Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wertykalna Ewelina 29

Temat dla zon, matek, dziewczyn, narzeczonych ktore zdradzily i nie maja wyrzuto

Polecane posty

sumienie :) Ja zonka, 6 lat od slubu, zdradzilam swojego 3 razy- 2 razy po pijaku na wyjezdzie, 1 raz ot tak z kaprysu. A jak wy?

Gość ja miałam romans
ja miałam romans, który trwal szceść miesiecy...

Gość Uciekiniejka z pracy
Ja zdradzilam tez dwa razy bylo fajnie

Gość Bojaca sie zab i kwekania
Zdradzilam 8 razy ale od 4 miesiecy spokoj :)

Gość ja miałam romans
uwielbiamy

Gość ja miałam romans
u mnie też było bosko... Chciałabym to jeszcze kiedyś powtórzyć

Gość ELISA Z GRABFA
A u mnie przecietnie...za 1 razem :-D Juz 2 i 3 bylo cudownie bo wiedzialam z kim chce i czego chce. A teraz przykladna matka i zonka :)

niestety potem leczylam rzezaczke a teraz przyplataly sie chlamydia trachomatis - gin mi stwierdzil z wymazu z pochwy :( kiepska sprawa musimy sie leczyc oboje teraz no i kochanek :(

Gość ładne
A co chorób się przy tym nałapiecie, to Wasze, byleby sobie poszaleć i zranić tą trzecią. A co chorób nałapią Wasi mężowie i dzieci, oczywiście. Jak to fajnie mieć przez swoją zdradę chore dziecko, prawda? Tak sobie myślicie?

Gość qwertyuiopqwertyuiopop
melduję się! zdradziłam swojego narzeczonego i nie żałuję! Ba! zastanawiam się czy nie zerwać zaręczyn.

Gość madrawiernazonka
qwertyuiopqwertyuiopop czemu zrywasz zaręczyny? wyrzuty sumienia cie drecza głupio s u ko ?

do madrejwiernejzonki - nie dręczą mnie żadne wyrzuty sumienia. Mój narzeczony można powiedzieć, że znęca się nade mną i psychicznie, i czasem fizycznie. Chciałam od niego odejść, ale mi nie pozwolił, obiecał, że się poprawi. Zdrada to był pewien rodzaj odreagowania.. ale teraz już jestem pewna, że chcę odejść

Gość
jestes suka i tyle zycze ci paskudnego weneryka albo zeby poczestowal cie nim twoj maz

Gość madrawiernazonka
ale to nie jest od razu powod do zdrady glupia c i po myslisz tylko p i zda obys dostala syfa szma to w ogole sie nie szanujesz a potem sie dziwisz ze sie narzeony nad toba zneca. hipokryzja do kwadratu

Gość
i jeszcze sie tym chelpia boze co za debilizm :/ jak sie chcesz pierdolic z kim popadnie to powiedz to oficjalnie partnerowi i nie nazywaj waszej relacji zwiazkiem

ja jestem suką, bo raz zdradziłam, mimo, że mój związek już można powiedzieć praktycznie nie istnieje. a mój narzeczony znęca się nade mną, wielokrotnie podniósł na mnie rękę i wszystko jest okej? i może jeszcze powinnam za niego za mąż wyjść? żałosne :o

Gość jjjjaaaakkk
qwertyuiopqwertyuiopop nie dziwie sie facetowi :p

qwertyuiopqwertyuiopop - jak się znęca, to odejdź, a nie zdradzaj...

czyli wg Ciebie znęcanie się nad swoją narzeczoną i wtedy jeszcze wierną jest okej i nie ma w tym nic dziwnego? wiecznie wszystko robiłam, studiuje, pracuje, przychodzę do domu więc jeszcze sprzątam, piorę, gotuję. Spełniałam dosłownie wszystkie zachcianki, a on przychodził zły z pracy i nie raz mi się obrywało. To normalne jest? Jeśli tak, to wolę już być tą suką

Gość jjjjaaaakkk
to masz choooja a ty jestes suką pasujecie do siebie. a tak na powaznie to nie wiem po kiego z nim siedzisz.jak sie dowie ze wystawiasz pizde komus innemu to ci chyba łeb upierdoli :)

Gość kijevka
to go zostaw. Po co go zdradzasz? Ja zdradziłam męża raz- po pijaku.

Gość nommmm ja tez
zdradzilam i nie , nie mam wyrzutow sumienia a dlaczego ? choc nigdy tego po sobie sie nie spodziewalam bo tez zostalam zdradzona kiedys dawno temu obecnego partnera zdradzilam 1 raz nie wiem czy to zdrada nazwac bo wtedy mielismy przerwe w zwiazku krotka z jego winy poniewaz pisal umawial sie z innymi nie wiem czy sie spotkal i tak oto nastala zdrada , mialam serdecznie jego dziecinady dosyc no ale wrocilismy do siebie i nie mam wyrzutow

Gość
qwertyuiopqwertyuiopop ja jestem suką, bo raz zdradziłam, mimo, że mój związek już można powiedzieć praktycznie nie istnieje. a mój narzeczony znęca się nade mną, wielokrotnie podniósł na mnie rękę i wszystko jest okej? i może jeszcze powinnam za niego za mąż wyjść? żałosne to bylo kopnac typa w dupe i zglosic to na policje a nie szmacic sie sama nie wiem dlaczego nazywasz go narzeczonym :/

Gość
nommmm ja tez zdradzilam i nie , nie mam wyrzutow sumienia a dlaczego ? choc nigdy tego po sobie sie nie spodziewalam bo tez zostalam zdradzona kiedys dawno temu obecnego partnera zdradzilam 1 raz no to juz w ogole gratuluje- odgrywac sie na obecnym za bledy poprzedniego cudza niewiernosc nie usprawiedliwia wlasnej, i tak jestes szmata :) normalny dorosly czlowiek kopnalby typa w dupe i tyle

Gość nommmm ja tez
bazienka uwazaj na słownictwo.nien jestes anonimowa.

Gość
wybacz ale mam prawo do wyrazania wlasnych pogladaow

Gość nommmm ja tez
bazienka nommmm ja tez zdradzilam i nie , nie mam wyrzutow sumienia a dlaczego ? choc nigdy tego po sobie sie nie spodziewalam bo tez zostalam zdradzona kiedys dawno temu obecnego partnera zdradzilam 1 raz no to juz w ogole gratuluje- odgrywac sie na obecnym za bledy poprzedniego cudza niewiernosc nie usprawiedliwia wlasnej, i tak jestes szmata normalny dorosly czlowiek kopnalby typa w d**e i tyle czytaj ze zrozumieniem :O nie za bledy poprzedniego tylko napisalam ze kiedys dawno temu zostalam zdradzona i nigdy tego po sobei sie nie spodziewalam ....... i dalej ciag dalszy :O pani psycholog od 7 bolesci co czytac nie potrafi :O🖐️

bazienka masz racje !!! dokladnie ,, zwykla suka , jak mozesz w ogle nazywac to co was laczy zwiazkiem??/ i w ogle jak mozna zdradzic a co dopiero tego nie zalowac, po pierwsze trzeba byc zwykla szmata a po drugie wyrachowana suka , skoro chce ci sie nowosci ,to go zostaw , i wtedy zdrada to nei bedzie , wolnosc tomku z swoim domku .. a nie jeszcze bezczelnie sie tym chwalisz !!jaka to ty jestes zajebista laska bo zdradzilas