Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Cześć Wam :D haha nie kochana nie otwieram jeszcze żadnej galerii :P i tak się składa że mało pożytecznych rzeczy robię ! Zaczęłam bransoletę , ale na razie odłożyłam i stoję w miejscu:) Ale wy róbcie:D jak będę miała coś nowego to się pochwalę , na razie oglądam Wasze:) pozdrowienia :D:):):)

To do mnie bylo, ze cena za niska? Na Allegro jak wspominalam bizuteria raczej sie nie sprzedaje za cene ktorej jest warta. Dlatego tez powazni projektanci rzadko tam wystawiaja. Dlatego tak malo tam wire wrappingu, bo to naprawde trudna technika. Dlatego tak malo tam starannych sutaszy. Dlatego tez gdy zrobie cos naprawde fajnego, trzymam to z dala od Allegro :P A poki co, mam wielkie manko, a poza tym do niczego mi ta kropelka nie jest potrzebna :P

I Ty to wszystko sama robiłaś??? Jeśli mieszkasz z facetem to on lekko nie ma :D dużo świętego spokoju mu zapewniasz :D:D:D

Hahaha ! wszystkie mnie niedługo wygryziecie :D a TY to widzę musisz być we wszystkim dobra co:D

ej no co Ty Mirabelka :) jasne "dobra" na razie nie mam nawet 1 kamyka :) poza tym nawet jak zrobię to wystawiać na pewno nie będę, a jeszcze poza tym to co robisz jest piękne i dopracowane czyli nie na moje nerwy :)

Sutasz zaraza :) a facet nie narzeka. Wiedzial z kim sie wiaze. Widocznie zalety przyslaniaja wady, heheh :) Ja jakos nie mam ochoty robic drugiego sutaszaka :D Wczoraj zrobilam 2 bransoletki i 2 kpl kolczykow ale nie obfocilam. Kotolotko, moze jednak bede krzyczec, bo obiecalas nam koty...

No wiem,że obiecałam i nie rezygnuję z nich :) Dzisiaj właśnie wybieram się po jakieś kamyki bo bez tego ani rusz, a koraliki z modeliny to tak średnio wyglądają :)

Jasne jasne fajnie mi tu ściemniasz:D TY pewnie robisz 'niedopracowane' :D wszystko na glancuś cycuś i picuś glancuś:D i tylko masz non stop zamówienia:D wcale Ci nie wierzę tralalala a moje takie 'piękne' i w szafie leżą;P

Jak zrobię (to wyślę Wam na maila) :) a jeśli chodzi o dopracowanie to spoko, ale w modelinie i to jak mam "dzień" :D reszta to czarna magia!!! a Mirabelka brać się do pracy, a nie marudzić :D:D:D Ja Wam zazdroszczę wyobraźni bo mam z tym problem ;) ciężko mi coś zaprojektować..Za dzieciaka jak miałam narysować "cos" To zawsze było to samo :) domek i okna z zasłonkami, płotek, kotek, drzewko i buda z psem ale w dalekiej perspektywie zeby nie było widać psa :D:D:D

Chciałam tylko poinformować,że ruszyłam dziś tą bransoletę:D ważny każdy krok prawda:D powoli powoli i może będzie:D

A ja zakupiłam te kamyki jednak, że nie było gdzie zaparkować to musiałam się spieszyć i jak już wsiadłam to się okazało, że żaden do żadnego nie pasuje :) a i sznurki mam tylko czarny brązowy kremowy i żółty bo innych nie było.. tak więc szału nie zrobię, nie ma to jak hurt w allegro :):):)

Tak tak najpierw zrób , a my potem same ocenimy:) pewnie wyjdzie jak zwykle ,czyli fajnie, bo TY nie pozwolisz sobie na nieład i na brzydactwa:D:P a co TY chcesz od tych kolorów? :D akurat na jesień:D moja wcześniejsza bransoleta też jest w tonacji brązowo-beżowej:D tylko nie odgapiaj hahaha nununu:P:D

a Ty mi nie gadaj jak mój syn :D:D:D nie no ja do kolorów nic nie mam, bardzo lubie nawet tylko najpierw kupowałam koraliki i są w innych kolorach dlatego mi nie pasują, jedynie czarny bo mam dwa takie kamyki noc w kairze czy jakos tak i do nich to jedynie czarny wiec beda całe czarne bo nitke tez dostałam tylko czarną :D

Hahaha to gdzie TY kochana mieszkasz:) sądziłam , że w cywilizowanym mieście i to nawet bardziej od mojego :P a tu co taka biedota oj oj :P słuchaj najpierw spróbuj czy Ci wyjdzie:) jednak z tego co czytam nie każdy to trawi:) po co miałabyś potem marudzić, że kasy za dużo wydałaś:P jak Ci się spodoba , wtedy sobie zamów na allegro albo czymś podobnym:D:D;) na początek Ci wystarczy:)

Czesc :) Noc Kairu to nie kamien, tylko rodzaj szkla, szklo awenturynowe. Podobnie jak Piasek Pustyni i Szmarag Nilu oraz Opalit, a wiec to, co sprzedawane jest jako Opal.

Ale ja nie myślę, że to "kamien" tylo kamień w sensie kamyk :) no wiesz małe twarde itd :) wiem że za taką cenę jak płaciłam minerałów nie dostanę :)

No Calluna to jest professional person więc wiesz:D ja tam się też dobrze na tym nie znam niestety i też często mam takie podejście jak TY:D ale dobrze mieć taką koleżankę co się zna;):):):)

witam przybywam z pierwszymi przemyśleniami na temat sutaszu... :D:D:D Tak więc pierwsze i główne spostrzeżenie brzmi następująco.. Cholernie upierdliwe te sznurki!!!

kotolotka od tygodznia jestem szczesliwa posiadaczka recznie robionych kolczykow :D niestety do se przywiozlam tylko jedna pare :P moja siostra wyblagala ode mnie te czerwone. :P:O kolczyki sa piekne. wykonane z taka starannoscia ... :) masz zlote raczki. jeszcze raz dziekuje :)

o kurcze jakie zaskoczenie :) Strasznie się cieszę, że Ci się podobają! Nie ukrywam, że czekałam z niecierpliwością na wiadomość :);) Życzę przyjemnego noszenia, a gdyby coś się z nimi działo to wiesz... 10 lat gwarancji i darmowy serwis :D:D:D

No wiesz juz jedno dzieło rozwaliłam:):) a powiedz mi jak Ty sobie radzisz z doszywaniem koralików kolejnych, wogóle ze wszystkim :D ??

Wydaje mi sie ze ja mam te sznurki jakieś strasznie cieniutkie, Jak oglądam zdjęcia to wydaje mi się, że większość jest z grubszych robiona .. Kupowałam w pasmanterii i w sumie nie zapytałam, może to te jedwabne :)

Te sznurki są z wiskozy, jedwab nie byłby taki tani;) i nie spotkałam się z różną grubością , tylko szerokością- ja używam sznurków o szerokości o,3 i jak coś szyjesz to wszystkie sznurki muszą być tej samej szerokości oczywiście. Wiesz ja się tego uczyłam z neta, a raczej z obrazków, bo niewiele jest na ten temat napisane a już nie wspomnę o tutorialach, no i oczywiście wszystko metodą prób i błędów, przecież nikt mi tego nie pokazał:) także musisz po prostu próbować , no ale nie da się ukryć , że wymaga to ogromu cierpliwości:)