Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opierdziane stringi

współczesne kobiety mają wyższy poziom testosteronu niż mężczyźni.

Polecane posty

Gość opierdziane stringi

dlatego faceci patroszą się emocjonalnie na kafe.

Gość Nie sama 22
Dlatego właśnie mam tyle włosów na nogach.

Gość chcesz podyskutować
to prawda, jak widzę frajera bez testosteronu to mi się odrazu podnosi.

Gość opierdziane stringi
WHO , sam jestes najlepszym przykładem na potwierdzenie mojej hipotezy :p czy się mylę?

Gość opierdziane stringi
czy zaburzenia hormonalne to zwiastun początku końca?

Gość idz w pizdu skads przylazla
pustaki :P zaburzenia to ty masz osobowości.:)

Gość opierdziane stringi
statystyki sa jeszcze w fazie przygotowań- i dotyczyc będą jedynie męskiej populacji zalegającej na kafe. cierpliwości, podzielę się wynikami ;p

Gość opierdziane stringi
zaburzenia to ty masz osobowości. jeżeli stringi mają jakąkolwiek osobowość ... to tylko bielizna :)

A możemy znać też metodologię przeprowadzenia tych badań? Mam rozumieć, że pobierzesz od męskiej części kafe krew (lub cokolwiek innego co wykaże ile kto ma testosteronu - osobiście nie wiem co trzeba pobrać aby znać poziom testosteronu w organiźmie) oraz porównasz z kobietami (inaczej nie dowiesz się czy mają więcej czy mnie). Powodzenia :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
"dlatego faceci patroszą się emocjonalnie na kafe." i jest to mega załosne..

Gość olala.
Światowa Organizacja Zdrowia---> czy ty pracujesz na kafe na etacie?:)

Gość opierdziane stringi
:) do określenia poziomu testosteronu wystarczy wnikliwy monitoring behawioru - nie jest konieczna penetracja powłok ciała danego obiektu :) np. u zwierząt samiczki potrafią ocenić czy dany pretendujący do spółkowania samczyk ma wysoki poziom testosteronu nie po szacie godowej a po zachowaniu- tańcu godowym. o ile upierzenie czy znacznych rozmiarów poroże może byc mylne , o tyle kondycja samca , agresja , świadczą o wysokim poziomie testosteronu (no nie tylko). jeżeli kafepseudosamce dzień w dzień kiszą się przed kompem to jakaż może być ich kondycja? :) testosteron poniżej poziomu morza :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
mi na chwile obecna wszyscy faceci sa obojetni i zaczełam sie ogladac za kobietami...wiec chyba rzeczywiscie mam wysoki poziom testosteronu

Gość opierdziane stringi
współczesne kobiety mają wyższy poziom testosteronu niż mężczyźni. a problemy skórne z jakimi zmagają się kobiety ? popatrzcie ile ''trędowatych '' nastek można dzisiaj zaobserwować na ulicach? obok czynników egzogennych to też wina hormonów. :)

"do określenia poziomu testosteronu wystarczy wnikliwy monitoring behawioru" Zdajesz sobie sprawę jak łatwo twoje badanie może zostać podważone? :) Każdy kto zrobi jakiekolwiek badanie "penetrujące powlokę ciała danego obiektu" będzie mógł to zrobić :) - to po pierwsze. Po drugie - zwierzęta nie są w stanie sprawdzić w ten sposób poziomu testosteronu, a ogólne cechy genetyczne partnera :). Co do kondycji... hmmm... jakoś te napakowane samce z siłowni zbyt dobrej kondycji nie mają jak przychodzi co do czego :). Zatem proponuję zrobić rzetelne badania ;) A teraz lecę na spotkanie - narazicho.

Gość twoja ewa
niedługo nauczymy sie same wytwarzac sperme i w razie potrzeby zmienic sie w samca.. samce zaraz nie beda nam potrzebni juz do niczego, no chyba ze jako armia do wytoczenia wojny ale bez nich nie było by wojen bo niby o co?

Gość opierdziane stringi
czyżby insynuacje dotyczące rzekomej fuchy na kafe przestraszyły WHO :D

Gość opierdziane stringi
ale bez nich nie było by wojen bo niby o co? no o pikne Heleny przecie ;p

Gość twój mąz i vice versa
"ale bez nich nie było by wojen bo niby o co? no o pikne Heleny przecie ;p" były by same piekne heleny i zadnego samca, wiec zyły bysmy w harmoni zgodzie i szczesliwe

Gość opierdziane stringi
''Po drugie - zwierzęta nie są w stanie sprawdzić w ten sposób poziomu testosteronu, a ogólne cechy genetyczne partnera .'' dobre geny = zdrowy samiec= samiec kipiący testosteronem ;)

Gość opierdziane stringi
''Po drugie - zwierzęta nie są w stanie sprawdzić w ten sposób poziomu testosteronu, a ogólne cechy genetyczne partnera .'' dobre geny = zdrowy samiec= samiec kipiący testosteronem ;)

Gość twój mąz i vice versa
"dobre geny = zdrowy samiec= samiec kipiący testosteronem" jak Gołota?

Gość opierdziane stringi

Gość opierdziane stringi
nie mogę zamieścić całej wypowiedziii :( why?

Gość opierdziane stringi
''Po drugie - zwierzęta nie są w stanie sprawdzić w ten sposób poziomu testosteronu, a ogólne cechy genetyczne partnera .'' dobre geny = zdrowy samiec= samiec kipiący testosteronem ;) =można to potraktować jako ciąg palindromiczny ''Co do kondycji... hmmm... jakoś te napakowane samce z siłowni zbyt dobrej kondycji nie mają jak przychodzi co do czego .'' samce z siłowini to nie są samce sensu stricto - to samce ,które próbują ukryć braki androgenowe za kuriozalnie rozbudowana muskulaturą. ''Zatem proponuję zrobić rzetelne badania'' wszystko zaczyna się od gdybania ;p