Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do sprzedania:)

moze ktoras z mam bylaby zainteresowana??

Polecane posty

Gość nudnomitak
jaki to rozmiar?

Gość ja mam pytanie
ile chcesz za kurteczkę i jaki to rozmiar?

Gość ja mam pytanie
intersuje mnie i biała i różówa

rozmiar kurteczek to : na rozowej jest napisane 12-18 miesiecy a kurteczka biala jest wieksza nie ma podanego tam rozmiaru tzn jest napisane 3 wiec nie wiem co to oznacza aler jest wieksza od tej rozowej a ile by Pani proponowala za te kurtki?

ile za tą biała kurteczke? i jesli mozna podaj długosc rekawow od ramienia i długosc całej kurteczki i szerokosc w pasie :) bo chyba jestem zainteresowania:)

a ta rozowa z myszką Miki jest ocielpana od spodu czy to taka bardziej pelerynka?

Gość mamadziec
jetsem zainteresowana ta kurteczka z myszka miki ile Pani za nia chce? jaki rozmiari

Gość mamadziec
12-18 a moj ama 14 :) wiec moze być za duzą ale jest fajna własnie jest ona jakas ocieplana czy nie

Gość do autorki.....
Napisz tu moze rozmiary i ceny bo sie robi balagan i w masie pytan o szczegoly wszystko sie rozlezie.

Gość mamadziec
a ta biała z misia jaki rozmiar i jaka cena?

Gość lubaaaa
autorka sama nie wie co i jak - rozmiar ,,3" nie wiem co to:D:D:D:D Jakis chinski szajs dajcie spokoj

Gość mamadziec
jaka cena tej kurtki ?

biala kurtka nie ejst zadnym chinskim szajstwem tak jak ktos napisal kupilam ja w normalnym sklepie nie wiem dlaczego tam jest napisana ta 3 tez bylam zdiwiona kupowalam ja na przymiarke. a ile by byla Pani w stanie zaplcic za ta kurteczke?

Gość mamadziec
cieżko mi powiedzieć ile niech Pani zaproponuje cene isie zobaczy czy tp drogo czy nie :)

Gość mamadziec
szkoda białą z mmisia :) bo moja nosi rozmiar 80:) i interesuja mnei takie rozmiary :)

Gość ja_tez_
jestem zainteresowana ta kurteczka z myszka, jaka cena???

jesli rozmiar 80 to ten bezrekawnik tez z misia ma rozmiar 80:) ta kurteczka jest nowa jej firma to disney.dosyc sporo za nia zaplacilam wiec mysle ze tak za 50 zl? czy to za drogo?juz sama nie wiem kupilam ja za 110 zl.okazalo sie ze jest za mala nie mam mozliwosci wymiany dlatego ja sprzedaje.mysle ze polowa ceny kupnej jest dobra cena.zreszta trudno jest natrafic na kurtke nowa za 50 zl.wszedziejest drogo.

Gość mamadziec
nie jest to droga cena no ale ja kupiłam z hello kitti ocieplaną za 35 zł oryginał :) dlatego zapytałam ....troche drogo do tego przesyłka jeszce mnie niei stać niestety ale moze kogoś innego będzie stać :) a za ten bezrękawnik choc moja ma ich pełno ale zapytać warto:)

Gość ja_tez_
kurteczka z myszka, jaka cena? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c17e9342e23319f2.html jaka cena? jaki rozmiar? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1e9e09e35adf2ec.html jaka cena? jaki rozmiar? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce81ddfdeb4a8cd5.html jaka cena? jaki rozmiar? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e0244d9beee7c5e.html jaka cena? jaki rozmiar? prosze o odpowiedz!!!

ktos pytal o wymiary bialej kurtki wiec podaje: dl calkowita:ok 39 dl rekawa z gory:34 dl rekawa z dolu:26 szeokosc pod pachami:35 szer na dole:40 (jest rozszerzana ku dolowi)