Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

oglądacie jeszcze mtv?

Polecane posty

Ja już teraz rzadko. Może trochę wyrosłem, a trochę też samo mtv się zmieniło. Wtedy kiedy lubiłem je oglądać ( jakoś tak 2000-2005) miałem wtedy 15-20 lat było tam sporo teledysków i programów reality show.Dawało to sporą rozrywkę i odskocznię od przyziemnych problemów. Oglądacie jeszcze czasem mtv?

Kiedyś oglądałam to dating show "rock of love" i potem z tą blond dziewczyną. dobre, jeżeli jest się bardzo zmęczonym, ale chyba wolę programy cukiernicze :D

ja z tych reality lubiłem nawet dismissed, penetratorów. Wiem, że to głupie, ale pozwalały się zrelaksować, oderwać od różnych problemów. Teraz jakieś supersłodkie urodziny czy seriale z paris hilton nie bardzo do mnie trafiają. A ponoć grupą docelową mtv są osoby do 30. Ja się w nich już jakoś nie widzę, a trochę mi do 30 brakuje.

Gość Vernon SLI
Ja dorastalem na MTV i Viva.de w latach 1992- 1999, kompletnie zostalem zamerykanizowany, to byly swietne czasy, chociaz wowczas bylo wiecej muzyki niz ... reality show.

no to ja trochę później oglądałem mtv ( na początku tego wieku). Ale i tak miło to wspominam. To co było wtedy w polskiej tv, to szkoda gadać.

Gość jgjfjgjj
Ja dzisiaj oglądam tylko jersey shore i nic więcej kiedyś mtv było lepsze dirty&sanchez, viva la bam,the struter,the trip,tru life, the trip, uparty jak hogan, soutch park, rodzinna osbornów, Teraz oprócz ekipy jersey nic fajnego tam nie ma nudy