Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do sprzedania:)

moze ktoras z mam bylaby zainteresowana??

Polecane posty

Gość z allegro ladniejsza
nawet bardzo ladna.

Gość olivia dunham
lux lux przeciez ona napisala, ze wszystkie ubranka sa nowe. Zalosne:o autorko wrzuc to na allegro, a nie meczysz sie z kims kto sam nie wie czego chce

jakie uzywane?przeciez na samym poczatku napisalam ze to ejst nowa rzecz rzeczy ktore wklepilam pierwsze wszytskie sa nowe napisalam na samym poczatku wiec prosze nie wmawiac ze est inaczej

Gość luxlux to wez sobie ta
hahaha widzisz teraz nagle moze sprzedac za 40 a wczesniej nie bylo mowy nawet... z all o wiele ladniejsza, taka bombkowata, sliiczna :))) Autorce brakuje rozsadku... na zdj ta kurteczka wcale nie wyglada na w ogole nie noszona...

luxlux to wez sobie ta- prosze mnie nie obrazac ze barkuje mi rozsadku gdyby mi go brakowalo to bym powiedziala ze nie i koniec.chcialam tylko 5 zl wiecej ale jesli an allegro jest za 30 zl to wiem ze nie warto o te 5 zl walczyc. Pani lux zrobi jak uwaza.

nikt Ci tego nie wmawia autorko ! Po prostu na zdjeciach nie wyglada na nienoszona, moze to tylko kwestia zdjecia. ta z allegro bombka jest o wiele ladniejsza. poza tym najpierw nie zgadzalas sie na 40 zl( 30 + przesylka ) a jak luxlux znalazla taniej i ladniejsza, to juz opuszczasz... trzeba sie trzymac jednej wersji... a nie 5 razy zmieniac zdanie. jak dla mnie za duzo, poza tym jak luxlux napisala faktycznie z 2 reki... ale Autorka ma prawo sprzedac je jak chce, jednak powinna zachowac troche zdrowego rozsadku... :)

oliwia, mam nadzieje ze rozumiesz roznice miedzy towarem ze sklepu z metka a rzeczami z drugiej reki,niekoniecznie ze stuprocentowa pewnoscia ze sa nowe, metki brak:O

bozeeeeee, kto cie obraza?? chytra jestes nic wiecej, to stwierdzenie faktu a nie obrazanie:D

ta biala jest o wiele ladniejsza i zgrabniejsza - wg mnie. Oczywiscie wezmiesz ktora Ci sie podoba, ale wg mnie biala jest ladniejsza i ma taki urok w sobie :P Swietny ten plaszczyk znalazlas :)) caly czas siedze na tej aukcji co napisalas i go ogladam :D

czy ja gdzies napisalam ze tam nie ma metki??????? nie. metka jest tylko napisane ejst na niej 3 tak jak napisalam wczesniej.jest nowa.nie uzywana ani razu. wlasnie nie ma sensu stac przy cenie wyzszej skoro na allegro jest tansza.skoro tam jest za 30 zl to ja tez sprzedam za 30.

Gość olivia dunham
LuxLux wybacz ale na poczatku prawie "zesralabys" sie bo bylas pierwsza, a teraz znalazlas na allegro i juz tamta autorki jest be. I ty zarzucasz autorce brak rozsadku?? Prosze cie:o

Gość z allegro ladniejsza
ta bombka z allegro jest sliczna. Az szkoda, ze nie mam corki bo bym kupila :D

piszac metka,mam na mysli METKE PAPIEROWA!!! na dowód ze dana rzecz jest faktycznie nieuzywana. autorko,sama dązysz do kłotni,nie wiem tylko po co?:O

Hihihih :D :D chitrus :P

mowienie ze ktos jest chytry to obraza.prosze tego nie robic i nie pokazywac w ten sposob braku kultury.skoro woli Pani kupic z allegro to prosze bardzo to tylko i wylacznie Pani wybor:)

oliwia,guzik ci do tego...po cholere sie wtykasz? pisze do ciebie?? nie!! i to koniec tematu i wskocz na kogos innego:O:O bez odbioru:O

LuxLux na ktora sie zdecydowalas? ta bombka czy ta liliowa ??

wlasnie to Pani dazy do klotni nie wiem dlaczego.ja jestem mila.nikogo nie obrazam.nie wazne zreszta juz.znalazla Pani stronke z piekna bombka wiec moze Pani ja kupic.

Gość olivia dunham
ha! Prawda boli, co? A to jest forum kolezanko LuxLux wiec moge sobie pisac co i gdzie mi sie podoba.

no i super ;))) śliczny jest ten płaszczyk :) pozdrowienia dla Ciebie i córy 🌼

dam za ta biala 30 zł, juz z przesyłką,moze byc?? sama mam do spzredania ciuszki po dziecku, szukam wiekszych i wiem ile kosztuja uzywane rzeczy:)

Gość mamadziec
Różanka 31 ale ona ma rzeczy nowe nie używane te pierwsze :) więc za nową rzecz chcesz 20 zł plus 10 przesyłka troche za tanio chyba :) no ale ja sie nie wrącam bo zaraz mnei zjadą :D

Gość mamadziec
ja tez sprzedaje rzeczy na allegro ale uzywane :) też wiem jak stoja :) ja wystawiam zawsze od 5 zł no chyba że coś wygląda naprawde jak nowe to więcej :) a został mi jak nowy ale to na zime taki kombinezonik brązowo kremowy spodnie osobno czapka i kurtka z takiego bardzo grubego misia jak ktoś jest zainteresowany moge sprzedac cały komplet za jedyne 10 zł :) córa miałą go raz na sobie bo był kupiony na rozmiar 74-80 a ona teraz ma rozmiar 80 :)

Gość autorka za duzo chce
za te ubranka:( ze niby mam uwierzyc ze nie noszone? i ze tyle ubranek kupilas i nie pasowaly?