Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się.....

czy mój noworodek jest chory ? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość boję się.....

witajcie jestem młodą mamą i wydaje mi się że wczoraj przesadziłam ze spacerkiem... mój nworodek ma 11 dni... dziś zauważyłam że tak jak by ciężko mu się oddychało czasami kichai wgl. jest taka nie spokojna... śpi śpi a nagle w płacz... albo spi spi i nagle coś tam sobie krzyczy i kaszle ale kasłać to bardzo rzadko. raczej to kasłanie było wczoraj i przed wczoraj. nie wiem co mam robić ? iść z nia już do lekarza ? czy może mam najpierw zmierzyć temp ? ale jak sie mierzy temperaturę u takiego noworodka ? proszę o rady

Gość vi-
może ma kozę w nosie i dlatego cięzko oddycha? a z temepraturą to poprostu przyłóż rękę do główki - jeśli będzie cieplejsza niż twoje ciało to napewno odczujesz i dopiero wtedy można zacząć próbować mierzyć temp - po co się stresować jeśli może wcale nie być powodu

Gość boję się.....
właśnie rano miała kozę w nosie i jej wyciągnęłam. ale w niedziele podobno tak zrobiła że jej bąbelki z nosa poszły

Gość vi-
zadzwoń do przychodni - trudno tak diagnozować.

Gość wrrrrrrrrech
Autorko, i Ty na forum się pytasz,prawidłową reakcją w takiej chwili powinnno być pójście do przychodni, a nie pytanie na forum, czy masz iść do lekarza. I co, będziesz opierać si.ę na opiniach anonimowych ludzi z netu i na ich podstawie decydować o zdrowiu swego dziecka ? Do lekarza nie na forum.

Gość wrrrrrrrrech
I przepraszam, że zapytam, co rusz tu na forum ktoś mówi o "kozach w nosie", co Wy macie przez to na myśli ? Nie znam takiego określenia. Mówi się "smarki, gluty, babole, katar", ale "KOZA"?????????