Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DilmaHH

Jutro idę do fryzjera...

Polecane posty

Gość DilmaHH

Po kilku latach dopiero się na to zdecydowałam, no i nieco się obawiam... Niby obiecałam sobie w te wakacje małą metamorfozę, a jednak teraz, kiedy ma już do niej dość, zastanawiam się, czy zmiana wyglądu pomoże mi w życiu, czy jest konieczna...

Gość DilmaHH
dojsć'

Gość DilmaHH
Właśnie chcę sobie nieco poprawić samopoczucie, bo od kilku lat wyglądam tak samo, ale z kolei mój ukochany twierdzi, że najlepiej, żebym nic nie zmieniała. On chce mnie w 100% natural.

Gość 832748732864732
A teraz jakie masz włosy? jaki kolor Naturalne czy farbowane? Jaka długość? Jakie cięcie?

Gość DilmaHH
obecnie jestem łysa.

Gość DilmaHH
Jestem ciemną blondynką (włosy za ramiona), naturalną, niebieskie oczy, jasna cera, wschodnie rysy twarzy. Marzę o ciemniejszych włosach, np. takich jak u tej aktorki na zdjęciu.

Gość DilmaHH
Mam taki zamiar;) Ogólnie wszystko fajnie, ale ten, któremu chcę się bardziej podobać, nie chce słyszeć o zmianie.

Gość DilmaHH
Myślę o jakimś mocniejszym odcieniu brązu, ale też boję się, że przy mojej słowiańskiej urodzie będę źle wyglądać.

nie słuchaj się tego Twojego "durnia"...:P brąz u kobiet może być ew. kasztanowy + fale lub loki...długość musi pozostać tj. long...

w fotoszopie mozesz sobie zmienic kolor wlosow i wowczas zobaczysz jak bedziesz wygladala z nowym odcieniem w razie czego niech zostawi foty z Photoshopa na portale dla "zdobywców" heh

Gość DilmaHH
Dobry pomysł :) Sprawdzę sobie właśnie. Ogólnie to moja metamorfoza nie ogranicza się jedynie do fryzury, bo i odchudzam się, zmieniam styl ubierania itp. Całe życie byłam szarą myszką, zero makijażu, ubrania w ciemnych barwach, więc też nigdy nie czułam się zbyt atrakcyjnie. Dla mojego faceta oczywiście jestem piękna, ale osobiście nie czuję się najlepiej we własnej skórze. Zawsze marzyłam o jakimś ekstrawaganckim, fantazyjnym imidżu, no i chcę w końcu zaszaleć.