Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ospamox

kaszka bobovita po 4 m

Polecane posty

kaszka bobovita mleczno-ryzowa na mleku modyfikowanym po 4m jak to przyrzadzic zeby posilek byl pelnowartosiowy? w instrukcji pisze ze na wodzie a lekarka powiedzila mi zeby na noc najpierw zrobic normalne mleko modyfikowane i do tego nasypac 4 lyzki tej kaszki? ale wydaje mi sie ze pani doktor cos poplatala,

pewnie Pani doktor mówiła o kaszce bez mleka. Ja na początek kupowałam tą bez mleka i dosypywałam do butli. Mleczną podawałam łyżeczką wg proporcji na opakowaniu

aha czy ta kaszke tak jak w instrukcji poprostu na wodzie? i to jets pelnowartosciowy posilek dla malucha dobrze juz rozumiem?

Oczywiście że się da tylko proporcje kaszki musisz zmniejszyć ,żeby była rzadsza .Tylko smok specjalny kup ,mój pierwszy syn uwielbiał pić kaszkę a drugi za cholerę nie ruszy woli jeść.

a jak dodac kaszke do mleka modyfikowanego np na 150ml wody daje sie 5 miarek mleka i dodatkow dodac lyzke stolowa kaszki do butli czy lepiej dac 4 miarki i 1 lyzke stolowa?

ja podaje na 150 ml 5 miarek mleka i jedna miarke kaszki, al etez sie zastanawiam czy nie powinnam wiecej podawac. czy moze lepeij wieksza porcje kaszki dawac lyzeczka