Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

przegrywam z rana

Polecane posty

Gość kjkijijijijiji
łaj?

wszystko sie spiertolilo i nie potrafię się zebrać do kupy :(

no,ostatnio zaczelam fajki podpiertalac nawet tesciowej :O wszystko sie spiertala, tzn. ja spiertalam doslownie wszystko. jestem przegrańcem życiowym :O

vodka no wiesz,chyba Cie przebije, 7 lat pracowalam w jednej firmie,kochalam ja/prace ponad wszystko, szefa uwielbialam,zrobilam swinstwo do ktorego sie nigdy nie przyznam nikomu,i spierdolilam, a on...nawet dyscyplinarki mi nie dal. Siedze na bezrobociu w chacie, i jest mi sama ze soba chujowo źle, mam kaca moralnego, i tyle na temat. Na własną prośbę zjebałam sobie życie !!!

spróbuj poszukać jakiejś pracy.moze w podobnej firmie skoro masz jakies doświadczenie. ja tez zrobilam swinstwo, spiertolilam. nie wiem.. probuje zagloszyc sumienie, kaca moralnego zachlewam. no ale w koncu budze sie trzezwa.. i wtedy nie jest dobrze :( i ciezko mi sie podniesc.

no cóż, ja tydzień piłam,nietrzezwialam etc.itd. i nic z tego nie wyszło ;/ NIe chce innej pracy, nie chce innych ludiz, nie chce. Ale juz za późno na moje chcenie,i niechcenie :(

Gość kjkijijijijiji
eee co zrobilas?

ja piję już dzien w dzien od dluzszego czasu, nie pamietam nawet keidy zaczelam. moze nie napiertalam sie jakos wybitnie, ale faze lekka musze wieczorem miec, bo inaczej pękłaby mi glowa od przygnebiajacych mysli. gorzej tylko kieyd budze sie rano. staram sie wszystko juz spiertolic calkowicie, zeszmacic siebie i znienaiwdzic do tego stopnia, zeby wreszcie moc sie nie obudzic nigdy wiecej:O wiem, ze nie chcesz, ale w koncu bedziesz musiala ruszyc z miejsca. 7 lat to kupa czasu, na prawde ciezko bedzie Ci przyzwyczaic sie do nowego otoczenia i nowych ludzi, ale za cos musisz zyc, prawda ? Musisz poszukac nowej pracy i nie ma innej opcji. ciekawe co Ty zrobilas.. :O

nie przyznam sie, cos czego bede zalowac cale zycie,i mam nadzieje,ze poniose odpowiednia kare za to. Na szczescie mam czyste konto i moge isc do pracy. Ale nie widzi mi sie, nigdzie nie bedzie tak jak tam bylo. I naprawde nie wiem co mi strzelilo do glowy;/ Pojebalo mnie calkowicie.

kazdy popelnia bledy i spiertala w zyciu choc jedna rzecz, gorzej jak spiertala wszystko co ma w reku, tak jak ja :( wszyscy obawiamy sie zmian, ale jak juz uda Ci sie znaleźć prace nową to z czasem tez sie przyzwyczaisz i zaklimatyzujesz. a moze nawet bedzie Ci lepiej niz w poprzedniej ?

Men Struacja bannum profanum 7 no niestety nawet tego nie potrafię

Gość Ugryzła mnie mysz
W niedziela sie bawisz:O

Gość dupodajka dobrze radzi
A idz sie zruchaj porzadnie to ci przejdzie :P

nie bedzie lepiej,bo nie moze byc lepiej Zabić to ja z miłą chęcia,ale nie mam kurwa odwagi:( niestety znajde sobie prace, ale perspektywt nie sa rozowe ;/

Proszek 👄 co u Ciebie ? Men Struacja bannum profanum 7 bardzo. wiesz, zawsze mozna wszystko łatwo suprawiedliwic i zrzucić z siebie odpowiedzialność :)

ALE WY MNIE WKURWIACIE co z tego, ze jestem mloda, skoro nie zdolna do zrobienia i zmienienia czegokolwiek i juz na starcie przegrywam i spieprzam ? po co mam poznawac kogokolwiek? mam juz kogos, ale najlepiej byloby gdybym byla sama. nie chce nikogo. a normalnych ludzi nie bede zatruwac swoja toksycznością. obydwoje jestesmy toksyczni i dlatego bedziemy ze soba juz na zawsze :)

Men Struacja bannum profanum 7 nie, ja nie myslę, ze są gorsi ode mnie. nie popisales sie, niestety :) siebie uwazam za całkowite dno.

jest cos takiego jak zajebista chęc życia, ale zarazem całkowita apatia i niemożność zrobienia czegokolwiek, ruszenia z miejsca. kocham zycie, ale nienawidzę siebie. najlepiej gdybym żyła, ale już nie jako ja, nie w swoim ciele.