Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do sprzedania:)

moze ktoras z mam bylaby zainteresowana??

Polecane posty

Gość xdxdxdxdcvcvv
a czy te nowe rzeczy mają poprzyczepiane papierowe metki?

nie nie maja przyczepionych papierowych metek poniewaz kupowalam te rzeczy za granica i odczepialam wszystko co bylo do ubran przyczepione aby zajmowaly jak najmniej miejsca w torbie

Gość xdxdxdxdcvcvv
No więc ja myślę, że skoro nie mają tych metek to nie może Pani sobie cenić jak za nowe... Takie są zasady rynku... i musi się Pani z tym pogodzić

Gość kisiulka
A jak ma wygladac ta transkacja? Bo na allegro wysylam kase i dostaje rzeczy. Ale tam nie wysylam w ciemno. Mam jakies zabezpieczenie. A jak ty to widzisz? Ja ci wysle kase i na slowo mam wierzyc, ze wyslesz mi ciuszki? :O

Gość xdxdxdxdcvcvv
w tym przypadku jedynie widziałabym ewentualnie wysyłkę za popraniem

Gość wystaw dla mnie pake na
allegro to chetnie kupie wszystko

no ktos kto chcialby kupic cos to wysyla mi pieniazki i ja mu wysylam potem ubranka.ja nie bawie sie w okradanie ludzi.zreszta kazdy i tak ma moje dane osobowe.jesli bym nie wyslala ubran moglby cos z tym zrobic.nawet podac mnie na policje.

vi podaje wymiary: bialy polarowy mis: dl calkowita 28cm dl rekawa 24 szer pod paszkami 30 rozowa bluza z kapturem: dl cakowita 30 cm szer pod paszkami 28 cm dl rekawa 26cm rozowa bluza w paski: dl calkowita 29 cm szer pod paszkami 25 cm dl rekawa 27 cm

no niby w ciuszkach było te 2 cm zapasu, ale ja wiem czy to wystarczy na jesien :/ no poza tym ja poza allegro tez raczej bym nie kupila :( niestety na, policje nie ma co podawac za takie sumy, bo jest to mala szkoda i nic by z tym nie zrobili... allegro jest bezpieczne i dla sprzedajacego i kupujacego... wystaw na allegro tam na bank Ci sie te rzeczy spzedadza :)

Gość grazyna trzy tysiace
vi pamietam jak chcialas oddac tu przeterminowane obiadki dla dzieci w sloiczkach :) znalazł sie chetny wkoncu?

Gość hahaha.................
Wiesz..."jedna pani" to zadna gwarancja twojej uczciwosci. Wystaw na allegro. Watpie aby ktos tak zaryzykowal i wyslal kase w ciemno. Ewentualnie, jak ktos juz wspominal moze byc przesylka za pobraniem.

Gość hahaha.................
Wystaw na allegro, bedziesz miala wiecej potencjalnych kupujacych. W koncu po to wlasnie tam ludzie wchodza, w przeciwienstie do kafe.

grazyna trzy tysiace -> to nie bylam ja, tylko osoba podpisujaca sie vi_ a to roznica .... zreszta tamta osoba oddawala obiadki do 6 msiesiaca jak niby mialabym to robic skoro moje dziecko dopiero skonczylo 6 miesiecy :/

Gość taaaa jasne
kupilas za granica? haha,chyba za granica swojej wsi:D:D chinski bubel w postaci bialego plaszczyka,ktory nawet nie ma normalnej rozmiarowki tylko informacje 3???? co za kretacz podły z ciebie:D

Nie no,padłam:D a co metki przy ubraniach zajmuja tak duzo miejsca w walizce? Litosci,tłumaczenia niektorych ludzi sa tragiczne:D

tak sa kupione za granica niektore sa napisane firmy np early days next C&A itp. ten plaszczyk tylko ma taka dziwna metke nie wiem dlaczego kupilam go w sklepie bezfirmowym i tak jest napisane nic nie poradze.a wy znowu sie czepiacie.chcialam to odcielam te metki i to moja sprawa boze kochany nie macie sie czego czepiac to tu sie czepiajcie.masakra jakas

Gość hgkufgtgfhtfhg
może byłabym chętna na tą kurteczkę białą, ale nie za takie pieniądze... bo nie mam gwarancji, że jest nowa

Gość sdsdssssssssssssss
a w jakim kraju kupione? W Wielkiej Brytanii to kosztują grosze...

Gość hehehe-metki sie
w walizce nie miesciły - buaha wsadz se w dupe te ciuchy albo zjedz jak na all nie chcesz wystawic a moze ty ich w ogole nie masz? tylko linki nam zapodajesz?

Gość hehehe-metki sie
w pewnym momencie czułam sie jak na targu wsród przekupek - heheheeheheheheheh

Gość hehehe-metki sie
ale czemu nie wystawisz na allegro? bo?

no wrocimy do mezow i dzieci, a ty wracaj do tych szmat, co je nieudolnie próbujesz sprzedac... polecam zajrzec na allegro i porownac ceny swoich szmat z tym co oferuja inne mamy:O

Gość dlaczego nie na allegro?
jaka dajesz gwarancje, ze te ciuchy w ogole istnieja? ze sa NOWE jak piszesz? mozesz za pobraniem wyslac szmaty do podłogi i co?jak sie bedziemy dochodzic naleznosci? nie ma allegro, nie ma sprzedazy!!! dziewczyny,nie kupujcie w taki sposób,to najprostsza droga do straty pieniedzy!!!!!!