Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość generalnie wsszystko na lajcie

rozmowa w sprawie pracy jak sie ubrać?

Polecane posty

praca w sklepie odzieżowym ? mogę ubrać się frywolnie tzn. z gustem zwyczajnie czy mogę zaszaleć ze stylizacja i pokazać swój smak ? czy zbyt odważny outfit może być przeszkodą? czy paznokcie mogę mieć pomalowane? (nie mam zmywacza :/ ) ale tipsów też nie mam :P

Gość Iza87
Niewazne, gdzie idziesz na rozmowe - zawsze trzeba wygladac ladnie i elegancko. Ja bym stawiala na czarna mini przed kolano, czerwona bluzke i czarna marynarke, do tego szpilki czerwone lub czarne, a wlosy albo jakos upiete albo wyprostowane. I okularny jak nosisz.

Jak chcesz pomalowac paznokcie ... skoro nie masz zmywacza = to czym je pomalujesz? :classic_cool:

mam pomalowane ale nie mogę zmyć :O :( tak elegancko ? nigdy nie chodziłam elegancko ubrana do pracy na rozmowe....to nie bank ain wysokie stanowisko poza tym sie łatwo poce nie moge tak ciepło sie ubrać.

Gość czerwona malva
DeMorai, a może ona już ma pomalowane pazury? poza tym, od kiedy do malowania pazurów potrzebny jest zmywacz? :o

Gość trtrtrt
czyli co,chcesz zalozyc miniowe i dekold?

czerwona malva - oj, ja sie tylko zabawilem tym, co ona napisala, prosze mnie nie traktowac serio ;) Zaloz mini za pupe, bluzke odkrywajaca brzuch ... i bedzie przewiewnie :)

Gość do iza
Nieprawda, w moim zawodzie promowany jest luzacki niechlujny wyglad

Gość Iza87
No sorry, ale ja nawet na sprzataczke na rozmowe bym sie tak ubrala. To wyraz szacunku dla pracodawcy po prostu. Mozesz zalozyc jakies elegancke spodnie (nie jeansy) i szpilki a na gore jakis elegantszy top (ale nie zaden t-shirt, tylko cos z klasa, jak juz tak strasznie Ci nie pasuje business suit. Ale naprawde, pierwsze wrazenie bardzo sie liczy, a to sie uzyskuje miedzy innymi jak sie prezentujesz dobrze wizualnie.

Gość mhgv
Ty szukasz pracy i nie wiesz jak masz sie ubrac złosne....w dresy sie ubierz

Gość Iza87
do iza, a gdzie pracujesz? W wielu miejsca ch pracy trzeba sie ubierac luzacko - zalezy co sie robi, ale na rozmowe o prace zawsze trzeba sie ubrac elegancko - takie jest moje zdanie. Ja 5 lat przepracowalam w jeansach i t-shircie, ale na rozmowy zawsze chodze ladnie ubrana.

Gość do iza
To zalezy do jakiej firmy startujesz. Ja mam tzw. wolny zawod. Na rozmowy kwalifikacyjne zawsze chodze w jeansach i glanach. Na poczatku chodzilam w kostiumie to dziwnie na mnie patrzyli :P

Gość do iza
p.s. moj facet zazwyczaj na rozmowy chodzi w bojowkach i koszulce, bo jest stolarzem. Tylko kiedy sie staral o prace w ekskluzywnym salonie meblowym, poszedl w garniturze. Ale zazwyczaj sensu to nie ma, bo trzeba pokazac swe umiejetnosci, a jak to zrobic w garniturze? :) Tak samo z CV. Mam jedyny zawod w ktorym udziwnione CV jest na +

Gość ByczyFacett
jesli welascicielem sklepu jest facet to na gole cyce id, jak baba to ubierz sie jak szara myszka, wzbudzisz w niej wspolczucie i sympatie