Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1985:(

Ja już nie wiem co o tym myśleć...

Polecane posty

Zrobiłam 1 test i ta druga kreska wyszła taka cię ujęła jak nitka, wiec zrobiłam drugi test ale nie jakiś firmowy i wyszło, ze nie jestem w ciąży. Czy to możliwe ze jestem w ciąży tylko bardzo wczesnej i ten lepszy pokazał ta "nitkę" a drugi nie? Moja ciekawość mnie zjadla i oba testy robiłam po południu :/

Gość po 10 dniach???
test robi sie rano najlepeij idz rano na bete bedziesz miala jasnosc bo tego nikt ci nie powie czy to ciaza ,czy nie a gdybanie tu nic nie da u jednych to ciaza u drugich wadliwy test

Przepraszam za błędy, ale pisze z telefonu...

Gość poiuytrew
gratulejysz :) :) :)

Nie mogę iść rano na bete bo pracuje...

Tydzień przed @ zaczęłam plamic, pózniej normalnie dostałam @, biorę Jasmin, ale tak mi brzuch wydadzą, ze w spodnie sie nie mogę zmieścić, a jestem bardzo szczupła.

Gość po 10 dniach???
to zrob jutro rano test i zobaczysz

* Yasmin * brzuch wysadza

Tak najlepiej rano jak to juz wczesniej ktoś napisał :classic_cool:. Mocz poranny najbardziej wiarygodny jak to przy badaniach :-)

Oszaleje do rana ;( ale innego wyjścia nie mam;(

Gość po 10 dniach???
no niestety nie masz:P

Mam już 2, jeśli już mam być w cizy to błagam płeć żeńska, bo nie chce 4 chłopa w domu ;(

Gość po 10 dniach???
4 chlopa? plec jest nie wazna wazne ze jest zdrowe i ze wogle udalo by ci zajsc w ciaze!

Gość po 10 dniach???
na plec juz niestety nie masz wplywu!

Gość tak soboe mysle
bierzesz yasmin i podejrzewasz ze jestes w ciazy? jeszcze sie taka nie zdarzyła która zaszła biorąc yasmin

Gość myszkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i to ze Ci brzuch wysadza to na pewno nie objaw ciazy haha:d lepszej bajki nie slyszalam:D

Gość 1985 :(
lepszej bajki nie słyszałaś? To teraz masz okazje przecytac, ale nie bajki tylko rzeczywistosc. Mialam tak w pierwszej i drugiej ciazy, ze w pierwszych tygodniach mi bardzo brzuch wyskoczyl (w 6tc nie miescilam sie w rzadne spodnie). Jestem bardzo szczupla, byc moze dlatego. Wczoraj nic nie zjadlam do godz 18:00, a w spodnie nie moglam sie dopiąć. Nie zaczelam wiecej jesc, zreszta zawsze malo jadlam, wiec skad ten brzuch? Podejrzewam jeszcze problemy z jajnikami, bo bardzo mnie boli podbrzusze. Mialam juz operacje z tego powodu, mam nadzieje, ze nic sie nie przyplatalo :( po 10 dniach - ja wiem, ze na plec nie mam wplywu, ale to zupelnie nie odpowiedni moment na ciaze, odchowalam dzieci z najgorszego (7 i 4 lata), zaczelam rozwijac sie zawodowo, wreszcie zwiedzac swiat, wiec jak juz jestem w ciazy to na pocieszenie prosze o coreczke. Oczywiscie, ze zdrowie najwazniejsze!

Gość 1985 :(
* zadne oczywiscie

Gość ciekawa!!!
ja do dzisiaj tez nie wiedziałam co się dzieje. Dostałam plamień brazowych oraz miałam 1 dzień intensywnego krwawienia. dziewczyny na forum mnie wyśmiały ( nie wszystkie oczywiście) że sobie ciążę ubzdurałam dzisiaj zrobiłam Betę o 2 godz wynik i okazało się że jest fasolka. Tak więc nie martw się glowa do góry, a dziecko nie wazne jaka płeć najważniejsze by było zdrowe. powodzenia