Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaa20

Pasemka/balejaż na czarnych farbowanych włosach. Dobry pomysł?????

Polecane posty

Gość czarnulkaa20

Cześć! Od dłuższego czasu chodzi za mną pomysł zmienienia koloru włosów, bo od 20 lat czyli odkąd się urodziłam mam ciemne włosy. Od mniej więcej 5 lat farbuje tylko na czarno i przyznam ze to mi sie juz znudziło i mam ochote zaszaleć, tylko nie wiem jaki będzie efekt i czy to nie będzie porażka... Czy któraś z Was odważyła się może na taką zmiane koloru- z czarnego na ciemny blond itp? Wklejam link do fryzury, w której siebie widzę i która mi się bardzo podoba! Jak myślicie, czy takie coś mogłoby być wykonalne na czarnych włosach??? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQswd3URU1opJlaDOOixBhQ4YBxh1ztvhZJdxYC2qY3fqzpGnoz Ta fryzurka jest super, ale czy ktoś orientuje się, czy fryzjerzy podjęliby się rozjaśniania czarnych włosów?? Pomocy! Liczę na odpowiedzi! :) Pozdrawiam.

Jak najbardziej wykonalne, ale taki odcien uzyskasz po 2- 3 rozjaśnianiach włosów, bo zaden powazny fryzjer nie rozjasni ich za pierwszym razem w takim stopniu. Jezeli farbowałas Palette to bedzie cieżko z rozjasnianiem :O

Gość czarnulkaa20
ostatnio farbowalam tylko wellaton, palette tylko na początku mojej "kariery" z farbowaniem, ale to były kolory do ok 24 myć.

Gość czarnulkaa20
Może ktoś jeszzce mógłby podzielic sie doświadczeniami na ten temat??? :):):)