Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Oj toć wiem, że szerokość nie łap mnie za słówka :D no ja teraz tez zamówiłam 3mm, ale wydaje mi sie ze to co mam mają 2mm. Generalnie nie jest najgorzej chyba.. Co prawda siadałam do kolczyków a zrobiłam broszkę bo zużyłam wszystkie koraliki :) tzn prawie zrobiłam bo jeszcze się męczę, a jedwabne nie są wcale dużo droższe, zamówiłam jeden sznurek żeby zobaczyć różnicę. Powiem Ci że miałam problem z koralikami, ale wpadłam na pomysł i robię sama, wychodzą bardzo fajnie zwłaszcza jak się polakieruje, ogólnie to mnie wciągnęło :) a jakimi nićmi szyjesz?

No to super bo takie tez zamówiłam :) już sie nie mogę na paczkę doczekać, a Mirabelka gadatliwa jak nigdy............ :p

A bo jakaś śpiąca jestem już i zaraz zmykam:) a tak poza tym to też bym tak chciała zamówić sobie jak TY:( i robię swoje prace tak powoli , bo jak skonczę to już nie będzie co robić:( do dupy wszystko

No to sprzedaj np te pierwsze kolczyki po kosztach zeby chociaz miec na sznurki, ja tez kupuje tylko z tego co uda mi się sprzedać albo nawet i bransoletke wystaw na aukcję przecież zrobisz sobie jeszcze tyle pieknych rzeczy :)

Myślę, że wystawię gdzieś tę co teraz robię, jest bardziej dopracowana niż poprzednie.. wiesz nie chce ludziom cisnąć czegoś w czym widzę niedociągnięcia... jednak człowiek ciągle się uczy.. ale tak w ogóle to nie chodzi tylko o te sznurki, ale o wiele innych spraw..ale to jest topik o biżuterii:)

Wiem wiem Mirabelka :) Generalnie to nie wiem czemu gadamy tu :D Jak masz ochote to jestem na gadu, juz tak dawno nie gadalysmy ze sama nie wiem kiedy :)

Ładny ładny:) ja póki co kończę bransoletę, może jutro już będzie gotowa to Wam pokażę zdjęcie do oceny:D a może ktoś będzie chętny hehe:D;)

Oto moje kolejne sutaszowe cacko, ogrom kolorów, ale mam nadzieję,że komuś wpadnie w gust;):D Piszcie ::)

Stanowczo nie moje kolory. Ale takie rowne to Twoje dzielko, ze szczeka mi opadla i zazdrosc mnie zaraz zje. Kojarzy mi sie owocowo, z guma do zucia i dropsami. Ladne widoki masz z balkonu...

Heheh no kolory żywe i nie każdemu pasuje, ja wolę bardziej stonowane , ale nie mogę robić tylko pod swój gust przecież, dziękuję za słowa, a widoki no cóż... zdjęcia najlepsze na dworze nie :D z balkonu na tle drzewek też może być hehe:D

Wiesz co sama nie wiem... wiem , że inne dziewczyny sprzedają strasznie drogo, ale chyba najpierw trzeba zdobyć jakiś prestiż, żeby się aż tak cenić:D jakbym tyle dostała, to byłabym zadowolona:) a z czasem kto wie:)

Oj wybacz nie napisałam o Twojej pracy, już się poprawiam:) Jeśli o mnie chodzi to dla mnie jest super, efektowny staranny i mi się podoba tak jak jest:)

Mi sie wydaje, ze na Allegro jest tanio... A wiesz, ze podobno mozna kupic impregnat do sutaszu zeby te sznurki dluzej sie trzymaly w dobrym stanie? Bo ja mam sutaszowe kolczyki, 3x zalozylam i juz nie wygladaja :(

No jak dla mnie tanie są , ale badziewne i nierówne, a cudeńka są drogie:D a ten impregnat tak wiem , z jakieś 30-40 zł kosztuje, widziałam:) przydatna rzecz, na pewno kiedyś zainwestuję:)

Ja kupilam rowniutkie i tanie. Tez sie zdarzaja, zdarzaly. Oczywiscie bylam zachwycona, ale i zal mi bylo Autora, bo sie napracwal. Ale w sumie fakt, z wrapkami jest podobnie, idealne sa drogie... Tak duzo? Bo ja tez bede musiala zainwestowac - do zabezpieczenia lnianych sznurkow

Tak był i też w takiej cenie:) także cóż. Widziałam też takie impregnaty bardziej 'uogólnione' nieco tańsze, ale nie wiem czy warto ryzykować:D

Wiesz co teraz nie umiem znaleźć:( kiedyś widziałam jak szukałam takich impregnatów.. jak znajdę to Ci wyślę , ale to było tańsze max o 5-10 zł, nie pamiętam dokładnie, także na pewno nie żadna 'taniocha'... Zmykam już , do następnego:D:)

Gość Kamciaa353
kotolotka, z czego Ty to robisz ? tez chce

Tak jest, trzeba isc spac... racja... Swoja droga orzydalaby sie jakas "nowa krew" w watku, cobysmy sie nie podusily we wlasnym sosie... a Kotolotce pamietam, ze nowosci obiecala...!

A no obiecała:D zobaczymy czy to będą obiecanki-cacanki:D a mi ten sos smakuje jak coś:D ok dobranoc !:D