Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabollllllll

Problem z córką jak ją oduczyć oceniania po wyglądzie

Polecane posty

Gość jabollllllll

Damskie forum może któraś z was coś doradzi? Córka ma 16 lat fakt jest rozpieszczona i ma trudny charakter,przez to chyba nie może sobie znaleźć chłopaka. Od jakiegoś czasu, co chwile musiałem latać do szkoły 1 koleś jej ubliżył, potem 2, 3, 4-wtedy się już zacząłem zastanawiać, bo przecież ładna jest, początkowo nawet sądziłem że to jacyś adoratorzy którym dała kosza. Naturalnie każdemu z nich wpierdoliłem,teraz mi głupio bo gdy dowiedziałem się prawdy,,,,,, szkoda gadać Gdy jej się jakiś chłopak nie podoba traktuje go jak gówno,śmiecia, wiadomo o co chodzi co nie? Myślę, że nie jest to błąd w wychowaniu,bo ani ja ani jej matka, nigdy nie sugerowaliśmy z kim ma się zadawać Myślę że to problem MTV i tych kolorowych gazetek,ale na to już nie poradzę,są takie czasy jakie są Jak ona mi pokaząła kto jej się podoba jakiegoś dupka z MTV to myślałem że padnę raz że ze śmiechu a dwa że jeśli imponuje jej koleś co sobie zalicza na baletach co noc inną laskę i on ci się podaba tak bo jest ładny to kaplica sobie myślę Prawdę mówiąc myśłałem że ma więcej rozumu,ale sie pomyliłem Nigdy córy nie trzymałem krótko i nie zamierzam,tym bardziej że nie było z nią nigdy jakiś problemów wychowawczych, po prostu ma najebane w tej głowie, ale bez przesady, rozumiem że wygląd się liczy ale nie można kogoś traktować jak podludzia, jeśli nam się nie podoba A odnośnie tamtych czemu byłaś taka wredna Bo są brzydcy takie gówna chciałbym tego właśnie od uczyć, bo tak nie można traktować nikogo? Właśnie nie wiem jak?

Gość dobry cytatt
bo są brzydcy takie gówna :D:D jacy rodzice taka coreczka

Gość jabollllllll
dorardzi ktoś cos?

Gość dsaccac
tylko rozmowa i życie ja nauczy

Gość JustynaZWarszawyyyjeje
POWIEDZ SWOJEJ CORCE DOKLADNIE TO CO TU NAPISALES :))) ZROZUMIE !!!!!!

Gość JustynaZWarszawyyyjeje
ALBO JEJ WPIERDOL SPUSC :D

Gość pani dobra rada
nałóz jej na morde jakis tanich kosmetyków i mocnych zapychaczy, wywali ja z pryszczami to dojdzie do wniosku ze wiekszosc ludzi nie ma duzego wpływu na swój wyglad i ze to nie ich wina

temat prowo ale ogólnie ocenianie po wygladzie to dobra zdrowa cecha z ewolucji :) ładne osobniki = zdrowe :) kobieta o cienkich włosach , wargach , malych piersiach wydaje sie byćchora, bezpłodna i nieatrakcyjna itp itd.

Gość iuyg
Zamiast karmic swoj egoizm bzdurami-przeczytaj to i pomysl: "Nie spogladajcie ani na Zachód, ani na Wschód, gdyz otaczaja was wrogowie, którzy pragna waszego upadku. Jesli oddacie waszym wrogom to, co macie, to beda oni miec nad wami jeszcze wieksza kontrole. Uwolnijcie sie od tego, co zniewala wasze serca i oddala od Boga! Nie dajcie sie oszukac! Pamietajcie, ze wasza sila lezy w waszej wierze i tradycji. Naród polski zostal powolany, aby dac swiadectwo Europie i swiatu. Wasze Jestem oznacza prawdziwa tozsamosc chrzescijanska zwiazana z Maryja Królowa tych ziem. Wasze Pamietam jest znakiem unizenia przed Bogiem, który zawsze wyprowadzal was z niewoli i blogoslawil. Wasze Czuwam jest gotowoscia serc do modlitwy i zjednoczenia z Bogiem." http://otoczyniewszystkonowe.pl/Aniol_AVE_2011.html#__START__

Gość jabollllllll
Do kogoś powyżej? Pamiętaj,że w Polsce jest demokracja i ludzie sami sobie wybierają władze a jeśli jest jaka jest to naród tak chciał do tego co pisał o ładnym osobniku To jest chyba kwestia gustu, czy ktoś jest ładny Zdrowy nie koniecznie oznacza ładny tak samo jak ładne opakowanie ale mi chodzi jak córe tego oduczyć,wiadomo że jej też kiedyś uroda przeminie i co wtedy? Już pomijam fakt derastyczny choroba itd, a taki łądny próżny mąż kopnie ja w dupę w wtedy Z córka gadałem,ale dalej słysze\ę jak rozmawia z koleżankami jak np jakiś koleś wygląda,więc nie pomogło