Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy las

mustela 9 na rozstepy skuteczny?

Polecane posty

Gość malinowy las

Witam, cyz uzywalysie kremu muslela na rozstepy? mozecie cos o nim napisac.Zastanawiam sie, bo na allegro sa w roznicy aptekach rozne ceny, a wlasicwie np. w dwoch taka sama cona prawie 60zl. ale w jednej aptece pojemosc 75ml a w drugiej 150ml.

Ja uzywalam od 4-go miesiaca do samego konca (tylko raz dziennie sie smarowalam) i nie mam zadnego rozstepu :) ... ale czy to zasluga kremu czy genetyki to na 100% nie wiem :)

Gość malinowy las
Rebeka72 dziekuje za informacje, dluzo przytylas w ciazy i jaka bylas przed ciaza? Pozdrawiam :)

Gość malinowy las
:) ja tez mam niedowage.. zastanawiam sie, bo jestem bardzo szczupla, czy bede miala rozstepy, czy nie ma to znaczenia, z jeet sie chudym czy grubym.

Wszystko zalezy od tego czy masz elastyczna skore, i ile w ciazy przytyjesz... nadwaga/niedowaga PRZED raczej nie ma za duzego znaczenia. Ja osobiscie mam tendencje do tycia i chudniecia na zmiane :P, moja skora byla przyzwyczajona do roznic "objetosci".... Jesli chcesz wiedziec czy masz "szanse" na rozstepy raczej zapytaj mame/siostre czy maja.... to skonnosc genetyczna i mozna tylko w niewielkim stopniu elastycznosc skory porawic przez balsamy/oliwki.

Gość malinowy las
dzieki Rebeka za informacje :) zobaczymy jak sie zachowa moja skora, a od zawsze chuda jak patyk :)

Gość skuteczny
!

Gość uuulslllsssssss
ja urzywalam poporodowy zel musteli, zeby wszstko sie ladnie 'wciagnelo" a w ciazy AA zel na rozstepy i oliwke bambi i j&j, i do tego rekawice przy kazdym prysznicu, dodam ze przytyla 26 kg i zadnego rozstepa:) ale to tez chyba sprawa genetyczna, chodzi o rodzaj skory mustele jak najbardziej polecam:)

Gość pytam pytam w poniedzialek
tez sie rozgladam za kremem przeciew rozstepa slyszalam, ze bio oil pomaga, mam i chyba jak anrazie zaczne uzywac