Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę jeść

Nie dam rady nic jeść, co mi jest??

Polecane posty

Gość nie mogę jeść

wiem że raczej nie od stresu, na pewno nie z anoreksji bo nie robię tego by się odchudzić ale od już całkiem dłuższego czasu jadam około 1-2posiłki dziennie np. wczoraj zjadłam 2połówki bułki z pasztetem i jabłko, ostatnio na cały dzień część porcji obiadowej tylko (nawet całego nie mogłam zjeść), dziś już się czułam rano głodna i myślałam że zjem kanapki z pastą z tuńczyka ale pred śniadaniem wypiłam napój czekoladowy o kaloryczności wartości 138kcal i chce mi się aż rzygać, a niegdyś musiałam na jeden posiłek zjadać około 300-400kalorii aby się najeść, i ten napój może mnie wystarczyć nawet do 17stej np. spokojonie i to już od dłuższego czasu. ostatnio umówiłam się na pizzę na mieście i zjadłam 1/4kawałka małej pizzy a już jak zaczynałam mnie mdliło, chyba od tłuiszczu w niej zawartego a po tym kawałku myślałąm że puszczę pawia i się opchałam jak bąk a miałam zjeść całą, to samo było z kebabem, straZnie mnie mdliło od tego, powiedzcie co mi może dolegać

Gość Vernon SLI
Zakochalas sie ... ... jak w sobie, to tym bardziej gratuluje ;)

Gość jamoe z tobajechac
ja tez tak chce :O

Gość nie mogę jeść
chciałąbym ale się nie zakochałam

Gość nie mogę jeść
ja tam się nie cieszę jakoś tka spcjalnie, a schudłam już 7kg...

Gość jgjfjgjj
Przyczyn może być wiele zapalenie płuc początki lub jakieś powikłania Może jakaś skórka np z pomidora ci się przykleiła Wrzody Owsiki lub ciało obce w żoładku np kawałek plastiku który zjadłaś razem z jedzeniem Ale obstawiam że to pierwsze bo to najczęstrzy objaw zapalenia płuc

Gość nie mogę jeść
ale 7 kg w jakieś 5 tygodni bo to trwa od tego czasu skórka z pomidora to by nie trwało tak długo, owsików raczje nie mam bo nie siadam w publicznych miejscach na sedes, nawetu znajomych sikam na stojąco a u mnie w domu nikt hnie ma! wrzody- a czym innym to sie charakteryzuje? moja mama ma wrzody może to dziedziczne zapalenie płuc- ale skąd jak ja w domu siedzę cały czas, mam wakacje obecnie, nie kaszlę innych obajawów nie ma zapalenia, ale w sumie ich nie znam dobrze

Gość jgjfjgjj
To że siedzisz w domy to tym bardziej lato chujowe w tym roku a pogoda zdradliwa a organizm nie przyzywyczajony a ty wyskoczysz raz na miesiac do kiosku po karte i akurat wiał wiatr albo kapiel okno było otwarte lub siedziałaś cała noc przy kompie w pizamce po kąmpieli Albo się spociłaś i cie owiało albo kołdra ci spadła w nocy

Gość nie mogę jeść
mówisz? a jakie są jeszcze objawy tego zapalenia płuc?

Gość nie mogę jeść
podnoszę

Gość jgjfjgjj
z reklamy snikersa 9/10 wypadków zdarza się w domu tak samo jest z chorobami Chyba że doprowadziłaś się do takiego stanu przez siedzenie w domu żołądek cały czas skórczony w pozycji siedzącej przy kompie tez tak może być

Gość i ja sie wypowiem
przecxzytalam pierwsze dwa zdania. a dlaczego zakladasz ze to nie anoreksja? anoreksja rzadko kiedy bierze sie z odchudzania

Gość jgjfjgjj
Na początku takie jak juz kaszlesz to masz to rozwiniete, po prostu zółty syf ci spływa do żoładka z płuc i przez to tak się czujesz

