Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mączka

Jestem młodą ciężarną, jak przestać przejmować się ?

Polecane posty

Gość mireczkaa
do lemi- Wulgarna jestem tylko raz na cztery lata- jak sa Mistrzostwa Swiata w piłce noznej :P:P Mąż wtedy wychodzi a ja umawiam się z kumplami- klnę wtedy jak szewc :P Ale w stosunku do ludzi? Nigdy.

Wyobraż sobie że miałam poukładane życie, na studia nie poszłam, ale robiłam kursy językowe, więc mając 20 lat byłam tłumaczem. Teraz robię kurs na przysięgłego tłumacza. Mieszkanie odziedziczyłam po rodzicach. Mieszkam za granicą i aktualnie pracuje w domu (Tłumaczenia u męza w firmie). Mieszkanie wynajmuję więc co miesiąc nie mała kaska wpada. Dzięki rodzicom mam to czego niektórzy całe życie nie mogą się dorobić.

Gość Fikamika123123
Ja to mam problem. Mam 27 lat a wygladam na 15. Jak ide przez misato to też sie babuszki ogladają i kiwają głowami z politowaniem patrząc na mój brzuch.... Jak brałam ślub 3 lata temu to pani w USC powiedziała mi tak. "dziecko jak sie chce wziąć ślub to trzeba mieć przede wszytskim 18 lat skońcone."... Dzisiaj jadąc do pracy pani w tramwaju ostro mi współczuła i szpetała "dziecko tobie na dyskoteki i do szkoły a nie do dzieci" na ja jej"że blizej mi do 30 niż do 20" i podzękowałam za komplement

Gość do lemi
A to co innego beti - , że dzięki rodzicom. chociaż/aż tyle. Mireczko, w "realu" jestem naprawdę miła, sympatyczna, kulturalna do ludzi :D aczkolwiek zdanie na temat takich nieletnich mam, mam takie jak tu oczywiście nie wyrażam się takim językiem jak tu. Tu mi wolno - gdzieś rozładować swoją hustawkę hormonalną muszę :):):D:D

tylko autorka urodzi jak bedzie pełnoletnia. Do leni, od rodziców dostałam aż mieszkanie, w miescie. Na prawo jazdy sama tyrałam przez każde wakacje żeby je mieć. Rodzice choć są dobrze ustawienie nigdy na nic mi nie dawali, tylko na szkołe i wydatki z nią związane, a jak chciałam coś sobie kupić, głupi puder to roznosiłam ulotki, myłam okna, pomagałam starszym ludzią zajmowałam się dziecmi sąsiadek. Więc od dziecka mam wpojone umiesz liczyć, licz na siebie.

Gość mireczkaa
do lemi- no nie wiem...Ja tam nie rozumiem "rozładowywania" się anonimowo, w internecie. To takie hmm...niskie dla mnie? becia:)- ja też wiele zawdzięczam rodzicom. Wykształcili mnie, właściwie w czasie studiów nie musiałam pracowac. Dzięki nim wyjechałam na zagraniczne stypendium. Ale w wieku 21lat zakładac rodzinę? Ee, nie to zdecydowanie nie dla mnie :)

mireczka to tez nie dla mnie, ale Ja wpadłam. Zaraz po ślubie. Choć się zabezpieczałam. Nie żałuję, los zdecydował za mnie:) Trochę zazdroszczę koleżanką, ale wiem że jak one zaczną zabawę z pieluchami to Ja będę miała dziecko odchowane:)

Gość gość
Rozumiem Cię autorko ja prawdopodobnie mam to samo W wieku 18 lat miałam usuwanego torbiela teraz kiedy byłam w ciąży (chcianej dla sprostowania) znowu miałam torbiela ciąża mi wyleczyła ale znowu pojawił się teraz pół roku po porodzie ponieważ w rodzinie mam również przypadki złośliwych guzków sama niewiem jak to będzie u mnie dalej A planuje mieć jeszcze dzieci Nie przejmuj się opiniami ludzi a co do krytyki typu że młodo się wychodzi za mąż a potem rozwody to na to nei ma recepty teraz ludzie się rozstają nawet 10 lat po ślubie :) Główka do góry jak co to możemy porozmawiać na gg :) Pozdrawiam :)

Gość mireczkaa
odchowane, nie odchowane zawsze już będziesz miała dziecko:) Ja też wpadłam, a właściwie mąż pomógł mi wpaść :) ale miałam 30lat i chyba się facet znudził tym czekaniem aż dojrzeję. Z perspektywy czasu dobrze się stało. Sama chyba bym się nigdy nie zdecydowała:) A tak w domu fajną dwulatkę, którą uwielbiam:)

Gość Miśka8888
do kogos tam jest mozliwosc usuniecia macicy i jak ktos nie wie niech nie pierdoli

Gość mireczkaa
można też sobie mózg usunąć, nie? :P

Gość gggg343
Już to widzę jak młody facet żeni się bez mrugnięcia okiem z 17latką bo ona nie będzie mogła później mieć dzieci... Przecież po prostu by wymienił na inny model! Poza tym ciąża nie jest wymogiem dla ślubu poniżej 18 lat z tego co wiem. Potrzebna jest tylko zgoda rodziców.

ja ci tylko powiem , zanim usuniesz macice idz po porodzie do innego ginekologa , potwierdz diagnoze

Gość polozne
Jesteśmy studentkami Położnictwa na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Przeprowadzamy badania mające na celu zbadanie wpływu ciąży w młodym wieku na rozwój emocjonalny. Ankieta skierowana jest do Kobiet, które w bardzo młodym wieku zaszły w ciążę. Badanie jest całkowicie anonimowe, a uzyskane odpowiedzi zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych. Z góry dziekujemy za wypełnienie ankiety. http://www.ebadania.pl/77e766ee4d938cb0