Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Tam jest nowy naszyjnik :) a laleczki wkleilam, bo te cuda sa TEZ RECZNIE WYKONANE, malowane itd Raczej nie lubie zlotego, ale zrobilam kilka rzeczy pozlacanych. Koraliki cloisonne (kojarza mi sie ludowo) + zloty, daja wrazenie elegancji... http://zapodaj.net/4372a2f59921.jpg.html http://zapodaj.net/1d120c86e2d2.jpg.html http://zapodaj.net/ba1242729510.jpg.html Przez to niedobre swiatlo wychodza mi kiepskie zdjecia :(

Fajnie dosyć Ci wyszło to połączenie:) Zestaw delikatny i elegancki:) A gdzież to się podziewa nasza autorka?? Olała własny topik, to karygodne :D!! Znając życie powróci z czymś zaskakującym:D

Staranna, ale bransoletki podobaly mi sie bardziej (powodem jest to, ze nie lubie broszek). Moze zrobisz kiedys kolczyki? :)

My to jesteśmy zgodne:D ja osobiście też nie noszę, ale może akurat komuś wpadnie w oko :):D I o kolczykach właśnie myślę :D Chyba czas najwyższy :D zobaczymy z jakim efektem:)

Gość mam parę pytań do Was
1. mirelkaa, sprzedałabyś tą bransoletkę bombaj którą masz na blogu? jeśli tak, to w jakiej cenie? :) 2. do Calluna79 - zrobiłabyś mi na zamówienie wisiorek, który ja bym zaprojektowała? wysłałabym Ci rysunek, wymiary idt, uzgodniłybyśmy kwotę :)

Witaj. Szczerze to nie wiem czy bym umiala, bo nie wszystko mi jeszcze wychodzi i jesli chodzi o wire wrapping to nie bardzo mam na niego czas ;-) ale mimo tego prosze pytaj wrzos1979@gmail.com

Witam moje drogie panie :D:D:D Wracam po przerwie na życie rodzinne :D przyznaje się bez bicia nic nie robiłam, leniłam się itd itp ;) cieszę się jednak, że Wy nie poszłyście w moje ślady :) Mirabelka broszka mi się podoba i powiem więcej, spotkałam się z kobitką z tej galeryjki, poszłam z kolczykami i wisiorkami a ona powiedziała, że super i bierze je w tak zwany komis, ale jeśli będę miała broszki to kupuje od razu wiec nie takie broszki złe jak je malują :):) A Calunka dostanie po tyłku za te ceny na allegro! powinno być przynajmniej od 20.. PRZYNAJMNIEJ! ;) Gratuluję panią zainteresowania ze strony potencjalnych nabywców :D Ja się pochwalę zamówieniem na 20 par kolczyków z modeliny :D Interesy nam kwitną, może pomyślimy o wspólnej galerii internetowej?????????

Witaj, Kotolotko, zdziwie sie, jezeli na Allegro sie za tyle sprzeda, a po prostu szczerze - chce sie pozbyc. Potrzebuje zreszta kasy. Widzisz sama, ze dobrych rzeczy z cennych materialow tam nie wstawiam. Pochwale sie efektem mojej grypy: http://zapodaj.net/09962c341027.jpg.html Postanowilam, ze bedzie bezlabradorytowo i celtycko, wiec frenit, hessonit, perly swarovski w 2 kolorach, a w lancuszku jeszcze ametyst. A ja z bliska kolezanka planujemy wystawic nasze rzeczy w jej sklepie. Poniewaz ma ona bardzo szeroki zakres dzialalnosci, mozna podciagnac pod nia galerie. Problem polega na tym, ze sklep jest bardzo specyficzny (narzedzia) i przychodza tam glownie starsi faceci, a do tego lezy na totalnym zadupiu... ;-) Tym niemniej kolezance sie udalo rowniez i sprzedala zwyklaczka za bajonska jak dla mnie sume i ma zamowienie na kolejnego i bransoletke. Ja poki co zastanawiam sie czy przedluza mi umowe, bo mam do grudnia. Pozdrawiam p.s. gdybym tu przez dluzszy czas nie zagladala, znaczy ze albo mam duzo pracy w pracy, albo sprzatam (bo mama chce zrobic remont i musze jej pomoc), albo tez zajelam sie w koncu ktoryms innym moim hobby. Ale na pewno wroce!

Kotolotka witaj 👄 Chyba jednak interes najlepiej Tobie kwitnie , 20 par?? Gratulacje! A widzisz czyli jednak modelina :D wspólną galerię to my już mamy chyba tutaj haha :D gdyby nie ona to nie wiem co by było :P Calunka zaglądaj, bo bez Ciebie nie da rady :) Widać grypa Ci służy ;):P Pozdrawiam :)

Hahaha super:D kolejny talent nam tu ujawniasz ;) to synuś ma teraz zajęcie, tylko obawiam się , że poprosi Cię o kolejne takie zabaweczki haha :D

Gość mam pytanie do Was Panie
lubicie facetów z kółeczkiem w nosie?:classic_cool:

Nieeee, takie o srednicy ok 4-5mm ;)

Takie,takie;) generalnie chodzi o to, czy to wg Was jest niemodne, odrażające, obojetne czy zupełnie normalne?

To zależy od sposobu bycia, ubierania się itd jeśli kolczyk pasuje do całości to mi nie przeszkadza, sama nie stroniłam od takich udziwnien w czasach mojej młodości :D:D:D

raczej pasuje;) rockandrollowy facet z gitarką szukający kapeli ;)

Heh, dzięki;) Poszydełkowac to może nie, ale poplotkować zawsze mogę;)

Gość jak ja wiem, kiedy
do Was zajrzec kochane dziewczyny. Wspaniale sie rozwijacie, Kotolotka szczerze gratuluje (mowilam, bys nie zarzucala modeliny). No i pracochlonny "efekt grypy" Calluny robi wrazenie. Jestescie coraz lepsze w tym, co robicie, a pomalutku zaczna Was odnajdywac nabywcy Waszych cudeniek. I pomyslcie o lecie, o turystach. Wsrod bardziej wypracowanych (te pozostawilabym dla reklamy) musi sie znalezc spora ilosc mniej pracochlonnych (tanszych), ktore moglybyscie osobiscie wystawiac na wlasnym kramiku. Ilosc tez jest elementem pozadanym. To sa rzeczy oryginalne, jednostkowe, a lato bedzie dobrym czasem dla mini biznesu - moze sie okazac strzalem w 10-ke. Pozdrawiam serdecznie i kolorowo jesiennie, k

Witajcie! Piekny krecik. Tymi sladami nie podaze ;-) Dziekuje tez jesiennej ;-) K za jej rady. pozdrawiam wszystkich!

Witajcie dziewczyny! Kotolotko pisałaś u mnie na blogu, czemu nie pisze tutaj. Cóż, przez pewien okres nie mogłam nic wyczarować, więc i nie zaglądałam tu a potem jakoś tak siedziałam cicho, ale zawsze was czytam :). U mnie trochę nowych dzieł na blogu, czekają też kolejne na zrobienie zdjęć, ale jakoś nie potrafię znaleźć czasu. Pozatym większość moich prac jest w depozytach u kogoś, kto zastanawia się czy kupić, czy też nie :D. Z moimi papierkowymi wybrobami też może coś ruszy, czekam na razie na odpowiedź ;) pewnej pani.