Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myrevin

.::WYBORY::.

Polecane posty

Gość gość
„Jako mała dziewczynka każdego dnia pragnęłam taty” - przyznaje kobieta wychowana przez lesbijki

Gość gość
„Jako mała dziewczynka każdego dnia pragnęłam żeby tata mnie nie bił codziennie po pijanemu” - przyznaje kobieta wychowana w standardowym, hetero małżeństwie.

Gość gość
czyli jak widac na zalaczonym wyzej przykladzie,co jest naturalne dla heterosexualistow,wcale nie musi byc dobre dla dziecka wychowywanego w takich warunkach,ba stawiam teze,ze dla wiekszosci moze taka sytuacja byc wrecz stygmatyzujaca,jak nie traumatyczna

Gość gość
Jeśli tata pił i bił to była to rodzina patologiczna a nie standardowa.

Gość barranek
'zyjcie w zgodzie , wzbogacajcie zolniezy ... tam na plakacie Kormorana Wspanialego oprocz ZGODY , pisze jeszcz BEZPIECZENSTWO ...czyli wzbogacanie zolnierzy , pacholkow istniejacego systemu :classic_cool:

Gość barranek
a kogoz ci nasi 'zolnierze 'pobierani teraz do sluzby maja bronic ...oczywisie - wolnej ukrainy , czyli takze tych terenow , ktore ta ukraina nigdy nie byly , nikt tam nie chce byc pod zwierzchnoscia ukrainy oraz nawet jak odbija te utracone tereny , to beda miec spoleczenstwo , ktore nie chce byc pod wladza obca czyli tej jakiejs sztucznej ukrainy ...o ktora mamy walczyc cholerka woie po co tzn. to sa dawne chazarskie terytorti - ktym i te republiki ...a wiec cel jest wiadomo jaki :classic_cool: zwrocic chazarom co co kiedys bylo ich , dopoki ich ruskie nie rozbily i nie pogonily na cztery wiatry w X w. ne

Gość Myrevin
Człowiek przegląda sobie sieć i natyka się na coś takiego... { W SLD słyszymy także: - Jako poseł czy premier Kwaśniewski musiałby ujawnić swoje zarobki w spółkach Jana Kulczyka. Po co mu to? } No to że Kwaśniewski pracuje nic mi do tego, ale dla mnie jasnym jest czyich interesów pilnował Kwaśniewski będąc prezydentem, czy czynnym politykiem. To rzecz jasna tylko moje domysły, dodam na wypadek jak by ktoś miał zamiar donosić na prokuraturę. Nie ma w Polsce mechanizmów broniących nas wszystkich przed tym co słyszeliśmy, czy czytaliśmy na różnych taśmach z podsłuchów. Ba niektórzy ludzie występujący przed kamerami są na tyle bezczelni by twierdzić że nic się nie stało. ;)

Gość dobry Samarytanin
Przekażcie sobie znak pokoju. :classic_cool:

Gość Myrevin
:D

Gość gość
Myrevin to jak z tym telewizorem? 👄

Gość gość
pokój nr 3118 :classic_cool:

Szejnfield powiedział że tylko trzy państw w unii nie mają euro. :D Kłamał czy po prostu nie wie? Może ktoś panu Adamowi doniesie żeby bzdur nie gadał. Za wikipedią .. euro nie ma w; 1. Bułgaria 2. Chorwacja 3.Czechy 4.Dania. 5.POLSKA 6.Rumunia 7.Szwecja 8.Węgry 9.Wielka Brytania

Gość barranek
okłamać gojka to nie grzech , a powinność Talmud ....

Gość barranek
ja np. z tej ostatniej wypowiedzi Otulonej - nic nie zrozumialem :(

Gość gość
tzn. z przedostatniej

Gość otulona_snem
na podstawie takiego samego materialu dowodowego jeden sad wydaje na Kaminskiego wyrok UNIEWINNIAJACY,a drugi skazuje na bezwzgledne wiezienie-popieprzony kraj 🖐️ ))

Gość gość
dowodu na Sawicką nie były dowodami bo nie spelniały wymaganych parametrów, dzięki m.in. kamińskiemu i agentowi tomkowi. kamińskiego i reszte bandy skazano na podstawie pełnowartościowych dowodów.

Gość gość
Wyrok trojga sędziów Sądu Rejonowego dla Warszawy-Śródmieścia jest nieprawomocny.

