Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madera27

Wieczorowa kreacja w dobrej cenie [SZUKAM]

Polecane posty

Gość madera27

Zna ktoś jakiś dobry sklep z ciuchami wieczorowymi i biżuterią w King Squerze, czy na Tandecie? Szukam czegoś w miarę taniego. W innych galeriach nic nie znalazłam w przystępnej cenie, a nie chcę bez sensu jeździć oglądać.

W King Squerze jest duuży wybór i ceny ok, kupiłam całkiem tanio buty na wesele

Gość bonna1986
Ja jestem nieco sceptycznie nastawiona do tej galerii. aczkolwiek jak w krakowskiej (np. w zarze) mam dać za sukienke ok. 500 zł i ubrać ja pare razy to moze lepiej zainwestować coś innego...

Galeria w porównaniu do innych jest trochę opustoszała ale są jeszcze wyprzedaże i duzo jest fajnych sukienek takich koktajlowych, można cos wyhaczyc.

Gość miss_eliss
ja ostatnio bylam w KS. Trochę cieżko tam trafić jak się jedzie tramwajem, szkoda ze właściciele nie pomyśleli o jakimś lepszym oznaczeniu miejsca. Ale... koniec jezyka za przewodnika ;) popytałam i mnie ludzie skierowali. Szczerze powiedziawszy to się pozytywnie zaskoczyłam, ciuchy bardzo fajne (kupiłam sobie swietna elegancką marynarkę!) i przyzwoite ceny. :)

2 pary butów, sukienkę, spodnie, kolczyki :D i chyba znowu pójdę, tym razem z siostrą bo pozazdrościła :P

Gość Ela1241
Dziewczyny tez myślałam żeby jakąs fajną sukienkę i dodatki kupić na allegro bo mialam wesele kuzynki tydzień temu. No ale zrezygnowałam. Nie byłoby fajnie kupić czegoś niedobranego. W końcu to kreacja wieczorowa no i nie uśmiechałoby mi się jej wymieniać Szkoda czasu. Upatrzylam sobie fajna sukienkę w jednej z sieciówek ale niestety w Gal Kazimierz i Krakowskiej już nie było rozmiaru. Ehh Kumpela mi własnie King Squera poleciła no i w sumie tam kupilam bo mało kto tam chodzi.

Gość Alicja1988
Ela ja też kiedyś wpadłam do King Squera i bylam pozytywnie zaskoczona że tak Malo osób a tak duży wybór ciuchów. Szkoda tylko że na stałe nie mieszkam w Krakowie. Akurat wtedy byłam na tygodniowym urlopie tutaj. Sama pochodzę z Darłowa więc do Krk na zakupy i nie po drodze a szkoda.

Gość pani_szpak
Ja mieszkam na Limanowskiego, wiec niedaleko King Squarea a jeszcze tam nie byłam. Za dwa tygodnie mam ślub kuzynki i jeszcze nie mam kreacji, wiec może pojadę tam i do Tandety zobaczyć czy cos mają

Pani_szpak ja gdzieś na parterze w king square widziałam całkiem niezłe kiecki, cena spoko i jakość moim zdaniem też niezła, warto się przejść

Gość Reczek
Ja osobiście powiedziałbym, że tutaj znajdziesz jakąś fajną kreacje w gustownej cenie, zobacz: http://frica.pl/ Powodzenia w szukaniu.

Czy można później taką kreację wieczorową na drugi dzień oddać? np jak by była nie taka jak bym chciała?? chodzi mi o rozmiar. Wczoraj oddałam w sklepie chińskim bluzkę która kosztowała 30 zł to bezczelna sklepowa nie chciała jej przyjąć!!!!!