Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananana123:(

Koniec toksycznego zwiazku..

Polecane posty

Gość Ja tez !!!!!!!!!!!!!
A dodam ,że ten mój sam mnie zostawil.A potem z wielką pretensją do mnie ,ze wychodzę z koleżankami ,że jestem na jednym z portali randkowych itp. Śmieszne nie byliśmy już razem od roku;) Wieczne pretensje o wszystko. Wczesniej gdy bylismy razem próbował mną manipulować sprawdzac jak bardzo mi zalezy;) Np. rozmawialiśmy normalnie. Ładnie się pożegnał a na drugi dzień nie odbierał telefonu wcale nawet przez dwa 3 dni W koncu gdy przestałam dzwonic. Odzywał sie do mnei jakby nigdy nic. Mówiąc no co tam kochanie;) Gdy zobaczył ,ze rozmawiałam z kolegą następnego dnia potrafił napisać mi smsa ze nie zamierza do mnie przyjechać bo jest własnie w jakuzzi z kolezanką. Potrafił przysyłac mi linki do kobiet które go niby podrywają. i wiele innych rzeczy;)

A w przeciwieńswtie do twojego faceta autorko.Ten mój mi nigdy nie ubliżył. Jak zawsze mówił on jest kulturalny do kobiet a na mnie to już na pewno złego słowa nie powie;) Za to jak popełniłam jakiś błąd znikał na długie tygodnie bez słowa a ja miałam się domyśleć co zrobiłam nie tak!!! Byłam wykończona psychicznie!! I tak jak napisałam rok temu mnie zostawił. Od 5 mcy chciał wrócic. A ,że dostał kosza smaruje mi tyłek ile wlezie i jeszcze bezczelnie się tego wyparł. ŻAŁOSNY PALANT!

Gość cwana lisica
No ja takiego hard coru chyba nie mialam ,ale tez bylo tak,ze przez niego odizolowalam sie do kolezanek i w ogole namieszal mi w zyciu,ze ho ho..ale i tak zycze mu szczescia.Teraz mam swiety spokoj i to sobie cenie.:)

Gość zalamananana123:(
ja też mu życzę szczęścia... nie życzę mu źle ale nie zapomnę tego co mi robił

Tak nie mozna chodowac w sobie żalu. Ja tez mimo tego co robił ten człowiek nie zyczę mu źle. Ale równiez nigdy mu nie wybaczę. Zmarnował mi 3 lata życia. Duzo nerwów itp. Tysiąc razy myslałam ,że to juz koniec ale pojawiał się znowu. Mam nadzieje,że zdaje sobie sprawę ze tym razem przegiął i da sobie już spokój. Zawsze było tak ze szukał okazji w świeta urodziny itp. Bo jak mówił nalezy co złe przeczekac ,a wszystko wróci na swoje tory. A ja mu odpisywałam za każdym razem licząc ,że się zmienił. Nabrałam się na to samo 1000 razy ale tym razem powiedziałam jemu ewidentnie żegnam! Czasem trzeba dostać porządny cios żeby zrozumieć.