Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjweodkjqodkqo

ladna dziewczyna z ogromnymi bliznami -zaakceptowałbyś?

Polecane posty

Gość jjjjaaaakkk
25 latek a co bys zrobil jakbys sie tak w choooj zakochal,wszystko pieknie ladnie ,pani rozklada nozki a tam kutas?

Gość jjjjaaaakkk
kutas z blizną

Gość Vernon SLI
Skaleczenie, ktore sprawia, iz ona nie jest pewna siebie a ja, dzieki swojej akceptacji, moge sprawic, iz ona siebie na nowo pokocha. Poza tym one kojarza sie z cierpieniem, ktore chce sie wyeliminowac w przypadku ukochanej osoby. Jak sie zakochac ... to tylko w blizniarce ;)

tacy odważni jesteście, a jakby przyszło co do czego, to pewnie byście zwiewali gdzie pieprz rośnie.

Gość kfjweodkjqodkqo
nawet takiej z blizna 50cm ?to sporo

25 -latek - wartościowy człowiek może dla mnie mieć blizny :)

przeczytajcie uwaznie: ona pisze o dużej bliźnie i podaje jej wymiary, to nie jest jakieś małe znamię.

Gość pseudonim do wypowiedzi
Możesz mieć najpięknięjszą kobietę na świecie, a jak jej sie przytrafi jakieś nieszczęście i będzie szpetna to ją zostawisz? Mów każdej dziewczynie na wstępie jak w różnych okolicznościach widzisz wasz związek. Wtedy ona na pewno zastanowi się ile jesteś wart.

już pisałem, że co innego, jak coś się przytrafi po jakimś czasie, a co innego na samym początku, gdy dopiero zaczynacie się poznawać. To dwie różne rzeczy.

Gość Vernon SLI
kfjweodkjqodkqo - no pewnie, przeciez to tylko znamie na ciele, a jesli chodzi o milosc to cialo akurat jest drugorzedna sprawa, bo lepiej sie zakochac w czlowieku, niz w jego ciele.

w moich dotychczasowych związkach sprawy cielesne odgrywały ogromną wagę. Może to się kiedyś zmieni. Byłem z samymi ładnymi.

Gość hnfijehi
ja mam bliznę po oparzeniu na prawej piersi i powiem że przez x lat był to dla mnie mega kompleks wstydziłam się bliskości z chłopakiem ale teraz mam męża dzieci "przyzwyczaiłam" się do niej :P

w dłuższych związkach ( zwłaszcza, gdy dochodzą dzieci), sprawy ciała schodzą na dalszy plan. Ale na początku zawsze jest fascynacja cielesna. Sorry, piszę o swoim podejściu.

Gość kfjweodkjqodkqo
kobieta z blizna to juz nie kobieta ?

oczywiście, że kobieta, może być nawet bardzo ładna. Ale zauważ, że na początku związku na takie rzeczy jak wygląd zwraca się ogromną uwagę. Choć może nie każdy. Co innego w związku z wieloletnim stażem i dziećmi. Rozumiesz chyba...

Gość kfjweodkjqodkqo
to co robic?? powiesic sie czy co

Gość Vernon SLI
kfjweodkjqodkqo - lepiej podaj maila :) Ale Ty masz drastyczne pomysly na rozwiazywanie problemow!!! :P

spokojnie. Na pewno są tacy, którzy to zaakceptują, ale musisz być przygotowana, że wiele osób to odstraszy.

Gość hnfijehi
25 latek odbieram Cię jako strasznie pustego chłopaka, niestety życie jest takie że uroda przemija :( zakochasz się w pięknej dziewczynie z seksownym ciałem a co jak urodzi dziecko, dostanie rozstępy cellulit, zostanie jej trochę więcej ciałka???

Gość kfjweodkjqodkqo
zanim zobaczy moje nogi zdarze go tak rozkochac ze bedzie mu wszystko jedno:) nie lece z chlopakami do lozka po paru dniach znajomosci to dlugi okres oczekiwania raczej

kfjweodkjqodkqo -> jak to co szukać faceta który nie musli tym co nie trzeba i nie szuka tylko po to kobiety aby wyglądała. ;)

już pisałem tyle razy, że z czasem sprawy cielesne przestają być takie ważne i schodzą na dalszy plan. Dla wielu osób blizny nie będą wielkim problemem

Gość dar dar
Ja tez mam dwie symetryczne bilzny na nogach siegaja od kostek az pod kolano i sa wykonane paskudnie(byłam operowana jako niemowle). Kiedys w sukienkach w ogole nie chodzilam, jedynie w ziemie do kozaków. Jeśli chodzi o zwiazki to nigdy nikomu to nie przeszkadzało, nie myslalam o tym. Bardziej denerowało mnie to ze ludzie idacy lub stojacy za mna to zauważą. Teraz mam meza , dziecko i jakos coraz mniej mnie krepuje, ze ktos moze to zauważyć. Ja staram sie myslec o tym tak: gdyby nie paskudne blizny jezdziłabym na wózku...

Gość kfjweodkjqodkqo
u mnie tez byla grozba wozka sa blizny ale chodze

widzisz Autorko, masz tu pozytywny przykład osoby, która zbudowała szczęśliwy związek i też ma blizny. Głowa do góry, choć wiem, że na pewno nie będzie łatwo.

Gość hnfijehi
dar dar dokładnie mi też nigdy nikt nie powiedział że blizna im przeszkadza a podkreślam mam ją na piersi ;o to dopiero kompleks w lato bluzki z dekoltem, na plaży się wstydziłam pokazać :(