Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ica

nie ktore dzieci to male zlodziejaszki!!!!!

Polecane posty

Gość gabrysia -rysia -III waza
Bardzo bobry temat uważam.A matki najwiecej jazgoczące to pewno z tych co to do cudzego domu włażą ze stadem bachorów w zabłoconych butach i nie reaguja kiedy te skaczą po cudzych kanapach :O :O mam taką sąsiadkę ,przyłaziła do mnie po coś to za nią troje jej dzieci "dzikusów" z piekła rodem :O :O wpadały to pies z kotem chowali sie gdzie mogli a moje dzieci zamykały sie w pokoju .Synowi rozwalili jakąś zabawke ,córce wyrwali nogi od lalki-w kieszeniach ciągle wynosiły jakieś drobiazgi a moje beczały ze im ukradły itd a mamusia? ....PRZECIEŻ TO TYLKO DZIECI a co ja mogę im zrobić -już takie są !!!:O Powiedziałam kiedyś co myślę o nich i wieeelka obraza BO SIE CZEPIAM! Moje dzieci teraz są mi wdzięczne ,że dziczy już nie wpuszczam do domu AMEN!🖐️

Gość ona tu o kradzieży
ica sama pisałaś że twoja córka ze sklepu wynosiła, musiałaś się wracać i płacić:D a innym zarzucasz że coś na pewno wyniosły!!!! :D

Gość do ica
ej ty ica , a może ty wychowaj swoją córcię i naucz ją że ze sklepu sie tak samo nie wynosi jak i z cudzych domów????? :D

ale moje dziecko bylo malutkie,mialo 2 latka lub mniej,a ja tu mowie o starych krowach ktore po 6 lat maja i wiedza co robia

ona juz wie ze sie nie wynosi ze sklepow bo ja nauczylam tego od malenkiego ! 10 latki potrafia wynosic zabawki w kieszeniach

ciekawe ilu z was wrociloby sie do sklepu i za glupiego lizaka zaplacilo :O

Gość ica ja też będę niekulturalna
i powiem ...ty matko małej złodziejki, ty durna pało idź się lecz albo weź sie uchlej to może przeżyjesz stratę zabawki.

Gość ewcia krewcia
nie no, zaraz wszystkie dzieci będa tu złodziejami:D...autorko jesteś trochę irytująca i widac ile osób w tym temacie niepoważnie cię traktuje. Jasne że kradzież trzeba tępić i tu się zgadzam ale sposób w jaki prowadzisz dyskusję zaczynając od obrażania kogoś powoduje właśnie takie złośliwości i taki bieg tematu.

przeciez nie stracilam tej zabawki bo przylapalam te dziewuche jak ja wynosila.poza tym nie mierz innych swoja miara,ja nie pije tak jak ty by se ulzyc:D

Gość ja miałam przypaadek
byłam u kuzyna w odwiedziny przez kilka dni. I zauważyłam, że zaczynają mi znikać rzeczy (na początku to jakieś miętówki, które miałam, później mp4, słuchawki), myślałam na początku, że gdzieś postawiłam i później się znajdą. W końcu pewnego dnia zauważyłam, jak jego 5-letni syn niesie gdzieś mój telefon! :O Wkurzyłam się na maksa, podglądnęłam, że on je chowa pod łóżko :O Postanowiłam podczas kolacji zapytać się go czy nie widział moich rzeczy, a on oczywiście, że nie. Ja powiedziałam, że widziałam, jak niósł mój telefon i ten mały w płacz i histerię. Zaczął krzyczeć, że jestem głupia itp. Ja byłam w szoku i się wkurzyłam. Oczywiście poszłam sama do pokoju i znalazłam telefon i resztę rzeczy, a to dziecko wparowało i krzycząło "to moje!" :O Ja się też krzyłam, że nie można kraść i wtedy żona kuzyna, że ja jej dziecko stresuje, że nie ono nie wiedziało, że to moje rzeczy! No tak, tylko, że leżały u mnie w pokoju. Spakowałam się dzień później i wróciłam do domu.

Gość autorka ma rację
pomimo swojego chamstwa ale co prawda to prawda, dzieci kradna a dorośli często niezwracają uwagi. Autorko dam ci dobrą radę - naucz się spokoju, kultury a wtedy nikogo nie będzie krocić żeby ci dosadzać. Temat mógł być ciekawy ale zmienia się w "ty mnie to i ja tobie , a masz.. " :D

Gość off.on
ica - I.C.A - Idź cipo alkoholiczko :/

Gość Autorko nie przejmuj
się, ja też czasem jak mnie weźmie to klnę jak szewc i obrażam wszystkich naokoło a jak by mi ktoś chciał podprowadzić jakąś rzecz z domu to chyba bym wpadła w szał.

jak ktos mi daje do zrozumienia ze dzieci wynoszace zabawki moga byc lepiej wychowane niz moje..no to sorry..odbilam pileczke :P

Gość Co wy wszyscy tak ją chcecie
wychować? Jak ktoś nie kradnie to nie znaczy że ma być kulturalnym aniołkiem. W sumie ja myslę że autorka ma rację , kradzież trzeba tępić i jeszcze raz tepić i takie co kultury nie mają tez trzeba tępić i tępić i moze wtedy to społeczeństwo jakoś ozdrowieje:D

Gość dokładnie zgadzam sie z powyżs
-zym!Takie zachowanie powinno być własnie przez matki tepione u dzieci a nie idiotki sie czepiają ze TO PRZECIEŻ DZIECKO!:O A potem przyjdzie kolej na zegarek kolegoi z klasy i laptopa znajomych A czesto sie słyszy te chore mamusie :NIEEEE NIE KAŻDY TYLKO NIE MOJE DZIECKO!!! a własnie ,że to wasze dziecko !Bo skoro nie wie ze to złe to kto ma go tego nauczyć ?