Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjweodkjqodkqo

ladna dziewczyna z ogromnymi bliznami -zaakceptowałbyś?

Polecane posty

Gość kfjweodkjqodkqo

na nogach okolo 50 cm od polowy uda do ponizej kolana-po wypadku straszne kompleksy i depresja i brak wiary ze sie ktos ją zaakceptuje

A jakie to ma znaczenie ? To tylko blizna .Tylko ja jestem kobietą, ale nie daj sobie wmówić ,że jesteś gorsza .Głowa do góry :)

Gość rtewety
no pewnie ze tak

Gość ja mam podone i nawet
w podobnym miejscu - jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby się tym przejmować..... Tak mam - i już!

a co mają blizny do tego czy będę chciał być z tą konkretną dziewczyną? praktycznie nic

Gość rtewety
masz ochote pogadac na gg?

Gość kfjweodkjqodkqo
tylko ze one sa naprawde brzydkie i widoczne pocharatane bo inaczej nie dalo sie zaszyc;/ dziewczyna mloda bo 21

Gość nie da rady ani rusz
blizny są sexi :) no moze nie duze ale jeden chuuuj czy je ma czy nie. wszystkie blizny mozna pokochać

Kocha się osobę , a nie Jej poszczególne części .;)

Gość krótko, zwięźle i na temat
jasne 🖐️

tak piszecie, pocieszacie ją. Ok. Ale czy naprawdę chcielibyście spotykać się od początku z dziewczyną, która ma blizny. Nie sądzę, że wszyscy byście się tak do tego rwali. Ona ma problem i to duży.

25- latek - duży problem to być śmiertelnie chorym.

Gość ja tez jestem dziewczyna
mam blizne na calej szerokosci brzucha po operacji i nigdy sie nie nie przejmowalam. W tym roku dorobilam sie kolejnych blizn - jedna dluzsza i dosc szeroka idaca od kolana sporo nizej plus dwie malutki, z boku kostki dwie blizny i w zgieciu stopy rowniez jedna dluzsza blizna. To pamiatka po zlamaniu nogi i wstawieniu gwozdzia srodszpikowego i srub. I wiesz co? Zwisa mi czy komus te blizny przeszkadzaja czy nie, ja mam wieksze zmartienia niz czyjas reakcja na moje blizny. Zaakceptowalam je i nie mam zamiaru sie nimy przejmowac. I Tobie radze zrobic to samo. ZAAKCEPTUJ SIEBIE TAKA JAKA JESTES, a inny tez beda cie akceptowac. A na tych, ktorzy maja cos odmiennego do powiedzenia nie reaguj, nie sa warci twojego zainteresowania.

ok, ale co innego jak w trakcie związku coś takiego Ci się przydarzy, a co innego zaczynać spotykać się z kimś i mieć taki problem. Ja bym się chyba na to nie zdecydował.

25 -latek - a gdybyś się po prostu zakochał? To co wtedy ?

Gość kfjweodkjqodkqo
no wlasnie sami widzicie;/tak pewnie bedzie reagowala wiekszosc facetow na poczatku da sie ukryc po spodniami ale co bedzie potem?

nie wiem, ale co innego, gdyby to przydarzyło się w trakcie związku. Nie chciałbym się chyba wiąząc z kimś , kto ma ogromne blizny, tak jak przypuszczam dziewczyna nie chciałaby wiązać się z facetem, który ma zaburzenia erekcji.

A po co Ci Autorko , ktoś tak płytki dla którego blizny to problem ? Spokojnie , są jeszcze wartościowi faceci na świecie .Patrz posty powyżej :)

Gość jjjjaaaakkk
25 latek a co bys zrobil jakbys sie zakochal po uszy , fajnie wszystko ladnie , pani rozklada nozki a tam zarosnieta cipa?

Zaburzenia erekcji to nie koniec świata i można to leczyć ;)

Gość adsasda
Jak będziesz miała spędzić życie z jakimś facetem to spędzisz. Bez względu na to czy masz blizny czy nie. A ty siebie zaakceptuj, bo blizny to nie koniec świata. Ja mam łuszczycę i różnie wyglądam. Raz lepiej, raz gorzej. Ale już przestałam się przejmować.

Gość Vernon SLI
Wow, wspaniale, non stop bym ja tam dotykal, glaskal po tej bliznie, cos niesamowitego, jak masz jakis kontakt do tej dziewczyny to ja poprosze :)

zarośniętą cipę można wydepilować, gorzej z bliznami. Może jestem trochę mniej romantyczny od Was, ale jestem estetą i wygląd jest ) niestety) dla mnie ważny. Dla większości pewnie nie tak bardzo.

Gość kfjweodkjqodkqo
co ty niby widzisz w tym niesamowitego?