Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BĘDĘ OJCEM

MOJA PIĘKNOŚĆ POWIEDZIAŁA ŻE BĘDZIEMY MIELI DZIECKO I CIESZYŁA SIĘ!!!!!

Polecane posty

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kolezanka wazy 80 kg teraz a wczesniej wazyla 120. schudla bo jej lekarz kazal jak poszla z ciaza. teraz wyglada extra:)

Gość dzieci już mam i wiem
może zdarzają się wyjątki ale miażdżąca większość po ciąży się zapuszcza to świetne usprawiedliwienie dla braku ruchu i podjadania - "urodziłam ci dziecko" prawdopodobieństwo zamiany piękności w grubego stwora jest duże a seks może wkrótce spisać na straty, ale te kilka lat w celibacie (w skrajnej) wersji przecież wytrzymasz już nigdy nie będzie tak jak dawniej :(

Gość mama 2latkiii
ja po ciazy wygladam lepiej niz przed waże mniej niz przed ciaza nawet piersi mam ładniejsze-bardziej jędrne

Gość tfffoooj psychiatryyya
mama 2latkiii - hahahahaaaa, nie rozsmieszaj mnie dziewczyno!!! Chyba w twoim wlasnym odczuciu!!!! Zeby sie lepiej poczuc sobie tak wmawiasz???

Gość jamoe z tobajechac
dodatkowo, nawet jak juz kiedys udas ci sie ja skrajnie namowic na seks to sipsko juz bedzie miala jak wiadro wiem co mowie :(

Gość mama 2latkiii
nie nie w moim odczuciu nic sobie nie wmawiam wiem ile wazylam przed ciaza i wiem ile teraz waze musialam zmiejszac diznsy bo miz tyłka spadały a co do biustu to ejdynie moj maz moze to potierdzic :-P wiele kobiet po ciazy schudła-poczytaj sobie na forum ciaza....

Gość testosteron.
o tym "sipsku" to święte słowa rozszerza się tak że w skrajnych przypadkach echo się odbija (no prawie) i odczucia faceta są dużo, dużo, dużo gorsze co prawda są specjalne ustrojstwa do treningu (takie na prąd) ale w Polsce używa ich może jedna na 10 tysięcy (w Niemczech refunduje je za to ichni NFz)

Gość jamoe z tobajechac
treningi sipska?? dobre sobie!! niby po co? :O

Gość hdfjksahfjksahfjksahfjk
taaa, na pewno brała tabletki. złapała cię na dziecko jak masa innych debilek. a ty jesteś po prostu frajerem że tak łatwo dałes się wrobić :(

Gość jamoe z tobajechac
mama 2latkiii - wez juz skoncz idiotko swoje bajeczki bo jeszcze co ktos uwierzy :O tak duzo tych kobiet chudnie po ciazy ze o dziwo ja nie znam ani jeden ktora by miala lepsza figure :O |Maja za to rozstepy i zwisajaca skore na brzuchu, obwisle cycki no ale ty rozstepow nie masz przeciez oczywiscie:D:D:d heheh spadowa

Gość olka555
z tymi obwisłymi cyckami to przeciez nie tak do konca prawda , to zalezy od genów , w czasie ciązy biust mi urósł i pozostał troche po ciąży , ale piersi nie są obwisłe .tylko jedrne;-) ale trzeba je pielegnować, czyt. używać balsamów

Gość testosteron.
"treningi sipska?? dobre sobie!! niby po co?" Jak to po co? Żeby ją ścieśnić po porodzie, po przejściu główki dziecka wielkości małego arbuza. Inaczej ani kobieta, ani facet nie mają już potem takiej frajdy, bo robi się bardzo luźno.

Gość jamoe z tobajechac
testosteron. no ja to wiem ale napislam jak do tego podchodzi przecietna matka polka

Gość testosteron.
dokładnie tak, ma to gdzieś robi się luźna, więc i mniej się jej chce a o jakiś ćwiczeniach czy specjalnych urządzeniach nie ma pojęcia ogólnie podejście jest takie, że skoro urodziłam to należy mi się medal Virtuti Militari, mam teraz powód by tyć, podjadać, olewać łóżko, być luźną, itp. A facet ma być idealnym ojcem i kochać mnie za wnętrze, bo przecież on by nie urodził. Kończy się rola tej która powinna nadal budzić pożądanie u faceta, a zaczyna się rola rozklapanego macierzyństwa, bo dziecko jest najważniejsze.

Gość olka555
a kobiety zapominają potem , ze o faceta trzeba dbąc , że trzeba mu pośiecić czas , porozmawiać z nim , czasem bezinteresownie dać buziaka , czy sie przytulić, w naszym małzenstwie najlepsze są chwile , kiedy dziecko śpi , jest czas dla siebie , pijemy winko , jest seks ..rozmowa

Gość kórniczek
Panowie, panowie a wy co? My przynajmniej byłyśmy przed (i po niektóre) ładne. A wy? Całe zycie smutny korniszonek w spodenkach i żeby zaspokoić wasze ego trzeba było orgazm udawać... Niby pracujecie i co z tego. My też. Niektóre na etacie i przy dzieciach inna tylko przy dziecach. Wy po ślubie robicie sie jak jakieś obdartusy i tylko TV i piwko w ręku. Skoro żyjemy z takimi wyciruchami jak wy to mamy do wyboru, alebo przetsać się strarać (bo dla wycierucha nie muszę) albo poginic was w pinezkę (tak jak ja zrobiłam). Wolę zainwestować w dobry wibrator i niz utrzymywać darmozjada... Sory panowie teraz same sobie radziemy.

Gość jamoe z tobajechac
hahah kórniczek ja jestem kobieta:D:D

Widocznie ... Sie cieszy bo przecież ma przynajmniej tak jej sie wydaje odpowiedzialnego faceta który ja kocha..,i wie że jak jest seks to też z tego może być dzidzia ! Gratuluję :)

Gość jamoe z tobajechac
haha zeby sie nie zdziwila jeszcze. nienawidze takich peesd, nie musiala sie z nm ruchac trzeba bylo sie pilnowac :)

Gość jamoe z tobajechac
Original - ty widze z nastepnych zacofancow co twierdza ze seks sluzy tylko do podtrzymywania gatunku?:D:D

Gość do czego służy?
Seks służy też oczywiście do łapania i uzależniania od siebie facetów. A także do zdobycia męża (potem już można sobie odpuścić).

Gość jamoe z tobajechac
uupup