Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabli30

Kocham ją, ale boli mnie, że oddała swoje dziewictwo innemu

Polecane posty

Gość LittleMe
Amen

Gość kun
oszołom, strach się bać

Gość wszyscy szczesliwi sa
nie stety to prawda jest wszendzie sa takie tematy o kobietach kture zostały porzucone po 3 lub 4 latach a dlaczego bo pomyliły miłość z zauroczeniem

Gość Tomasznumer 2
To ja opowiem coś na ten temat.Mógłbym powiedzieć że jestem pechowcem biorąc te argumenty pod uwagę którymi niektórzy się tu poslugują. Poznałem moja obecna żonę gdy była dziewicą.To ja nalegałem a ona oponowała przed pierwszym razem mijał czas a dokładnie po roku i 2 miesiącach pojawiły się zgrzyty pokłóciliśmy się a jej siostra zaproponowała żeby pojechała za granicę gdzie ta siostra mieszkała minęło pól roku i zaczęliśmy się do siebie odzywać wszystko wróciło ona postanowiła z zagranicy wrócić.Znowu poczułem wielkie uczucie (które u mnie nie wygasło ani na chwile) i co sie okazuję.Moje kochanie nie jest już dziewicą .Żeby to był jeden partner ale przyznała sie po jakimś czasie do 3.Ale podkulam uszy miłość Ci wszystko wybaczy jest nasz pierwszy raz cudowny romantyczny.Po jakimś czasie oświadczam się i jest już od 5 lat moją żoną.Mamy roczne dziecko.Moja miłość nadal trwa.Czy jestem pechowcem który powinnien żałować pluć sobie w brodę?

Gość gość
kawałek błony nie świadczy o wartości kobiety,ani liczba partnerów których kiedyś miała,liczy się osobowosc,serce,charakter,poziom intelektualny i to jak się prowadzi obecnie

Gość gość
Tok myślenia mułzumańskiego oszołoma.Nie dziewica?Ukamienować sukę.Wszystkie religie piorą mózgi aż miło.Albo dziewica albo k*****, nic pomiędzy...

Gość gość
Facet szukający dziewicy to najgorszy cham.Wymaga od innych tylko nie od siebie i posuwa wszystko co się rusza ,i jeszcze wyzywa żonę -dziewice od kvrf i szmat.Uwazajcie na takich pseudo wymagających.

Gość gość
facet szukający dziewicy posuwa wszystko co się rusza i wyzywa żonę :D

Z tym może być różnie.Znałam kiedyś taka parę,moją przyjaciółkę.Była z chłopakiem 15 lat i postanowili,że poczekają z seksem do ślubu.Szanowałam jej decyzję bo to jej sprawa.Było huczne weselicho,mnóstwo gości i noc poślubna..Rozstali się po m-cu gdy stwierdzili,że kompletnie do siebie nie pasują w łóżku.