Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama niewiem11111111111111

czy jestescie przesadne????

Polecane posty

jestem w ciąży, miałam już badania prenatalne i jest jak najbardziej w porządku, leci już 4 m-c, znam płeć:)i mam ochote coś kupić:))oczywiście narazie jeszcze uniwerslane, białe spioszki, albo kaftanik.. ale jak powiedziałam o tym mamie albo mezowi to tak nakrzyczeli na mnie ze to za wczesnie dopiero pod koniec ciąży i to tylko wyprawke, że to na pecha.. nie jestem przesadna ale tak się wystraszyłam, że sklep z ciuszkami dla dzieci ominęłam szwerokim łukiem:(ale wiem, że bede rodziła wczesnije przez cc i tak na prawde nie chce czekac do końca, a wy co myslicie?? kiedy zebrałyści ejuż wszystko dla maluszka, kiedy pierwsze ubranko kupiłyscie??

Gość tak soboe mysle
twija mama i maz niepowazni, zamiast wspierac cie i wierzyc ze wszystko bedzie ok to widac z góry zakładaja ze nie bedzie, ja kupowałam od momentu kiedy sie dowiedziałam i dzieki temu byłam przygotowana i cały 9 miesiac który jest najciezszy leniuchowałam i odpoczywałam i tez kosztu wyprawki nie odczułam bo tylko wózek kupiłam w 34 tyg, a towi to widac czarnowidztwo, na pewno cie to nie podnosi na duchu i bardziej sie stresujesz, co za ludzie, nie słuchaj ich wszystko bedzie dobrze, musi byc, a takim gadaniem jakie masz od nich to zła energie masz wokół siebie

Gość tak soboe mysle
to ty na nich nakrzycz a nie oni na ciebie!! pecha to oni miec beda bo sa niepowazni i niedojrzali,kominiarze, czarne koty i te sprawy teragedia, i nie daj sobie powiesic czerwonej wstazeczki w wózku, nie daj sobie wmówic ze to przynosi pecha takie gadanie maja najczesciej ludzie prostaccy i niewykształceni, wiedza daje rozum a nie wróżkarstwo

no masz chyba troszke racji, ale ja już jedno dziecko straciłam niedawno w 34 tyg ciąży i oni teraz chyba dlatgo:( a ja mam taka ochote coś kupic.. sama nie wiem

moja wiara w przesady ograniczyla sie do tego ze nie chodze w lancszkach apaszkach i wozek bedzie po porodzie(lae juz wytbrany uszyty) nie sluchaj ich z tymi ciuchami dla dziecka rob zakupy poki masz sile i ochote chcesz sie pozniej z wielkim brzuchem turlac po sklepach? ja juz jestem na samym koncu i jakbym teraz miala kupowac prac prasowac ukladac to bym osiwiala!! mam wszystko wyprane wyszykowane i czeka tylko na malenstwo nie sluchaj glupich przesadow

Gość jak ja spojrze
to dopiero będzie. kup coś ładnego, czego się boisz> do KK chodzisz> to w zabobony nie wierzysz przecież.

i uwazasz ze twoje nieszczescie bylo spowodowane spioszkami? nie przejmuj sie!wcale to nie jest wynik zakupu ubranek a jak nie chcesz ich przynosic do domu to zanos je do mamy np lub tesciowej i wtedy masz problem z glowy bo mowi sie zeby nie przynosic do domu a co do kokardek itp to mnie nie przeszkadza sama do wozka przypne czerwona kokardke :) Glowa do gory!

Gość mama zaraz dwojeczki
W ogole, ale to w ogole nie jestem przesadna. W pierwszej ciazy wszystko kompletowalam sobie od momentu, kiedy uslyszalam, ze bedziemy miec synka (20 tc) i jak synek sie pojawil w domu czekalo na niego wszystko, lacznie z wozkiem. Teraz jestem w 31 tc drugiej ciazy i rowniez juz kompletuje wszystko dla coreczki.

a przez jakies glupie zabobony pozniej z wielkim brzuchem dziewczyny biegaja po sklepach glupota!