Gość odstaw amfetaminę
kurvo :o

Gość nie mogę jeść
z reklamy snikersa 9/10 wypadków zdarza się w domu tak samo jest z chorobami- nie rozumiem? Chyba że doprowadziłaś się do takiego stanu przez siedzenie w domu żołądek cały czas skórczony w pozycji siedzącej przy kompie tez tak może być- żartujesz?? siedzę tyle cozawsze siedziałam a kiedyś miałąm mimo to apetyt " przecxzytalam pierwsze dwa zdania. a dlaczego zakladasz ze to nie anoreksja? anoreksja rzadko kiedy bierze sie z odchudzania" no z tego co mi wiadomo to prawie zawsze anoreksja jest związana z odchudzaniem, a od czego innego może się brać??

Gość jgjfjgjj
anoreksja to głównie choroba psychiczna

Gość nie mogę jeść
"zółty syf ci spływa do żoładka z płuc i przez to tak się czujesz" okej a co jest tym żółtym syfem, skąd się on bierze?

Gość masz raka
:o

Gość 566tytyty
ja mialam identycznie, wyszło ze mam problemy z Tarczycom!!!!!!!!!

Gość nie mogę jeść
a na wikipedii podają że objawy zapalenia płuc są takie " * osłabieniem * bólami mięśni * nagłą wysoką gorączką, która spada po 7-9 dniach * dreszczami * zlewnymi potami * kaszlem, najpierw suchym, a następnie wilgotnym z odkrztuszaniem śluzowej lub ropnej wydzieliny * bólem klatki piersiowej przy oddychaniu * dusznością o różnym stopniu nasilenia * niekiedy krwiopluciem " nic z nich nie posiadam

Gość i ja sie wypowiem
" przecxzytalam pierwsze dwa zdania. a dlaczego zakladasz ze to nie anoreksja? anoreksja rzadko kiedy bierze sie z odchudzania" no z tego co mi wiadomo to prawie zawsze anoreksja jest związana z odchudzaniem, a od czego innego może się brać?? to zle ci wiadomo 🖐️

Gość 566tytyty
pisze ze ty masz wszystkie objawy takie jakie ja mialam identyczne i lecze sie na tarczyce, idź do lekarza niech da ci skierowanie i zrob sobie przeswietlenie, itd.....

Gość jgjfjgjj
po prostu siedzisz w domu i masz słabszy organizm i głupi przeciąg może ci zaszkodzić nawet Zawsze to nie znaczy, że kiedyś to nie wyjdzie i nie odbije się na tobie Po za tym może kiedys owszem siedziała ale tez byłas młodsza i nie siedziałs tylko przy kompie np bawiłaś się lalkami:) juz jest inna pozycja mimo że siedzaca Ale to raczej zapalenie a owsiki biorą sie ze słodyczy a palisz papierosy?

Gość nie mogę jeść
" pisze ze ty masz wszystkie objawy takie jakie ja mialam identyczne i lecze sie na tarczyce, idź do lekarza niech da ci skierowanie i zrob sobie przeswietlenie, itd....." nie wykluczam tarczycy a od czego można zachorować na tarczycę?? nie palę papierosów "to zle ci wiadomo " nie rozumiem

Gość jgjfjgjj
żółty syf Po prostu przez ostanie pół roku na pewno byłąś przeziembiona, miałas katar i on ci tam po prostu spłynął i zalega i robi się żółty ze starosci tzw flegma równie dobrze może być zapalenie oskrzeli nie koniecznie płuc ale tak samo ci spływa do żołądka

Gość jgjfjgjj
Zreszta idź do lekaża my tu nic nie poradzimy ogólny cie przebada jak nie stwierdzi zapalenia to ci da skierowanie do gastrologa jak gastrolok nie swierdzi owsików wrzodów czy jakis ciał obcych , polipów to cię wysle dalej itd