Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciaglezyje

Dlaczego jestem sam? czy to przez wzrost?

Polecane posty

Gość ytytytyt
rewrewrew - mają dziewczyny bo ich żaden wysoki nie chciał. jak zachce to zobaczysz jak szybko krasnali kopna w d. a z ryjem Walujewa można miec powodzenie, tylko trza byc wysokim rażony.gromem - wyjdź z domu. mając 195 będziesz miec masę kobiet bez względu na ch-er i sposób bycia

Gość ytytytyt
rewrewrew - nie raz się udzielałem w podobnym temacie i na historię o niskich sparowanych zawsze mam jedno pytanie, do dziś pozostające bez odpowiedzi : czemu takich par nie widac na ulicach?

Gość ytytytyt
kultura - wiedziałem :classic_cool:

Gość rażony.gromem
No wlasnie, kolego. Nietowarzyski charakter - introwertyk, samotnik, indywidualista w połaczeniu z uroda a'la Julian Assange sprawy nie ułatwia. Sam wzrost sprawy nie załatwi, wiem o tym. No, ewentualnie problemem moze byc wspomniana facjata a'la wałujew (lol). Ale i tak obstaję przy twierdzeniu, ze wszystko rozbija sie osposób bycia, charakter...

Gość ytytytyt
rażony - możesz byc nietowarzyskim introwertykiem., przy Twoim wzroście panie same Ci dopiszą pozytywne cechy ch-eru kultura - a ja widziałem kolesia z trzema głowami. na necie wszystko można napisac

Gość rażony.gromem
@ ytytyt No to wyłaże z domu ;) A dla autora mam radę- nabierz dystansu, bądź odrobinę arogancki i tajemniczy... To chyba odpowiednia droga.Sam nad tym pracuję, bo stety lub nie, jestem ciapowaty ;)

Gość ytytytyt
rażony - to mu nic nie da. za niski jest na dzisiejsze standardy

Właśnie, dlatego jestem 45 latką z piersiami do pasa;) Ale wiesz, mi zwisa Twoje życie, możesz się powiesić z samotności, cokolwiek. Autor(jak większość samotnych tutaj) pojojczy na forum a za jakiś czas znajdzie sobie babkę bo nie zgorzknieje tak jak Ty zarozumialcze. Ale przyznam, smutne masz perspektywy, jednak moja empatia nie sięga na tyle daleko by Ci współczuć

Gość slonecznie tutaj
"Ja mam chlopaka 165 cm i jest boski sliczny ma powodzenie u dziewczyn wloska uroda ciasteczko i dobrze mi z nim bo sama mam 160 " taki niski przystojniak o ladnej twarzy ma zazwyczaj powodzenie wsrod mlodych dziewczatek,a jak gosciu dobija 30-40 to juz niestety za ciekawie nie wyglada.

Gość ytytytyt
Właśnie, dlatego jestem 45 latką z piersiami do pasa - napisz coś o czym nie wiem za jakiś czas znajdzie sobie babkę - która z nim będzie z braku laku, albo samotną matkę która będzie widziała w nim tylko ojca dla swoich dzieci. życzę mu powodzenia

Gość ytytytyt
kultura - masz rację, ale czasem po prostu faktycznie nie istnieją

Gość ytytytyt
taaa będzie szczęśliwy, zwłaszcza, jak koło jego kobiety zakręci się jakiś wysoki koleś. dostanie od niej kopa, że na Madagaskar doleci:)

Gość ytytytyt
wobec tych nie

Gość polla303
Wzrost nie ma znaczenia,bo jak ktoś ma się spodobac to się spodoba nie patrząc na wzrost. Cechy charakteru są ważniejsze,sposób bycia,ale nie wzrost.

Gość ytytytyt
polla303 - taa cechy ch-eru:( owszem są ważne, ale najpierw trzeba sie przebic przez barierę wzrostu

Gość polla303
Moja kuzynka ma męża niższego od siebie i jest ok.

Gość ytytytyt
i będzie ok dopóki jakiś wysoki jej nie zachce. zostawi mężusia szybciej niż się spostrzeże

Gość ytytytyt
nie wszechwiedzący, tylko znający się na tym konkretnym temacie:)

Mój Bogu, mów do mnie jeszcze, niech Twe słowa spływają prosto w duszę moją i błogostan w niej czynią... Jesteś taki mądry, tak dobrze znasz kobiety, tak fajnei się z Tobą polemizuje, masz takie niepodważalne dowody na swoje twierdzenia, ach :)

Gość ytytytyt
no wreszcie przypucowałaś:D chyba nie jest z tobą tak źle jak sądziłem:)

Gość 3krotka333
Zależy co kto lubi,ja akurat preferuję facetów wyższych,takich ok 185cm. Natomiast na ulicy widzę wiele par,gdzie dziewczyna jest wyższa a facet niższy(i nie mówie o laskach 180cm tylko takich sredniego wzrostu),więc jak widać wzrost problemem nie jest,przynajmniej dla części dziewczyn.

Gość ytytytyt
problem jest taki, że tych dziewczyn nikt nie chciał. jakby miały wybór nawet by na króciatów nie spojrzały