Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jtpajgdmgp

Potrzebne kosmetyki.

Polecane posty

Gość Jtpajgdmgp

Hej.Wydaje mi sie,że czasami kupuje niepotrzebne kosmetyki.Mam ich sporo.Które mi sie naprawdę przydadzą?

Gość Jtpajgdmgp
Dziewczyny radźcie.

Gość dfdfdf
podkład(1-2, lato i zima) , puder(1,2), tusz(1-3), róż, coś brązującego, cień( do 5ciu), kredka(duzo ;) ), żel do twarzy, tonik, krem na dzien na noc, balsam (1-3) to z takich kobiecych ;)

Gość tez przytylam ale sporo wiecej
tez mam duuuuzo za duzo :D wiec nie doradze :O

Gość Tmd.gjt.
Ja mam podkład,puder,krem tonujący,zwykły krem,żel do twarzy,maseczke,żel pod prysznic,trzy balsamy,peeling,tusz,dwa cienie,kredkę,krem do rąk,krem do stóp,dwie kulki,jedne perfumy,krem do opalania,płyn do demakijażu,dwie odzywki do włosów,dwie pomadki,jeden błyszczyk.A jutro z avonu przyjdzie mi olejek do ciała,płyn do kąpieli,krem do rąk i stóp,peeling do stóp,maseczka,żel do twarzy,peeling do twarzy,tusz,dwa perfumy,płyn do higieny,maseczka do włosów,żel pod prysznic,żel na wypryski,krem na dzień i na noc,kieszonkowy zestaw polerek.

Gość tez przytylam ale sporo wiecej
juz kiedys tu pisalam - pomijajac kolorowke, bo tego jakiejs masakrycznej ilosci nie mam, lakierow mam ponad 30, to tylko, ale pielegnacja - ponad 20 rodzajow olejkow i balsamow do ciala, kilka kremow do twarzy (cos ok. 6 chyba) zeli do twarzy to z 8 mam, zeli pod prysznic ze 4, odzywek do wlosow mam 8, maseczek wprost niezliczona ilosc... wiec sie nie martw, sa gorsze swiruski :D

Gość ja mam i wystarcza
szampon i odżywkę maseczkę do włosów płyn pod prysznic płyn do kąpieli płyn do higieny intymnej mydło balsam do ciała fluid puder sypki kredka szara kilka cieni (z 5-6) tusz do rzęs krem na dzień krem na noc krem do rąk krem do stóp pomadka (kilka) lakier do paznokci (kilka + odżywka) lakier do włosów pianka do włosów dezodorant pasta do zębów płyn do płukania ust