Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrubaMucha

Mucha serio ma ogromny brzuch jak na 5 miesiąc

Polecane posty

Gość Prasa zarabia na
głupich plotach i demonizowaniu wszystkiego co się da. Przecież ona świetnie wygląda i wogóle gruba nie jest, nierozumiem ja można tak naginać prawdę a ludziska patrzą na te fotki i nawet jakby dziennikarz napisał że waży 80 kg to te głupie debilki by to łykneły. Przecież to jest prasa , oni napiszą wszystko nawet jeżeli nie ma się to nic do rzeczywistości, poza tym za kłamstwa (aktorka na pewno się nie objadała) gazeta płaci miliony a i tak im się to opłaca, norma.

Gość kayaleigh
no właśnie ja też tak patrzę na nią i jakoś nie widzę tych kilogramów i żeby była otyła .

Gość merylin monrol
o jakie sliczne lydki ona ma na tym zdjeciu, miodzio - to sa dla mnie idealne lydki kobiety ^^ a brzucha na tym zdjeciu w sukience nie widac

podobno to początek 6go :) ja miałam tak duży, o ile nie większy, a że całą ciążę był nisko to wszyscy mysleli, że już zaraz urodzę....w 9tym miałam tak przeogromny, ze sama się zastanawiałam, czy noszę faktycznie tylko jedno dziecko :D

Gość konieczynkaa
szerokosc bioder a miednicy to dwie rozne rzeczy to ze ktos ma 110 w biodrach nie znaczy za ma szeroka miednice i na odwrot

Nom, Mucha ma duży brzuch, jak na ten miesiąc ciąży, ja tez czytałam, że w grudniu ma urodzic, ale tabloidy mogą się mylic, przecież zaświadczenia lekarskiego nie widzieli.