Polecane posty

Gość kumpelka

Hej, mam problem, a mianowicie każdy chłopak którego znam traktuje mnie jak swoją kumpelkę, a nie jak dziewczynę z którą mógłby się spotykać. Chciałabym to zmienić dlatego napisałam tu na forum. Mam 17 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, w tym wieku nie spotykając się z nikim wcześniej czuję się jak dziwadło. Pomimo tego ze przyjaźnię się z chłopakami nie zachowuje sie jak oni, jestem "typową" dziewczyną. Mam sporo znajomych, ale jestem dość skryta. Co do mojego wyglądu.. Podobno jestem całkiem ładna, ale mam problemy (z lekkim, ale jednak) trądzikiem, mam jakies 173 cm wzrostu. Jestem szczupła, ale niewysportowana(moze powinnam zaczac uprawiac jakis sport?). Mam długie ciemne blond wlosy i niebiesko-zielone oczy. Mam nadzieję, że podpowiecie mi trochę co mogłabym zmienić w swoim wyglądzie lub zachowaniu, żeby chłopcy zaczęli patrzeć na mnie jak na dziewczynę?

Raczej w zachowaniu pewnie. Przede wszystkim m(to banalne) powinnaś zacząć być kobietą a nie kolegą. Jeśli ktoś bardzo lubi spędzać z tobą czas to właśnie może powinnaś stać się trochę taka nie wiem, niedostępna? Ehh nie wiem jak ci to powiedzieć, w każdym razie popracuj nad kobiecością. Nie ma możliwości, żeby prawdziwa kobieta była kumplem :D