Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do sprzedania:)

moze ktoras z mam bylaby zainteresowana??

Polecane posty

ok, szkoda,za tyle ile ty chcesz mam zakup na allegro z aukcji luxlux. ps.mamadzieci,jestes adwokatem autorki czy co?

Gość mamadziec
nie nie jestem adwokatem sama sprzedaje i wiem ile co kosztuje :) sama wystawiałam jakis czas temu orginalne rzeczy nowe z pumy nike itp zapłąciłam za nie około 200zł a sprzedałam za 100 plus przesyłka nowe z metkami kupiliśmy i poprostu zapomniałam o tym abyły juz za małe niestety takie rzeczy sie zdarzają

Gość haahahahahahahahaha
no to posprzedawalas, ze hoho:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość hihihihihihihihi
to zes zaszalala autorko,obniz ceny o ok 5 zl bo nikt ci tego nie kupi

za uzywane rzeczy mnie nikt nie pytal za ile bym chciala sprzedac.nikt nie byl zainteresowany.z nowe bluzeczki nie sprzedam za 5 zl bo sama nigdzie nie kupilam nigdy za tyle

Gość haahahahahahahahaha
ty jestes jakas popierdolona:O jak chcesz sprzedawac po tyle co w sklepie to gdzie masz metki na ciuchach??paragon? mozliwosc zwrotu? coooo???? nawet larwo nie chce ci sie tego wystawic na allegro! spadaj bo naiwnych jak widac tu nie ma:O

nie mam metek bo pozrywalam odrazu wszytskie po kupnie.o co Ci chodzi z tym paragonem nawet na allegro nie kazdy wysyla paragon.uczepilas sie jak rzep;/ nie podoba Ci sie tu to nie zagladaj jeeeny nie sprzedaje tyle co w sklepach bo w sklepach jest drogo nie wiem czy masz dzieci i czy znasz sie na cenach ale za glupia bluzke nowa to chyba ejdynie w pepco kupisz za 15 zl..

Gość kjhku
haha to masz te metki, czy nie??? każdy chce sprzedać jak najdrożej, ale niestety z drugiej ręki nie wyhaczysz za tyle samo co cena sklepowa... na allegro zawsze można zwrócić, w sklepie wymienić, a u Ciebie???

Gość kjhku
teraz jakoś i w styczniu w sieciówkach są wyprzedaze, więc często idzie "firmową" rzecz tanio kupić

Gość haahahahahahahahaha
nie noooo,jak widzisz tępa szmato ze na all cos jest po 40 zł juz z przesyłką to zeby ktos kupil od ciebie to SPRZEDAJ TANIEJ O 10 ZŁ!!!!!! ty popierdolona zyło!!!

autorko olej te obrazy... tak dziala kafeteria :/ ja jak chcialam cos sprzedac to tez mnie tylko poobrazaly... nie potrafia kulturalnie zwrocic uwagi, ze ktos sie myli i ze np cena powinna byc nizsza tylko zaraz leca przeklenstwa :/

Gość do vi:O
vi bo jestes głupia kurwa:D:D:D

rzeczywiscie tutaj tylko umieja obrazac.ciekawe czy w ralu by byly takie wygadane :D pewnie nie i tylko na kafe sa takie wylewsze a w rzeczywistosci szare myszki.gdybys chciala zauwazyc to obnizam ceny za bluzki sprzedaje 10-15 zl w sklepach ida za 25-30 nie wspominac o firmowkach. widze kobieto ze masz kompleksty;p

do vi:O -> urzekła mnie Twoja historia :)

wstaw moze kolo kazdego linka ceny i rozmiary :) bedzie prosciej i czytelniej :)

no podoba mi sie kilka rzeczy, ale juz sie zgubilam co w jakiej cenie i jaki rozmiar i co juz sprzedalas ;)

wklej wszystkie to innym tez bedzie latwiej :)

przypuszczam, ze te rzeczy bylyby dobre na teraz a na jesien juz nie :(