Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowa laleczkaa

zrobiłam taj jak mówiliście OLAŁAM GO a on sie juz nie odzywa 10 dni

Polecane posty

Lesław pisałam to gdzieś tutaj, musiałbyś poszukać i poczytać, za dużo tego

Gość kamaaaaaaas
wydaje mi się , że to z ich strony swoista demonstracja sił. trzymajmy się tylko!!:D

Gość lesław
Napisałaś że nigdy nie było problemów z tym kto sie pierwszy odezwie co tzn??

postanowiłam już ze jak tyle wytrzymałam to już nie napiszę. tylko jest mi strasznie smutno, ze nic dla niego nie znaczyłam a wydawało mi się ze jest inaczej,przynajmniej z jego zachowania tak wywnioskowałam.

Gość lesław
Boże widzisz i nie grzmisz!!!!! jaka demonstracja sił? prawdziwy związek powinien się opierac na partnerstwie a nie dominacji jednego z partnerów jak Tego nie będzie to nici ze wszystkiego

Gość kamaaaaaaas
na pewno mu zależało, gdyby było inaczej po co by z Tobą był... to pewnie nie o to chodzi. tak mnie skręca czy się nie odezwać pierwsza....fuck

Zawsze się odzywałam, nie myślałam w kategoriach tego, że go sprawdzę, przytrzymam

Gość kamaaaaaaas
lesław --> skoro takie partnerstwo to czemu sam się nie odezwie?

Gość Selenkaaa
Porcelanowa lalo, ja Ci powiem tak. Miałam tez sytuację z nie odzywaniem się. I to nie jest nic dobrego. Faceci nieraz mają swoją dumę, po 2 uważają np ze to oni się częściej odzywają i ze raz my mozemy się postarac. Ale mniejsza o to. Ja swojemu napisałam zeby oddał mi moje reczy, to poskutkowało, bo wtedy zdał sobie sprawe ze to koniec. I pare dni później az prawie płakał bo bał sie ze to koniec. Przepraszał, prosił o wybaczenie i załował- bardzo... Czasami jesli facetowi zalezy to schowa męską dumę do kieszeni. A ile ze sobą jestescie??

O Boże, ciężka sprawa. Ja sama już nie wiem co myśleć, też chyba jestem na straconej pozycji.

ja nie rozumiem czegoś...zależało mu i co? z minuty na minute przestało zależeć i najlepiej nie dawać znaku życia? było milczenie ja napisałam, on odpisal a teraz znowu. bez przesady.

Gość kamaaaaaaas
A 1981 chciałabym z Tobą pogadać, bo widzę , że mądrze piszesz. u nas poczło o cos dość bardzo poważnego i raczej nie licze na nic

No raczej gorzej jak u mnie chyba nie może być :) Masz wyżej linka to sobie poczytaj :)

Gość lesław
to trochę głupio postąpił ale Ty tez nie powiedziałaś jaką masz sytuacje finansowa mógł się poczuc oszukany(cały czas mówiłaś że zrobisz) ale nie usprawiedliwiam go. porozmawiaj z nim i wyjaśnij mu swoją sytuacje finansową. Jeżeli tego nie zrozumie to jak koleżanki powiedziały olej go

ja mysle ze on mnie olal i nawet nie miał odwagi prosto w oczy mi tego powiedzieć, bo jak inaczej można jego zachowanie tłumaczyć?

Gość kamaaaaaaas
może spróbuj jednak z nim jakoś pogadać...

Gość Selenkaaa
A ile razem jestescie? Tez tak myslałam o moim facecie. Bo tez się chamsko zachował, a później jak załował. Pisze cały czas. Przestraszył się, ze jednak moze mnie stracić...

Lesław Znamy się 9 lat, bardzo dobrze wie, jaką mam sytuację finansową!

Mój nie napisze. Z powodu takiej pierdoły zapewne zerwie zaręczyny, to tylko kwestia czasu, bo nie ma zasięgu teraz :(

Gość lesław
to mu powiedz żeby Ci dał na te prawko bo Ciebie nie stac i tyle

No coś Ty, nigdy w życiu, nie należę to takich ludzi. Zresztą On sam już wykrzyczał, że sponsorem nie będzie

niestety ale ja już nie napiszę, bo będę czuła się podle, tak jakbym błagała o jego zainteresowanie

porcelanowa laleczko Mi też wszyscy radzą go olać, nie słuchaj innych tylko zrób to co Ci serce podpowiada. Sama go znasz najlepiej a my tylko możemy Ci "doradzić"

Gość kamaaaaaaas
napiszmy do nich, ot co:)

i właśnie zrobię to co czuję.........

Gość 345345
widocznie ma powód ...ja ze swoja byłą już też się nie odzywam 10 dni bo ostatnio było tak że to ja Ciągle dzwonilem w końcu przez tel się pytam że miło by było żeby ona również zadzwoniła ,a ona że" nie chce" i .."nie wie czy chce ze mną być" no i to była nasza ostatnia rozmowa...,dla mnie to ewidentne grzeczne "pospierdalaj" choć bolesne bo po pół roku no ,ale OK....jak się ona 1 nie odezwie to ja nie mam po co...pozdro

ja napisałam wczoraj dwie wiadomości i cisza, bo zasięgu nie ma. Maila też może wysłać, ale nie wysłał. Ja nie pisze - czekam!