Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka*

Dlaczego tak trudno ubrac sie sexy w ciązy?

Polecane posty

Gość elka*

Wiem , wiem..problem straszny :) Ale niestety prawdziwy.. W ciąży rezygnujemy z obcasów, długość sukienek już nie taka..:) Mało która się opala..nogi puchną. DOSC! Mam kilka fajnych tunik..zaczełam szukac leginsow..wszedzie tylko białe albo czarne..na necie same krzykliwe kolory..gdzie znajde jakies subtelne brązy? O kabaretkach tez moge zapomniec.. zostają chyba tylko pończochy bo rajstopy kabaretki sa poza moim zasiegiem.

ja sie opalałam,a nogi mi nie puchly :D oczywiscie na brzuchu mialam zwilzony recznik,opalam sie na sloncu bo na solarium nie chcialam isc

Gość elka*
Należę do osób, które nie lubią ale tez nie powinny sie opalac. Wkoncu znalazłam balsam brązujący, który nie smierdzi a sprawia, ze moje nogi nie wyglądają juz tak strasznie. Przed ciążą czesto chodziłam w kabaretkach z duzym oczkiem (kolor cielisty) i było ok. Teraz takich już nie mogę kupic bo cisną.

Ja polowałam na wyprzedaże- nie tylko działy ciążowe, szukałam np bluzek z gumką na dole, albo z uciągliwych materiałów. Moim częstym zestawem były ciążowe jeansy, bawełniany t-shirt z długim rękawem i apaszka- na obcasach nigdy nie chodziłam, więc problemu z tym nie było :) również się opalałam-brzuch miałam zasłonięty chustką, a czasem smarowałam go najwyższym filtrem i na 10 minut wystawiałam do popołudniowego słońca-mój ginekolog stwierdził, że nie ma co popadać w paranoję, trochę słońca nie zaszkodzi. Teraz zaczęłam zauważać więcej sklepów z odzieżą ciążową- happy mum, mothercare. Jak byłam w ciąży jakoś nie zauważałam ich, ciągle tylko H&M....