Gość gość
ten caly'wyrok" to przedwyborczy cyrk polityczny platusow

Gość gość
dowodu na Sawicką nie były dowodami bo nie spelniały wymaganych parametrów, dzięki m.in. kamińskiemu i agentowi tomkowi. kamińskiego i reszte bandy skazano na podstawie pełnowartościowych dowodów. x pelnowartosciowe dowody :D nastepny idiota na kafe:D

Gość gość
tylko te stara krakowska debiloza pod gosciem mogla stworzyc taki piramidalnie debilny post o parametrach :D

Gość Myrevin
Jakie mamy w Polsce sądy mogliśmy się przekonać w przypadku gościa, który poszedł siedzieć za batonik za 0,99 zł. o W tv pokazali panią, z zawodu sprzątaczka pożyczyła 500 zł ma do spłaty 146 000 zł. Przedstawiciel wymiaru sprawiedliwości bez cienia żenady na twarzy mówi że prawo nie zostało złamane(ja mu wierzę). o Oczywiście przykładów mógłbym tu namnożyć bez liku, bo to Polska przecież. W sprawie CBA pisałem wielokrotnie że to twór niepotrzebny. Szczególnie że to politycy(konkretnie to premier) obsadzają główne stanowisko. Zatem należy się spodziewać działań politycznych. Nie bardzo rozumiem czemu CBA nie może robić prowokacji, ale... Tak mało kto się boi korupcji. Mogę się tylko domyślać że inne służby istniejące wcześniej niż CBA nie mogły wykonywać tych zadań, czemu... pewno "dowody spełniające parametry" i "pełnowartościowe dowody" w Polsce nie wystarczają do wykazania popełnienia przestepstwa.

Gość gość
A ja jednak myśę, że 2 000 000 (dwa miliony) wykonanych w ubiegłym roku podsłuchów Polaków jest to rekord, którego Kaczyński nawet z pomocą ducha swego brata, ducha Petelickiego, ducha chorążego Musia, ducha Michniewicza oraz nowo odkrytego wciąż żywego specjalisty od podsłuchów Mariusza Kamińskiego nigdy nie będzie w stanie pobić! Chyba, żeby pomogła mu ltna brygada "kelnerów"! Ta liczba dwóch milionów zarejestrowanych rozmów rodzi we mnie pytanie o to, ilu musi być zatrudnionych za nasze pieniądze agentów bezpieki, żeby wszystkie te rozmowy przesłuchać w ciągu roku i żeby je przeanalizować oraz sporządzić notatki służbowe???

Gość gość
Przyznam szczerze, że nie lubię PiSu i pisiaków. Jednak tak surowy wyrok i to w dodatku bezwarunkowy uważam za pewną formę walki politycznej, a nawet pewną formę zemsty. Nie popierałem sposobu pracy pana Kamińskiego i podległego mu CBA, aczkolwiek sama idea tej służby wydała mi się słuszna. Mordercy drogowi, bo tak nazywam tych, którzy powodują śmiertelne wypadki drogowe przez własną brawurę, dostają za swoje czyny tylko nieco większe wyroki. Coś jest nie tak z tymi naszymi sądami. Możemy się nie zgadzać politycznie, kłóćmy się na argumenty, ale nie wolno nam być idiotami

Gość LUDZIE OBUDZCIE SIĘ
Sawicka na wolności, mafia pruszkowska na wolności, komuniści i postkomuniści maja się bardzo dobrze, WSI robi swoje , za artykuł w " Wprost" nalot policji, za " krzesło zatrzymanie itd..,a urzędnik państwa za walkę z " łapówkarstwem do więzienia. Czy o taka Polskę nam chodziło ?

Gość gość
niby masz rację ale nikt nie podstawia lewego autobusu, żeby złapać gapowicza, prawda?

Gość gość
Może w tym przypadku intencje były niecne, ale ja samej zasady bronię, którą w polskich przepisach się zwalcza, a mianowicie, by policja miała prawo do przeprowadzania prowokacji. Bo to jedyna skuteczna metoda zwalczenia korupcji. Inne to fikcja, zasłona dymna, listek figowy. Tylko gdy każdego urzędnika będzie można w każdej chwili poddać próbie charakteru - oduczymy naród brać łapówki. Na identycznej zasadzie uczy się narody by bilety kupowały i kasowały w autobusie - poprzez kontrole. Nie ma niczego upokarzającego i złego w kontrolowaniu uczciwości ludzi. Wzbraniają się przed tym głównie tacy, którym korupcja jawi się jako obiecująca forma dorabiania na boku. Czyli, mówiąc wprost, władza. Nie tylko nasza, niestety, stąd światowy standard, utrudniający policjantom robotę a chroniący urzędników i polityków.